|
Ощадбанк (2005 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 12 січ, 2017 17:26
Квесторе_поверніться написав: Ukrainian написав:А зателефонувати у відділення і попередити за кілька днів до закінчення що буду забирати валюту . Не можна так ?
Вам описали офіційну процедуру....а Ви зателефонувати. Як доведете потім що телефонували, коли валюти в касі не виявиться? 
А какая она/процедура официальная? Она рекомендованная. В договоре ее нет, но понимаешь, что ситуация "сам дурак" возможна. Есть дата возвращения, к ней должен быть готов банк автоматически. Мне со Сбербанка России (лет пять назад, сейчас не знаю как там сервис) всегда предварительно звонили, и что пожелаешь, то и будет.
-
aalexz
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 31 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 січ, 2017 17:34
Ukrainian написав:А в Ощаді пропонують самому все пам'ятати потім пертися до відділення і стояти в черзі з пенсами щоб заяву написати. Ганьба !
Не знаю, мне постоянно звонят. Я думаю от отделения зависит. Заявление еще писать не доводилось.
-
DmitryZP
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 835 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 12 січ, 2017 17:36
Ukrainian написав: Квесторе_поверніться написав: Ukrainian написав:А зателефонувати у відділення і попередити за кілька днів до закінчення що буду забирати валюту . Не можна так ?
Вам описали офіційну процедуру....а Ви зателефонувати. Як доведете потім що телефонували, коли валюти в касі не виявиться? 
Описали. Я одного не розумію навіщо укр держ банки цілеспрямовано проводять політику ; яка змушує вкладників забирати валюту з банків. Корумповані маргінали при владі, не добре це.
газ тоже требует его уведомлять - но уведомлять любым удобным клиенту способом - в т.ч. звонком в кал
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 229 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Чет 12 січ, 2017 17:38
Ukrainian написав:А в Ощаді пропонують самому все пам'ятати потім пертися до відділення і стояти в черзі з пенсами щоб заяву написати. Ганьба !
Значит депо в Ощаде нужно открывать после 20-х чисел месяца в обычном отделении, чтобы забирать его при минимуме народу  . Правда я в ЦО, там отдельные валютные кассы, но все равно народу всегда человека 3-4 у каждой. Хорошо если вопрос мелочный на пять минут, а я как себя вспомню, мой депо оформляли 45 минут(!), чего то там затупили с бланками, уже не помню. DmitryZP написав: Ukrainian написав:А в Ощаді пропонують самому все пам'ятати потім пертися до відділення і стояти в черзі з пенсами щоб заяву написати. Ганьба !
Не знаю, мне постоянно звонят. Я думаю от отделения зависит. Заявление еще писать не доводилось.
Да вот ни фига, при первой пролонгации никто из Ощада не звонил.
-
aalexz
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 31 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 січ, 2017 17:40
aalexz написав: Ukrainian написав:А в Ощаді пропонують самому все пам'ятати потім пертися до відділення і стояти в черзі з пенсами щоб заяву написати. Ганьба !
Значит депо в Ощаде нужно открывать после 20-х чисел месяца в обычном отделении, чтобы забирать его при минимуме народу  . Правда я в ЦО, там отдельные валютные кассы, но все равно народу всегда человека 3-4 у каждой. Хорошо если вопрос мелочный на пять минут, а я как себя вспомню, мой депо оформляли 45 минут(!), чего то там затупили с бланками, уже не помню.
в Харьквое в Ощаде платят не так много .. у нас олени Мегабанк осаждают по коммуналке на каждой станции метро или на почте )
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 229 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Чет 12 січ, 2017 17:48
aalexz написав:Да вот ни фига, при первой пролонгации никто из Ощада не звонил.
У вас как с пониманием написанного? Я написал "зависит от отделения" - мы с вами в одном? Проверим?
-
DmitryZP
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 835 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 12 січ, 2017 17:51
Завтра закінчується депозит в доларах (1700), порадьте, що робити? Забирати не хочу, є думка перерозмістити на 9 міс. Це не забагато? Можливо, на коротший термін?Мета - зберегти і трішки заробити. Дякую. Був варіант у лютому перевести в гривню і розмістити на півроку, але я абсолютний профан у цих справах)) Може, не чіпати валюту? 
Востаннє редагувалось alla_alla в Чет 12 січ, 2017 17:59, всього редагувалось 1 раз.
-
alla_alla
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 січ, 2017 17:59
alla_alla написав:Завтра закінчується депозит в доларах (1700), порадьте, що робити? Забирати не хочу, є думка перерозмістити на 9 міс. Це не забагато? Можливо, на коротший термін?Мета - зберегти і трішки заробити. Дякую.
Сумма небольшая, можно на 18 месяцев под 5,5% годовых с возможностью пополнения. Ближе к лету ставки по валюте снизятся еще, где-то до 3-4% годовых. И тогда вспомните - как хорошо, что открыли столб под 5,5%, и будете его с радостью пополнять, как многие "Весна-красна" под 7,5%. Жалко, он уже заканчивается. А в Приват - ни ни ни... И ни в коем случае не переводите в гривну! Это, благодаря всё тому же Привату.
Востаннє редагувалось Obval_Defoltovich в Чет 12 січ, 2017 18:02, всього редагувалось 1 раз.
-
Obval_Defoltovich
-
1
-
- Подякував: 345 раз.
- Подякували: 900 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 січ, 2017 18:02
Obval_Defoltovich
Так, саме "Весна-красна" й закінчився місяць тому, зараз лежить на місячному вкладі з пролонгацією. Це я й досі думаю, не знаю, як вчинити. Відкрила на 9 міс з поповненням під 5% (здається) на 10 дол. Може, перекинути все туди, та й нехай собі лежить?
-
alla_alla
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 січ, 2017 18:06
alla_alla написав:Obval_Defoltovich Так, саме "Весна-красна" й закінчився місяць тому, зараз лежить на місячному вкладі з пролонгацією. Це я й досі думаю, не знаю, як вчинити. Відкрила на 9 міс з поповненням під 5% (здається) на 10 дол. Може, перекинути все туди, та й нехай собі лежить?
Можете половину на 18 месяцев под 5,5%, и половину на 9 мес. Когда закончится 9-мес., у Вас будет выбор - забрать, или перекинуть на 18 мес.-столб. Ставки по валюте к лету упадут! Даже 4-5% по валюте сейчас - это много!
-
Obval_Defoltovich
-
1
-
- Подякував: 345 раз.
- Подякували: 900 раз.
-
-
Профіль
-
-