|
А-Банк (2005 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 06 лют, 2017 10:56
alex lem написав: Скупердяй написав: По Трасту я взагалі став спонсором на 943 грн на ягуар шановному 
и шо не вернули вам вообще ? Ой вэй, куда катится этот мир. Таки наших коллег зобижают .
неа, об"явили мене шлимзлим поцом ... і сказали писати кредиторську вимогу, у випадку Траста це не варте бумаги і часу 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
KIM30
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 419 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 лют, 2017 11:11
Скупердяй написав: KIM30 написав: d_12 написав:Скупердяй, не нагнітайте, хочете "покошмарити" - йдіть на платинум, михбанк, траст і т.п.
А понту кошмарити мерців? По Трасту я взагалі став спонсором на 943 грн на ягуар шановному 
Скупердяй написав:і які ваші дії по поверненню їх?
ну фіксанув збиток, ну і попереджую тепер інших колег, що тепер манісенди у випадку зарахування під час ВА - може виявитись спонсорством 
newbie рассказывал, что если зашли во время ВА, то есть уже после ввода ВА, то пока еще идет ВА можно получить в кассе, где-то он такое описывал, что делал, но если начались выплаты, то уже поздно, т.е. надо было успеть, при этом надо знать на какие нормы ссылаться и как пугать нач. отделения иначе не отдадут.
-
ol_zy
-
-
- Подякував: 449 раз.
- Подякували: 788 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 лют, 2017 12:40
хуторянка написав:на смичок вже хватить ? 
Вы чей друг наш или медведя ? Грех смеяться над бедой коллеги. Фи такой быть.
-
alex lem
-
-
- Подякував: 132 раз.
- Подякували: 368 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 лют, 2017 13:06
Скупердяй написав:Ну, а які можуть бути шляхи вирішення, написати кредиторську вимогу і стати у 4 чергу? Чи судитися через 943 грн.? Тута просто патова ситуація ... треба вміти визнати поразку, фіксанути збиток і поступово вийти з БС, щоб не фіксувати вже збитки на значних сумах 
Під час ТА, потрібно було звернутися до відділення Трасту. Вони, напевно, віддали б Ваші 943грн. У мене була така ситуація з ФінІн: Коли банк вже був проблемним, але ще не ввели ТА, розраховувався $ карткою за кордоном. Одне із замовлень прийшлось відмінити та кошти вернулись назад на картку але вже під час ТА. Мені передзвонила начальниця відділення та сказала прийти в касу Головного Офісу (що на м.Палац Україна) та забрати свої гроші, які надійшли під час ТА. Прийшов. Забрав. Віддали в $.
-
Yuriyqwer
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 лют, 2017 16:29
Пытался добавить карту джуниора в карты приват 24. После расставания со старшим братом вообще отфутболивало, сейчас пытается добавить и при проверке пытается заблокировать 1 гривну на карте, но заканчивается ошибкой. В чате заявку , перезвонили с Днепра - Проблему решают, програмисты работают, сроки неизвестно... ps попробовал добавить в приват24 еще карту другого банчика - такая же ошибка. Походу это не только с абанковскими.
Востаннє редагувалось alex lem в Пон 06 лют, 2017 20:47, всього редагувалось 1 раз.
-
alex lem
-
-
- Подякував: 132 раз.
- Подякували: 368 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 лют, 2017 16:42
d_12 написав:Annet_, карту закрили, кошти списали  . за потреби, сказали, карту для виплат моментально видають (неіменна).
Дякую за відповідь. В мене вже була неіменна. З неї влітку вкрали 2400 грн., в "А-Банку" після довгих розбірок сказали, що "сама винувата". Відкрила іменну чипову за 50 грн. А зараз кажуть, що відкривай ще, бо карта у якомусь "списку" за "рішенням банку". 2-й тиждень вже вирішують. Не банк, а якийсь нічний кошмар  !
-
Annet_
-
-
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 24 раз.
-
-
Профіль
-
-
|