Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
буду повторять пока не увижу реакцию представителя банка. Лично для меня это критично. в комментариях к депо я пишу длинный и подробный список для каких целей эти средства с разбиением по суммам
Andey написав:в новом пумб-онлайн поле для редактирование названия депозита ограничено 50 символами. Увеличте до 256. не помещаются мои комментарии к каждому депозиту.
ну я розумію що є проблемка і банк повинен її вирішити, але на форумі окрім Вас є ще багато форумчан які читають і бачуть повідомлення, ви знаєте я підписаний на цю тему і в мен евже якесь дежавю по "ограничено 50 символами" особливо коли людина знову пише те саме після коли представник банку йому відповів.
root може там не одна людина пише, не переймайтеся
а вообще интересно получилось - в 10:40 ответили, в 14:04 опять вопрос - как будто за 3 часа можно сделать изменение и сделать его доступным публике (разве что у них это изменяется в админ панели, но я сомневаюсь)
Скупердяй написав:а в чому цимес карти, крім осблуговування поза чергою?
root написав:консьєрж-сервіс, доступ до MC Lounge в аэропорту Бориспіль...
Короче обломчик з цією карткою, сьогодні дзвонив на лінію Persona і мене ввічливо відшили, сказали що я не в клубі і ніяких привілеїв від банку у мене НЕМА А те що в бумажному буклетику написано так на заборі теж три букви пушуть... короче то тіпа реклама для ознайомлення.
Реально маємо просто чорненьку картку з технологією PayPass з красивими надписами Persona, PLATINUM які нічого не значуть і не дають власнику картки.