|
Платинум Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 20 гру, 2016 00:01
rufius написав:Я ж уже и процетировал.  Такое периодически бывает, с 2014-го. 
Так то так, але ж треба докапіталізуватися майже на пів ярда, якщо я нічого не плутаю, і це треба зробити до кінця грудня чи максимум січня, якщо навіть НБУ місяць накинув... тобто, дуже ймовірно, що якщо не докапіталізують акціонери банк, то йому сплетуть ласти без особливих вагань. Після Привату інші будуть більш розсудливими.
-
Всюдиносапхайчик
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 84 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 гру, 2016 00:08
В банкомате OTP снял 5К процентов за один раз.Всех еще раз с праздником!
-
alexualex
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 26 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 гру, 2016 00:14
Всюдиносапхайчик написав: rufius написав:Я ж уже и процетировал.  Такое периодически бывает, с 2014-го. 
Так то так, але ж треба докапіталізуватися майже на пів ярда, якщо я нічого не плутаю, і це треба зробити до кінця грудня чи максимум січня
Не докапитализировать, а всего лишь предоставить план.  23 декабря (конечный срок) Platinum банк не предоставит в НБУ программу докапитализации – его могут вывести с рынка.
Всюдиносапхайчик написав:навіть НБУ місяць накинув... тобто, дуже ймовірно, що якщо не докапіталізують акціонери банк, то йому сплетуть ласти без особливих вагань. Після Привату інші будуть більш розсудливими.
Значит, НБУ не с проста ждёт Платинум, допускаете?  Приват - а что Приват? 
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 гру, 2016 09:28
Что-то иудеи не спешат спасать свои банки, Коломойский слил, Борюсик ,вот, молчит, может,что-то больше знают, или не хотят под началом г-жи лерки работать?
-
Barsurman
-
-
- Подякував: 51 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 гру, 2016 10:00
...ну что.., продолжаем список плана " ликвидация" Приват Платина Пумб ...
-
abc111
-
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 282 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 гру, 2016 10:01
alexualex написав:В банкомате OTP снял 5К
А я в Агриколе - 10. ))
-
ignorabimus
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 50 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 гру, 2016 10:04
Всюдиносапхайчик написав: rufius написав:Я ж уже и процетировал.  Такое периодически бывает, с 2014-го. 
Так то так, але ж треба докапіталізуватися майже на пів ярда, якщо я нічого не плутаю, і це треба зробити до кінця грудня чи максимум січня, якщо навіть НБУ місяць накинув... тобто, дуже ймовірно, що якщо не докапіталізують акціонери банк, то йому сплетуть ласти без особливих вагань. Після Привату інші будуть більш розсудливими.
Это понятно. Но какие тогда банки останутся? Высокотехнологичных с удобным интернет-банкингом уже по пальцам пересчитать. 
-
pravdolub
-
-
- Подякував: 146 раз.
- Подякували: 140 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 гру, 2016 10:09
pravdolub написав: Всюдиносапхайчик написав: rufius написав:Я ж уже и процетировал.  Такое периодически бывает, с 2014-го. 
Это понятно. Но какие тогда банки останутся? Высокотехнологичных с удобным интернет-банкингом уже по пальцам пересчитать. 
Петрушин останется ,пока, точно,но до 2019...., если конечно до этого ничего не случится. 
-
Barsurman
-
-
- Подякував: 51 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 гру, 2016 10:14
Barsurman написав: pravdolub написав: Всюдиносапхайчик написав:Так то так, але ж треба докапіталізуватися майже на пів ярда, якщо я нічого не плутаю, і це треба зробити до кінця грудня чи максимум січня, якщо навіть НБУ місяць накинув... тобто, дуже ймовірно, що якщо не докапіталізують акціонери банк, то йому сплетуть ласти без особливих вагань. Після Привату інші будуть більш розсудливими.
Петрушин останется ,пока, точно,но до 2019...., если конечно до этого ничего не случится. 
В МИБе есть удобный интернет-банкинг для массового клиента? 
-
pravdolub
-
-
- Подякував: 146 раз.
- Подякували: 140 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 гру, 2016 11:05
Вчера получал зеленые проценты. Несколько человек узнавало и открывало депо. Менеджер сказала, что с 24 ставки должны упасть на 1-2 процента.
Пришельцы походу были приватовские, пробивали что да как.
-
Ratatui
-
-
- Подякував: 119 раз.
- Подякували: 737 раз.
-
-
Профіль
-
-
|