|
Форвард Банк Forward Bank (2009 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 14 бер, 2017 16:22
newbie написав:Козак-характерник партнерство повинно спиратися на тезу: банкстер працює, а золотогоршочник кайфує
Партнерство должно быть взаимовыгодным. Банки до тех пор давали высокие % по депо, пока сами могли на них заработать больше. Когда не смогут, больше давать не будут. Еще дождетесь, что банки будут кайфовать, а Вы работать (будете им платить за хранение денег).
Я виношу Вам вирок: ворог золотогоршочництва. 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 бер, 2017 16:28
Нюню, і скільки банок в 1.5-2 рази знизили ставки кредитування?
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 бер, 2017 18:41
Квесторе_поверніться написав:Support BForward, як з ліквідностями в Фарсіку...чи не могли б привести цифірь на 1 березня 2017 року?
Відповіли про статутник...це добре. Це позитив. А чому про поточну, миттєву і короткострокову ліквідність мовчите? 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 бер, 2017 19:04
Квесторе_поверніться написав: Квесторе_поверніться написав:Support BForward, як з ліквідностями в Фарсіку...чи не могли б привести цифірь на 1 березня 2017 року?
Відповіли про статутник...це добре. Це позитив. А чому про поточну, миттєву і короткострокову ліквідність мовчите? 
рахують гроші в касах у всіх відділеннях 
-
KIM30
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 419 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 бер, 2017 19:53
а що то за баг такий: поповнив депо ще до 16.00, а досі загальна сума депозиту не оновилася, хоча заявка на поповнення (внутрішній переказ) світиться Виконана?
-
KIM30
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 419 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 бер, 2017 22:06
Козак-характерник Я виношу Вам вирок: ворог золотогоршочництва
Не зотогоршоцництва, а неадекватного сприйняття оточення. Я може не менше Вас тримав і тримаю депозитів у різних банках, ризикував і розраховував на якийсь прибуток. Однак при цьому завжди розумів, що банки також були не в накладі (наприклад, через інфляцію). Деякі може і затягували удавку на своїй шиї (беручи депозити під високі %), але, як потім з'ясувалось, не на своїй, а на державній (або ФГВ). Оскільки за банкрутство та розкрадання банків ще ніхто не був покараний. Кредитними картками (і тими копійками, що на них можна заробити), а також пошуком та використанням помилок банків в умовах обслуговування не цікавлюсь. Тобто тут я точно не золотогоршочник. Однак в іншому я не ворог, а спільник. Але з тверезим сприйняттям ситуації. Якщо на ринку хтось не хоче Вам щось продавати або продавати за ціну, яка тільки Вас влаштовує (а його ні), то як Ви можете його примусити? На ринку, як відомо, 2 дурні, один купляє - другий продає. І якщо обидва впевнені, що ім це вигідно і задоволені, то це добре. А інакше ніяк. Тому Ваш вирок мені до ... ну Ви знаєте якого місця 
-
newbie
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 641 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 бер, 2017 22:13
newbie написав:Козак-характерник Я виношу Вам вирок: ворог золотогоршочництва
Не зотогоршоцництва, а неадекватного сприйняття оточення. Я може не менше Вас тримав і тримаю депозитів у різних банках, ризикував і розраховував на якийсь прибуток. Однак при цьому завжди розумів, що банки також були не в накладі (наприклад, через інфляцію). Деякі може і затягували удавку на своїй шиї (беручи депозити під високі %), але, як потім з'ясувалось, не на своїй, а на державній (або ФГВ). Оскільки за банкрутство та розкрадання банків ще ніхто не був покараний. Кредитними картками (і тими копійками, що на них можна заробити), а також пошуком та використанням помилок банків в умовах обслуговування не цікавлюсь. Тобто тут я точно не золотогоршочник. Однак в іншому я не ворог, а спільник. Але з тверезим сприйняттям обставин. Якщо на ринку хтось не хоче Вам щось продавати або продавати за ціну, яка тільки Вас влаштовує (а його ні), то як Ви можете його примусити? Взагалі-то на ринку, як відомо, 2 дурні, один купляє - другий продає. І якщо обидва впевнені, що ім це вигідно, то це добре. А інакше ніяк.
Можливо тут і є раціо, але не для того ми тут зібралися, щоб апологією банкстера займатися і аргументи для його захисту підшуковувати. БуратінА, ти сам собі ворог! І це не тверезість. Тому, Ваш погляд не тверезий, а кумарний. І вирок в апеляції той самий: ворог золотогоршочництва! 
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Вів 14 бер, 2017 22:15, всього редагувалось 1 раз.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 бер, 2017 22:15
KIM30 а що то за баг такий: поповнив депо ще до 16.00, а досі загальна сума депозиту не оновилася, хоча заявка на поповнення (внутрішній переказ) світиться Виконана?
Замечал такое. Долговастенько у них все синхронизируется. Мягко говоря, не спеша. Наверное, завтра отобразится.
-
newbie
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 бер, 2017 22:18
Козак-характерник Можливо тут і є раціо, але не для того ми тут зібралися, щоб апологією банкстера займатися і аргументи для його захисту підшуковувати. БуратінА, ти сам собі ворог! І це не тверезість. Тому, Ваш погляд не тверезий, а кумарний. І вирок в апеляції той самий: ворог золотогоршочництва!
Ну тоді бийтеся об стінку лобом. Я не проти. І будьте переконані, що це Ви керуєте обставинами, а не вони Вами (тобто не вони відповідним чином впливають на Вас). З.И. Я б ще зрозумів Вас, якби Ви казали, що ринок ще не готовий до зниження % по депо і банкстери зараз мають необрунтовані переваги. Тобто Лєрка не права. Але якщо Ви просто звинувачуєте банкірів у всьому, то це не відповідає моєму розумінню. Оскільки я вважаю що стабільні банки дійсно не дать високих % по депо. І життя це підтвердило.
-
newbie
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 бер, 2017 22:34