Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 156157158159160 ... 285>
Повідомлення Додано: Суб 11 бер, 2017 09:54

Козак-характерник написав:
  Долярчик написав:
  Козак-характерник написав:Долярчик Все чухня! Обирай будь який об'єкт Ріела...

...він трохи дорогуватий.........не вписується в мої кошти :

Значить ще не на часі покупка, тре накопичувати далі монетки... Купити чухню, потім щось краще знайти і локті кусати... :| А продати важко, можливо навіть з втратами. Воно треба? Одразу тре брати до душі, сучасне житло, а не брєжнєвку або хрущ. Польські і австрійські будинки - окрема тема.

...воно то так, але останнім часом - все важче і важче вдається накопичувати монетки....
....а ще є невеличка тривога, що гроші можуть раптово обезцінитись! :shock:
...то може краще синиця в руках? :D
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 бер, 2017 11:39

Долярчик написав:....а ще є невеличка тривога, що гроші можуть раптово обезцінитись! :shock:

Если вы про доллары/евро, то пока вроде бы нет предпосылок их резкого обесценивания. А вы точно уверены в том, что вы храните деньги, а не бумагу под названием "гривня"? Если так, то может вам стоит сконвертировать бумагу в деньги? Бумага в любом случае будет обесцениваться, даже если не резко, то все равно постоянно и существенно. Поэтому я лично считаю неразумным решением копить деньги на жилье и при этом хранить их в гривне.
deniska

Подякував: 39 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 бер, 2017 12:22

deniska написав:
  Долярчик написав:....а ще є невеличка тривога, що гроші можуть раптово обезцінитись! :shock:

Если вы про доллары/евро, то пока вроде бы нет предпосылок их резкого обесценивания. А вы точно уверены в том, что вы храните деньги, а не бумагу под названием "гривня"? Если так, то может вам стоит сконвертировать бумагу в деньги? Бумага в любом случае будет обесцениваться, даже если не резко, то все равно постоянно и существенно. Поэтому я лично считаю неразумным решением копить деньги на жилье и при этом хранить их в гривне.

Долар теж втрачає вартість. 10000 в 2000 році була купа грошей.
Інвестувати треба в знання, в дітей ,в науковий розвиток.
Flicker

Подякував: 25 раз.
Подякували: 317 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 бер, 2017 12:36

Долярчик написав:
  Козак-характерник написав:Долярчик Беріть новобудову від Ріела.

....кажуть, що в Ріела, кімнати мають "цікаві" кути :mrgreen: .....і взагалі, планування "ні в кут, ні в двері"! :mrgreen:

...але і його - теж розглядаю!

...а взагалі, цікавить або двушка до 650тис.грн(якщо така є), або однушка, але щоб кімната мала більше 20м2, щоб можна було її розділити гіпсокартонною чи ДСП перегородкою на дві кімнати:!: ...за аналогічну ціну :roll:
...цікавить або Шевченківський район(крім Рясного), або Сихівський
....бо на рахунок Винник......то я вже передумав :D

таких цін немає.
2кімн нормального забудовника - від ляма грн. хіба 1кімн.
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 бер, 2017 12:38

Долярчик написав:
  akurt написав:Долярчик трохи смішний... але то - таке...

...периферію Сихова - мені не треба! :mrgreen: Сихів - це маю на увазі: Ч.Калини-Чукаріна-Сихівська-Морозна-Коломийська-Кавалерідзе і т.п.
....а на периферії Сихова брати, то............то вже краще у винниках взяти ВЕЛИКИХ ДВІ кімнати, ще і на ремонт трохи залишиться(від тих 650)!!! :D

навіщо Вам - Ч.Калини-Чукаріна-Сихівська-Морозна-Коломийська-Кавалерідзе?

купа рогулів, бари, трамвай, хмара машин, сморід-пилюка?!
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 бер, 2017 13:47

Flicker написав:Долар теж втрачає вартість.

Ясное дело, но я надеюсь вы не станете сравнивать скорость обесценивания доллара и гривни?
  Flicker написав:10000 в 2000 році була купа грошей.

Ну да, сейчас это сущие копейки :) Я думаю, для 95% населения Украины 10куе как в 2000-м так и в 2017-м - это совершенно нереальная куча денег. И в 2055-м будет такой же процент :(
  Flicker написав:Інвестувати треба в знання, в дітей ,в науковий розвиток.

У Долярчика не стоит вопрос, куда бы инвестировать, ему нужно купить жилье для себя и своей семьи, насколько я понял.
deniska

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 бер, 2017 13:59

Если в общем об инвестициях говорить, то про знания я согласен, инвестиции в знания могут окупиться. Инвестиция в детей - допустим. А инвестиции в научное развитие - как вы себе это представляете в нашей стране? Мы ведь говорим об инвестициях простого гражданина? А не об инвестициях государства или каких-либо корпораций.
deniska

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 бер, 2017 14:39

Долярчик написав:...воно то так, але останнім часом - все важче і важче вдається накопичувати монетки....
....а ще є невеличка тривога, що гроші можуть раптово обезцінитись! :shock:
...то може краще синиця в руках? :D

Я за журавля... :P Синиця нехай літає... :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 бер, 2017 21:38

...за два кроки до мрії.........)) ч.3

deniska написав:Если вы про доллары/евро, то пока вроде бы нет предпосылок их резкого обесценивания. А вы точно уверены в том, что вы храните деньги, а не бумагу под названием "гривня"? Если так, то может вам стоит сконвертировать бумагу в деньги? Бумага в любом случае будет обесцениваться, даже если не резко, то все равно постоянно и существенно. Поэтому я лично считаю неразумным решением копить деньги на жилье и при этом хранить их в гривне.

....та я розбиваю ризики 50/50 поступово конвертуючи отих "50" в гривню ближче до літа, а потім знову конвертую назад......і так по колу!
  jump написав:таких цін немає.
2кімн нормального забудовника - від ляма грн. хіба 1кімн.

....є, але в незавершених(покищо).....або однокімнатні(більше 20м2 кімната) - є в завершених, наприклад, на вул. Дж. Ленона(Щурата) - але я там не хочу!
.....і завершене - на Полуботка - є, і на Антонича - не завершене - теж є, але там я і не хочу, і забудовник на Антонича - щось крутить з доками...
  jump написав:навіщо Вам - Ч.Калини-Чукаріна-Сихівська-Морозна-Коломийська-Кавалерідзе?

купа рогулів, бари, трамвай, хмара машин, сморід-пилюка?!

.....мені до роботи було б близько!
  deniska написав:У Долярчика не стоит вопрос, куда бы инвестировать, ему нужно купить жилье для себя и своей семьи, насколько я понял.

..саме так! - зрозуміли - правильно!
  Козак-характерник написав:Я за журавля... Синиця нехай літає...

...а я - за "синицю"!.....пізнішше, краше ще на одну "синицю" наскирдувати! ))
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 бер, 2017 00:56

deniska написав:

Если в общем об инвестициях говорить, то про знания я согласен, инвестиции в знания могут окупиться. Инвестиция в детей - допустим. А инвестиции в научное развитие - как вы себе это представляете в нашей стране? Мы ведь говорим об инвестициях простого гражданина? А не об инвестициях государства или каких-либо корпораций.

Ну в науковий розвиток ,тут я мав багато чого на увазі. Наприклад змнити авто на електричне,чи поставити сонячні панелі. Тобто інвестувати в новітні технології. :D
Flicker

Подякував: 25 раз.
Подякували: 317 раз.

Профіль

#<1 ... 156157158159160 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор