Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Глянув тарифи з 21 березня. "Моя карта" переходить в "Мій комфорт"->"Моя картка". Як була МК так і залишається МК По тарифам все наче те саме. Безкоштовно: банкінг, смс, безнал і нал на вхід. Вихід безкоштовний лише на обрані напрямки (пункт 3.10) "Економний" стає "Мій рахунок" (МР). Наче все те саме. Безкоштовний вхід налу, безнал з обраних напрямків (пункт 6). Вихід через установи/банкомати Ощаду безкоштовний. Скоротили лінійку продуктів і привели її більш-менш до нормального вигляду
Ощадбанк продовжує політику поступового зниження відсоткових ставок за депозитами фізичних осіб і оголошує про чергове їх зниження до кінця лютого 2017 року. Зниження ставок планується в діапазоні 1,5-1,75 відсоткового пункту за депозитами у гривні, 1-1,25 в.п. - у доларах США та 0,5-1 в.п. - в евро http://www.oschadbank.ua/ua/press-service/news/4337285/
Haza написав:Глянув тарифи з 21 березня. "Моя карта" переходить в "Мій комфорт"->"Моя картка". Як була МК так і залишається МК По тарифам все наче те саме. Безкоштовно: банкінг, смс, безнал і нал на вхід. Вихід безкоштовний лише на обрані напрямки (пункт 3.10) "Економний" стає "Мій рахунок" (МР). Наче все те саме. Безкоштовний вхід налу, безнал з обраних напрямків (пункт 6). Вихід через установи/банкомати Ощаду безкоштовний. Скоротили лінійку продуктів і привели її більш-менш до нормального вигляду