Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
dimaus_sch написав:У меня ни ИБ, ни СМС, ни имеил информирование не подключено. Надо в отделение идти?
Так, без відділення тут нічого не вирішується, і усе платне. Якщо ви з банком на довго (зп. або пенсія), то рекомендую підключити ІБ у пакеті "Стандартний" з генератором паролів на телефоні за 72 грн./рік, там уже зможете собі налаштувати інформування на усі картки безкоштовно. Просто СМС інформування за карткою (без ІБ) коштує 10 грн./місяць. Мінусом інформування налаштованого через ІБ є відсутність 3D-Secure.
Как всегда в этом банке все через ж... Платить 72 грн. за две СМСки в месяц нету смысла. А брать деньги за информирование через мессенджер - это не просто жлобство, а наглость
dimaus_sch написав:Платить 72 грн. за две СМСки в месяц нету смысла. А брать деньги за информирование через мессенджер - это не просто жлобство, а наглость
dimaus_sch написав:Платить 72 грн. за две СМСки в месяц нету смысла. А брать деньги за информирование через мессенджер - это не просто жлобство, а наглость
72 то не за две СМС-ки, то за ИБ.
Не верю. что Вы разницу не видите.
Я понимаю что за ИБ, я имел в виду что дешевле через ИБ подключать
dimaus_sch написав:У меня ни ИБ, ни СМС, ни имеил информирование не подключено. Надо в отделение идти?
Так, без відділення тут нічого не вирішується, і усе платне. Якщо ви з банком на довго (зп. або пенсія), то рекомендую підключити ІБ у пакеті "Стандартний" з генератором паролів на телефоні за 72 грн./рік, там уже зможете собі налаштувати інформування на усі картки безкоштовно. Просто СМС інформування за карткою (без ІБ) коштує 10 грн./місяць. Мінусом інформування налаштованого через ІБ є відсутність 3D-Secure.
У Вас застаріла інформація вже "Стандартний" підключають і без генератора паролів. Просто за допомогою СМС іде підняття рівня доступу. І не знаю як у Вас, а у Львові ІБ займається тільки одна дівчина в центральному відділенні. Коди операцій які вимагають інші банки відображаються в строчці операцій коли блокується -повертається 1 грн. Таке собі 3D.
Панове pavyak і justit, якщо ви не розрізняєте 3-D Secure і VCODE (що йде, як коментар до транзакції), то краще погугліть перед тим, як виправляти інших.
klug написав:Панове pavyak і justit, якщо ви не розрізняєте 3-D Secure і VCODE (що йде, як коментар до транзакції), то краще погугліть перед тим, як виправляти інших.
Людина питала про особливості ІБ в Укрєсімі я їй і відповів доповнивши Вас. Я так само можу вам сказати, що по гугліть так як генератори ключів до смартфонів вже не оформляють.
klug написав:Панове pavyak і justit, якщо ви не розрізняєте 3-D Secure і VCODE (що йде, як коментар до транзакції), то краще погугліть перед тим, як виправляти інших.
Людина питала про особливості ІБ в Укрєсімі я їй і відповів доповнивши Вас. Я так само можу вам сказати, що по гугліть так як генератори ключів до смартфонів вже не оформляють.
Генератори і далі оформляють, а навіть якби і не оформляли, то це все одно не підстава у своїх "доповненнях" підміняти одне поняття іншим.