Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
а давно вильный стал со 100 грн. минимальной ? я еще не так давно открывал на 1 грн.
Проценты: Каждый месяц Пополнение: Без ограничений Снятие: В рамках остатка Минимальная сумма: 100,00 UAH 10,00 USD 10,00 EUR 184 Дня 10,70% 1,30% 0,30%
Проценты: В конце срока Пополнение: Без ограничений Снятие: В рамках остатка Минимальная сумма: 100,00 UAH 10,00 USD 10,00 EUR
Свободный Online Срок UAH USD Euro Проценты: В конце срока Пополнение: Без ограничений Снятие: В рамках остатка Минимальная сумма: 100,00 UAH 30 Дней 11,80%
Згідно зі звітністю ПУМБ, на кінець вересня-2016 борг підприємств, що перебувають "під спільним контролем" становив 1,62 млрд грн, натомість обсяг їх коштів у банку складав 6,57 млрд грн (раніше повідомлялося, що кошти в ПУМБ тримав, зокрема, ДТЕК).
деньги есть, но мы их вам не дадим, долги отдают трусы
Хочу поскаржитись на співробітника Одеської філії Димову Тамару. 16.02.2017 оформлював перехід з пакету "міцний" на пакет "депозитний". Декілька разів мені підтвердили відсутність будь яких комісій. Також я вказав на те, що мені не потрібне СМС-інформування. Але на наступний день з мене була знята сума за СМС-інформування.Вважаю, що керуючій групи філій Павловій Марії треба більш уважно підходити до відбору співробітників, адже це не перший неприємний випадок.Чекаю вирішення проблеми і повернення грошей.
Перепрошуємо за непорозуміння, що сталося. Уточніть, будь ласка, тут в ЛС представнику банку, ваші ПІБ та контактні дані. Або заповніть форму за допомогою такої сторінки сайту ПУМБ: https://about.pumb.ua/support/complaint
Колеги з управління якості ПУМБ проведуть розслідування та вчинять необхідні для врегулювання ситуації дії.
Дякуємо за зворотний зв'язок!
Востаннє редагувалось PUMB в Пон 20 лют, 2017 11:44, всього редагувалось 2 разів.
Andey написав:Ув. представитель банка!В новом пумб-онлайн поле для комментарий к депозиту ограничено 50 символами. Увеличте хотябы до 256 символов. Хотел перенести комментарии к депозитам из старого пумб-онлайн в новый, но они не помещаются из-за этого дурацкого ограничения 50 символов
Благодарим за обратную связь! Коллеги, отвечающие за проект обновления "ПУМБ online" внимательно следят за данной темой обсуждения здесь, на форуме. И стараются учесть замечания и предложения наших клиентов.
в новом пумб-онлайн поле для редактирование названия депозита ограничено 50 символами. Увеличте до 256. не помещаются мои комментарии к каждому депозиту.
Andey написав:в новом пумб-онлайн поле для редактирование названия депозита ограничено 50 символами. Увеличте до 256. не помещаются мои комментарии к каждому депозиту.
Andey написав:в новом пумб-онлайн поле для редактирование названия депозита ограничено 50 символами. Увеличте до 256. не помещаются мои комментарии к каждому депозиту.