|
Платинум Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 22 гру, 2016 00:57
еще пока нет
-
sola
-
-
- Подякував: 492 раз.
- Подякували: 505 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 гру, 2016 01:00
sola написав:еще пока нет
Пару дней еще пусть продержится, хвосты остались
-
Frei
-
-
- Подякував: 506 раз.
- Подякували: 539 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 гру, 2016 01:40
Квесторе_поверніться написав:IMPRINTER, готові до третього. Жаль персонал...
Абсолютно не жаль. Жаль, что нет криминальной ответственности персонала.
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 22 гру, 2016 02:26
Тільки що спокійно зняв з банкомату ПтБ всі кошти з картки під 10 т. Працює банчонок, як годинник. Ой, не вірю я в його загибель, і якщо зайшов куратор (не вперший раз), якого зі страху прийняли за ТА, то це не означає кінець.
-
Visky
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 22 гру, 2016 07:12
Visky написав:Тільки що спокійно зняв з банкомату ПтБ всі кошти з картки під 10 т. Працює банчонок, як годинник. Ой, не вірю я в його загибель, і якщо зайшов куратор (не вперший раз), якого зі страху прийняли за ТА, то це не означає кінець.
І Клік працює....всі депо на місці.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 гру, 2016 07:36
Visky написав:Тільки що спокійно зняв з банкомату ПтБ всі кошти з картки під 10 т. Працює банчонок, як годинник. Ой, не вірю я в його загибель, і якщо зайшов куратор (не вперший раз), якого зі страху прийняли за ТА, то це не означає кінець.
Спокойно. И все деньги. В полвторого ночи? Да Вы бесконечно уверены в банке! )
-
guntherhouse777
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 346 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 гру, 2016 07:48
Nighthawk написав: Stringer написав:вот поэтому, когда кто то пишет про "приход уважаемого" или "если я буду вор ушилиным" - то сразу, без разбора, хочется дать таким умникам для начала в табло...
А не лізьте в лайно, і не треба буде в табло вам же давати.... Мені вистачило 3-х мікрокОпиталів-стовпчиків, забитих на всякий случай (!!!) в Михуїлі, і успішно знятих до ТА, щоб усвідомити банальний факт - з наперсточниками з Фонду Грабування не варто сідати за один стіл, це раз, і нехрен що лізти фіг зна куди, навіть якщо там абіцяють "залізний" дах, два. Навіть на копійки-бо попадеш на значно більшу суму. А ви і далі бавтеся... При таких розкладах дєнєх у Фонді нєт, будуть нікчемити по повній.... Удачі 
ну так не лезьте в нашу банковскую систему со своим фондом, никто вас таблом об тейбл не приложит - вам мало 84 банка? с какой такой радости вы фонд призываете? вы как бибиси сидите там на подсосе? ну так тихонько пилите то, что уже грабанули, пока за вами не придут
-
Stringer
-
-
- Подякував: 346 раз.
- Подякували: 1629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 22 гру, 2016 07:53
Nighthawk написав: IMPRINTER написав:Nighthawk я тоже относительно гривны раньше думал так, хотя в гривне у меня небыло депо ... что какая хрен разница в каком банке хранить гривну, абы больше %%% ... фонд отдаст ... даже когда кто-то у меня спрашивал ... спрашуб гривна? - да .. пох - где больше дают неси ... но прецедент с Михалычем уже не дает право руководствоваться таким принципом ...
Це б працювало, якщо б: а) Фонд Грабування виплачував б усі депо рівно за місяць б) Фонд Грабування не почав би вибірково блокувати депо на 6+6 місяців Бо по Михуїлу ті, хто тримали навіть на вКладі і досі не отримали свої гроші за 8 місяців після ліквідації, попали по чорному. Толку з 30% брутто 4 місяці, якщо потім 0% брутто за 8 наступних місяців?! Я, наприклад, 2/3 "чистих" коштів по 2х ІНН витягнув до ТА, тому цей заморожений "хвостик" по сКладу, який Волков ніяк не може відригнути, мені погоди не робить. А от GrafBV попав жорстко - під 200к на сКЛаді і задрипана кредитка на 2к грн... Ітого 200к під 0% на 6 місяців. Класний бізнес, блін! Хто ще хоче сісти за гральний стіл з Фондом Грабування? 
о как! то мы фонд призываем, то мы его ругаем ... прям раздвоение личности 
-
Stringer
-
-
- Подякував: 346 раз.
- Подякували: 1629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 22 гру, 2016 09:11
guntherhouse777 написав: Visky написав:Тільки що спокійно зняв з банкомату ПтБ всі кошти з картки під 10 т. Працює банчонок, як годинник. Ой, не вірю я в його загибель, і якщо зайшов куратор (не вперший раз), якого зі страху прийняли за ТА, то це не означає кінець.
Спокойно. И все деньги. В полвторого ночи? Да Вы бесконечно уверены в банке! )
Ну хто попереджений, той мав змогу з тьоті Сари чи інших поточних депо сало переховати 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
|