Укрексiмбанк (2005 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 320321322323324 ... 1139>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Укрексiмбанк (2005 - 2021) 3.1 5 309
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
26%
79
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
12%
37
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
13%
40
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
28%
87
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
21%
66
Всього голосів : 309
Повідомлення Додано: Сер 04 січ, 2017 10:24

Re: Укрексiмбанк

farmlink2010 написав:Думаю дело вовсе не в том что кто то празднует. Но это первый год, когда банк не рассчитался по депозитам и не начислил % по вкладам. Прошлые годы, всегда все расчеты по депозитам прохрдили в последний в году рабочий день банка
Очень странные изменения в банке.

Очень хочется понагнетать? Выясните у менеджера почему в прошлом году начислили так, а в этом по другому. Сегодня первый рабочий день в банке с клиентами, и скорее всего все проценты будут сегодня начислены. И что это за "не расчитался по депозитам" - лично Вам не вернули депозит в установленный срок?
DmitryZP

Подякував: 19 раз.
Подякували: 835 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 04 січ, 2017 12:54

% пришли только сегодня. Всё же, из-за праздников...
Obval_Defoltovich
1

Подякував: 345 раз.
Подякували: 900 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 січ, 2017 14:25

farmlink2010 написав:
  klug написав:Панове, а чи має відділення прямий доступ до "Моїх заощаджень"? Вони можуть напряму з цього (суб)рахунку видати кошти чи операції з ним виконуються винятково через банкомат/ІБ згідно "трошки дебільного" регламенту?

Нет. Со счета Мои заощадження, вы должны сначала сумму перечислить на платежную карту.
Послушайте, ничего де***. Скорее вы не умеете пользоваться. Достаточно все сделать дома заминуту с помощь интернет банкинга. Все работает очень хорошо. Поэтому воздержитесь от своих оценок, дабы не выглядеть глупо, а научитесь пользоваться услугами банка на современном уровне удобно, комфортно, не выходя из дома.

Ну так навчіть мене чи що... У ІБ ініціювання операції поповнення/повернення дійсно проходить за хвилину, а от проведення операції - це вже зовсім інша історія. З моєї практики, Ексім суворо дотримується свого регламенту по Моїх заощадженнях і операція ініційована після 12-ї години одного робочого дня виконується близько 12-ї години іншого робочого дня. Пробував і через ІБ, і через банкомат. Найкрасномовніший випадок був, коли я ініціював операцію переказу о 12:20 у п'ятницю, а сама операція була виконана у понеділок. Якщо це для вас "работает очень хорошо", то ви певно просто не знаєте, як працюють сучасні банки, де переказ з рахунку з вільним доступом на картковий можна ініціювати стоячи під банкоматом/на касі і одразу ж скористатися своїми грошима незалежно від дня тижня і часу доби. Так, є ретрогради ще гірші за Ексім, де взагалі немає ІБ, наприклад, може це для вас і "современный уровень", але для мене вже давно ні. Тому вважаю, що регламент роботи з цим рахунком саме такий, яким я його назвав.
klug

Подякував: 375 раз.
Подякували: 1252 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Сер 04 січ, 2017 14:53

klug
"Для того, щоб знову можна було ними скористатися, картодержатель має здійснити зворотне перерахування суми коштів на розрахункову частину карткового рахунку через банкомат, транзакційний термінал АТ «Укрексімбанк» або засобами системи Enter EXIM. У цьому випадку кошти стануть доступними для використання:
у день виконання зазначеної операції – якщо операція виконана не пізніше 12:00,
не пізніше наступного робочого дня за днем виконання зазначеної операції – якщо операція виконана після 12:00 або у вихідний день."

отсель
http://www.eximb.com/ukr/personal/cards ... f=benefits
VP71

Подякував: 0 раз.
Подякували: 11 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 січ, 2017 17:34

VP71
Я ж дав аналогічне посилання і навіть сказав, що Ексім повністю дотримується цього регламенту. Яку саме думку ви намагаєтесь до мене донести?
klug

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Чет 05 січ, 2017 09:55

Ну так навчіть мене чи що... У ІБ ініціювання операції поповнення/повернення дійсно проходить за хвилину, а от проведення операції - це вже зовсім інша історія. З моєї практики, Ексім суворо дотримується свого регламенту по Моїх заощадженнях і операція ініційована після 12-ї години одного робочого дня виконується близько 12-ї години іншого робочого дня. Пробував і через ІБ, і через банкомат. Найкрасномовніший випадок був, коли я ініціював операцію переказу о 12:20 у п'ятницю, а сама операція була виконана у понеділок. Якщо це для вас "работает очень хорошо", то ви певно просто не знаєте, як працюють сучасні банки, де переказ з рахунку з вільним доступом на картковий можна ініціювати стоячи під банкоматом/на касі і одразу ж скористатися своїми грошима незалежно від дня тижня і часу доби. Так, є ретрогради ще гірші за Ексім, де взагалі немає ІБ, наприклад, може це для вас і "современный уровень", але для мене вже давно ні. Тому вважаю, що регламент роботи з цим рахунком саме такий, яким я його назвав.

Так, у них все за регламентом.

Ви мабудь валюту перераховували.
Бо гривня "ходить" тричі на день (або двічі).

Звичайно можна це назвати дурістю,
проте опис цього регламенту на сайті в них лежить.

Ви не ознайомились

p.s. хех, гривня ходила частіше раніше.
Тепер все одно.
justit

Подякував: 1670 раз.
Подякували: 450 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 05 січ, 2017 11:00

Re: Укрексiмбанк

Рождественских ставок в банке в этом году не будет. печалька... 5.4% максимально по доллару
brainybird

Подякував: 171 раз.
Подякували: 45 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 05 січ, 2017 11:01

brainybird написав:Рождественских ставок в банке в этом году не будет. печалька... 5.4% максимально по доллару

ну і це вже жирна ставка, а що за депо? :mrgreen:
Скупердяй

Подякував: 3 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 05 січ, 2017 12:46

Скупердяй написав:
  brainybird написав:Рождественских ставок в банке в этом году не будет. печалька... 5.4% максимально по доллару

ну і це вже жирна ставка, а що за депо? :mrgreen:

Налетай торопись покупай живопись. Адам Смит вон написал что в госбанках ставки ничем не меньше приватовских :mrgreen:
alex lem

Подякував: 132 раз.
Подякували: 368 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 05 січ, 2017 14:41

justit написав:

Так, у них все за регламентом.

Ви мабудь валюту перераховували.
Бо гривня "ходить" тричі на день (або двічі).

Звичайно можна це назвати дурістю,
проте опис цього регламенту на сайті в них лежить.

Ви не ознайомились

p.s. хех, гривня ходила частіше раніше.
Тепер все одно.

Чому ви вирішили, що я не ознайомився з регламентом на який я сам же і дав посилання? У мене немає претензій до Ексіму по виконанню регламенту - я дав свою емоційно оцінку його суті, а не його дотриманню. На що інший форумчанин звинуватив мене у тому, що я не осилив передові технології і у нього операція проходить за хвилину. Саме магічному поверненню МЗ в обхід регламенту я і просив мене навчити. Досить мене переконувати, що я не вмію читати :?
klug

Профіль

1
4
  #<1 ... 320321322323324 ... 1139>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему