pp169659 Мені здається, що потрібно досліджувати не національність, а хто злодій і тому його потрібно посадити надовго (хоч в час війни мародерів слід і розстріляти!)...
vitali_kalinin написав:vitali_kalinin Яценюк надо полагать вкраинец как и Вальцман?
Можете доказать почему Порошенко называют Вальцманом?
А что здесь доказывать, папа Вальцман по рождению, взял фамилию мамы Порошенко. В СССР не просто было с еврейской фамилией, перспектив мало для продвижения - отсюда Сахаров, Андропов и тд и тп
mikola_oliynik написав:4e4ensxe Для підняття курсу вони завжди знайдуть обгрунтування! Але... Скільки вже говорилося про те, що гривня - чи не сама недооцінена валюта? І навіть війна чи АТО (влада називає це в залежності від місця виступу)не так впливає на курс, як безпідставні заяви "керманичів"! Чомусь всіх налякало збільшення зарплати. А згадайте мінімальні зарплати і пенсії в розмірі 100 зелених! То ж платили і ніяких різких змін курсу не було. А зараз... Просто втратили страх , а жадібність стала безмежною- от і все! Треба-піднімемо і обгрунтуємо! Треба опутити? Це потрібно подумати. Хоч я бачу, що вже здається наш ринок по замовленню реагує на продаж певних партій товарів...А те, що позитивний торгівельний баланс - про це ніхто не згадує! Але...,от як при ринковій економіці при надлишку валюти може падати курс гривні-оце питання! А от якби ще пересадили корупціонерів і грошиків було б всім досить!
OMG
гривня недооцінена...... я Вам скажу так що гривня була переоцінена, і такою залишается , постійні емісії, недовіра до банківського сектору, відсутність іноземних інвестицій. а баланс з профіцитом - це казки для студентів 2 курсу, тому що головне структура балансу на не сальдо, подтвіться на платіжний баланс США чи Канади)))))
freeze написав:А что здесь доказывать, папа Вальцман по рождению, взял фамилию мамы Порошенко. В СССР не просто было с еврейской фамилией, перспектив мало для продвижения - отсюда Сахаров, Андропов и тд и тп
Гражданин ваша фамилия? Сахаров. Точнее пожалуста! Сахорович. Еще точнее! Цукерман!!
Гражданин Цукерман, есть ли у вас родственники за границей? НЕТ! А как же ваш брат живущий в Израиле? Так он на родине живет, это я за границей!!!
ivanovua написав:Осталось только сделать фокус в стиле Амаяка Акопяна. Поднять курс до 38грн за бакс. потом опустить до 30 и рассказывать по тв как они спасли страну.
mikola_oliynik написав:Мені здається, що потрібно досліджувати не національність, а хто злодій і тому його потрібно посадити надовго (хоч в час війни мародерів слід і розстріляти!)...
- Хаим, ты слышал, что скоро будет погром? - А я не боюсь - я по паспорту русский. - Дурак, бить будут не по паспорту, а по морде!