|
Платинум Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 16 лют, 2017 22:46
Долярчик написав: Квесторе_поверніться написав:ВІдповіді не правильні...ще є варіанти?
...ще варіанти: 1) ....покажіть закон, по якому "потрібно записуватись"! 2)...а в якому кабінеті ваше начальство? ...ну кажіть вже Ваш варіант! 
Не в тому напрямку мислите...Ви повинні прийти злякамим і зашуганим, таким що нічого не розуміє в банках і втертися в довіру до всезнаючих менеджерів. 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 лют, 2017 22:50
Квесторе_поверніться написав: Долярчик написав: Квесторе_поверніться написав:ВІдповіді не правильні...ще є варіанти?
...ще варіанти: 1) ....покажіть закон, по якому "потрібно записуватись"! 2)...а в якому кабінеті ваше начальство? ...ну кажіть вже Ваш варіант! 
Не в тому напрямку мислите...Ви повинні прийти злякамим і зашуганим, таким що нічого не розуміє в банках і втертися в довіру до всезнаючих менеджерів. 
...і що? ...дівчинка-менеджер пустить до себе додому заночувати? 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 лют, 2017 22:53
Долярчик, це вже етап який стоїть поза завданням забрати грошенята з Фонду. 
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 лют, 2017 22:56
Квесторе_поверніться написав: chipmunk написав: Квесторе_поверніться написав:ще є варіанти?
1 Я хочу стати вашим клієнтом та отримати карту/щот. /get card/account/ 2 Я ваш клієнт, зарахуйте мою пондовиплату на мій щот fin
Вже тепліше але ще не жарко...важливо зразу завоювати довіру і щоб менеджер і не здогадувався що Ви за грошенятами з Фонду прийшли....на перших хвилинах розмови.
Сонечко, я тута шёл мимо вашего отд. в гастраном за бутылкой кефира и батоном. Но як побачив ваші очи, то вирішів усі гроші, свої та тещі, залишити тута на депозиті. Не підкажете, на який депозит краще всю цю маячню покласти? І достаєте з мошни пачку лесічєк. Ще за 5хв. телефонуєте до тещі(буцімто) і повідомляєте сонечку, що теща не дає дозволу на депозит поки зять не забере виплату по фонду через касу. Ще через 2хв після отримання грошей через касу телефонуєте тещі буцімто для звітування про отримання грошей, потім робити кислу рожу, вибачаєтеся і повідомляєте, що теща тільки шо заборонила відкривати депо, бо вона надибала холодильник у Фокстроті. Ну а шоо, с волками жить -- по волчьи выть 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 16 лют, 2017 23:21
chipmunk написав: Квесторе_поверніться написав:ще є варіанти?
1 Я хочу стати вашим клієнтом та отримати карту/щот. /get card/account/ 2 Я ваш клієнт, зарахуйте мою пондовиплату на мій щот fin
Вы хоть раз почитайте, что пишут в назначении платежа! Перевод от Фонда на имярека. Ведь банкоклеркам не приходит в голову парить депо челу, что по Вестерн Юниону пришел получать. Так и тут. Или предложить клерку оформить всю зарплату его и каждого сотрудника отделения, включая охренника, на депо. И в этом случае рассмотреть возможность оформления депо)
-
guntherhouse777
-
-
- Подякували: 346 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 лют, 2017 00:09
Так Ви всім розкажете і схема зламається. 
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 лют, 2017 00:15