mike41 написав:Нарахував я, що для майнінгу сотні долярів в місяць потрібно близько 25000 відправити у плавання. Це, сподіваюсь, щось між половиною та чвертю статків більшості тутешніх авторів. Чи варто? Покажіть, де я це стверджував.
Пан ошибся - не 25000, а 250 000. больше Фонда (200к) уже не несут.
mike41 написав:Нарахував я, що для майнінгу сотні долярів в місяць потрібно близько 25000 відправити у плавання. Це, сподіваюсь, щось між половиною та чвертю статків більшості тутешніх авторів. Чи варто? Покажіть, де я це стверджував.
Ні, шановний bosson513. Помилились Ви. В обох твердженнях.
Порошенко та його бізнес-партнери винні банку "Київська Русь" 6 мільйонів Підконтрольне президенту Петру Порошенку та його друзям "Автотранспортне підприємство-2240" відмовляється повертати кредит у сумі 6 мільйонів доларів неплатоспроможному банку "Київська Русь". http://www.epravda.com.ua/news/2017/02/16/621047/ Як зазначається, поки вкладники "Київської Русі" домагаються відновлення роботи банку і виплат своїх депозитів у повному обсязі, президент Порошенко та його давні друзі й бізнес-партнери: народний депутат Ігор Кононенко та заступник секретаря РНБО Олег Гладковський зовсім не проти, щоб банк був ліквідований.
"Підконтрольне їм АТП взяло в 2007 році в банку "Київська Русь" 6 мільйонів доларів кредиту. Заставою була будівля по вулиці Павла Усенка неподалік Дарницької площі в Києві. Але кредит транспортне підприємство Порошенка і друзів так і не повернуло. Заставу за кредитом, яка могла б покрити збитки банку, фірма також не віддала",- йдеться у матеріалі.
Очевидно речь о валюте. Планирую побег из БС до конца года, + диверсификация в бетон.
Квесторе_поверніться написав:Alex_Yu, і де бетон буде лежати....якщо не секрет? І скільки він буде приносити в рік доходу від його вартості?
Мені здається, що там не інвестиція задля отримання прибутку, а житло до себе. Зустрічайте нового львів'янина зі сходу! Нашого полку прибуває, треба уплотнитися, хоча Львів не гумовий...
Alex_Yu написав:Планирую побег из БС до конца года, + диверсификация в бетон.
Побіг валютою? Чи гривню залишите? І якщо бетон для себе, то не диверсифікай, якщо ми про інвестиції. Хоча в вашому випадку, можливо і інвестиція, треба знати яку оренду за львівські апартаменти платите...
Очевидно речь о валюте. Планирую побег из БС до конца года, + диверсификация в бетон.
а може краще купити кусок землі, тоді з голоду менше шансів померти. Ну і на спортзалі можна зекономити