|
Універсал (Universal Bank) (2009 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 13 гру, 2016 12:57
Cler Лагун силы свои не расчитал, уж больно большой аппетит у него был, за что и поплатился..
-
novak
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 гру, 2016 15:16
novak написав:Cler Лагун силы свои не расчитал, уж больно большой аппетит у него был, за что и поплатился..
ТИГИПКО сработался при разных . а Лагуну довелось работать при одном правительстве , при другом , его прикрыли
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Сер 14 гру, 2016 10:59
V2 написав:PUnder В процесі. Це справа не одного дня. Дозвіл на купівлю отримав ТАС.
Разрешение АМКУ - ерунда. В том, что его дадут, сомнений ни у кого не было. Сейчас главное узнать даст ли "добро" НБУ. Лагуну именно НБУ не разрешил купить Универсал, а не АМКУ.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 гру, 2016 11:48
АндрейМ написав: V2 написав:PUnder В процесі. Це справа не одного дня. Дозвіл на купівлю отримав ТАС.
Разрешение АМКУ - ерунда. В том, что его дадут, сомнений ни у кого не было. Сейчас главное узнать даст ли "добро" НБУ. Лагуну именно НБУ не разрешил купить Универсал, а не АМКУ.
Та врятли они б движение начинали вообще если не было какого-то предварительного одобрямса от рАгулятора
-
PUnder
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 гру, 2016 12:37
PUnder написав:Та врятли они б движение начинали вообще если не было какого-то предварительного одобрямса от рАгулятора
Я с Вами согласен. Хотя, с другой стороны, Лагун тоже очень активно начинал движения...  Я думаю, что греки выкрутят руки НБУ тем, что пригрозят просто закрыть банк и уйти, если не будет разрешения на покупку.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 гру, 2016 09:30
АндрейМ написав: PUnder написав:Та врятли они б движение начинали вообще если не было какого-то предварительного одобрямса от рАгулятора
Я с Вами согласен. Хотя, с другой стороны, Лагун тоже очень активно начинал движения...  Я думаю, что греки выкрутят руки НБУ тем, что пригрозят просто закрыть банк и уйти, если не будет разрешения на покупку.
Якби греки просто хотіли піти, то пішли б... а вони видно хочуть копійчину урвати наостанок 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 гру, 2016 11:38
Скупердяй написав: АндрейМ написав: PUnder написав:Та врятли они б движение начинали вообще если не было какого-то предварительного одобрямса от рАгулятора
Якби греки просто хотіли піти, то пішли б... а вони видно хочуть копійчину урвати наостанок 
Думаю вони тут стільки просрали що вже немає шансу урвати копійчину  . Да і ліквідація дороге задоволення. Депозити треба повернути, треба ще грошей, кредити треба продати, а за них багато не дадуть.
-
PUnder
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 гру, 2016 13:17
PUnder написав:Думаю вони тут стільки просрали що вже немає шансу урвати копійчину  . Да і ліквідація дороге задоволення. Депозити треба повернути, треба ще грошей, кредити треба продати, а за них багато не дадуть.
Так хай бы попросились чтобы их национализировали в Ощад  Сейчас это писк сезона .
-
Тихон
-
-
- Подякував: 131 раз.
- Подякували: 898 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
Додано: Сер 21 гру, 2016 23:48
Тихон написав: PUnder написав:Думаю вони тут стільки просрали що вже немає шансу урвати копійчину  . Да і ліквідація дороге задоволення. Депозити треба повернути, треба ще грошей, кредити треба продати, а за них багато не дадуть.
Так хай бы попросились чтобы их национализировали в Ощад  Сейчас это писк сезона .
Ну націоналізацію ще заробити потрібно, можутиь і просто під ВА піти, дурне діло - не хитре 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 гру, 2016 00:48
Скупердяй написав: Тихон написав: PUnder написав:Думаю вони тут стільки просрали що вже немає шансу урвати копійчину  . Да і ліквідація дороге задоволення. Депозити треба повернути, треба ще грошей, кредити треба продати, а за них багато не дадуть.
Ну націоналізацію ще заробити потрібно, можутиь і просто під ВА піти, дурне діло - не хитре 
Ну судячи з інфи на сайті, в інформації їмитента то вже майже все. Піде банчок Тігіпку. Доля далі мені поки невідома. Чи 2 банки (юридичні особи) чи одна стане. Бо депо в мене в 2х 
-
PUnder
-
-
-
-
Профіль
-
-
|