Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
[quote="4007502:Долярчик"][quote="4007103:deniska"] ....є, але в незавершених(покищо).....або однокімнатні(більше 20м2 кімната) - є в завершених, наприклад, на вул. Дж. Ленона(Щурата) - але я там не хочу! .....і завершене - на Полуботка - є, і на Антонича - не завершене - теж є, але там я і не хочу, і забудовник на Антонича - щось крутить з доками...
Леннона-Щурата - це тільки для мазохістів. там постійний сморід і циганота.
.....мені до роботи було б близько! гляньте на Хлібній, по-моєму, де хлібзавод (завжди свіжий хліб )і район тихий - між Д.Вашингтона і Пимоненка, там новобудову звели. Метро і Рукавичка поблиу і до Сихова на роботу недалеко
.....одне лише стримує - що не завершене!(бо те, що воно відносно не далеко очисних споруд - я "перекриваю" ++: хороша транспортна розв"язка і близько декілька супермаркетів!
Долярчик написав:.....агоооооооооов, лююююююдииииииии!!!!!!!!!!! ...тут є хто живий?
Не так давно где-то встречал статью по львовским застройщикам, там говорилось, что подавляющее большинство всех новостроек незаконны. Земля незаконно выделена, или вообще самозахват, какие-то фирмы прокладки, которые уже якобы выкупили все квартиры, ну и т.д.. И это не только во Львове. По всей стране так. Так что рекомендую перед покупкой взять документы застройщика и проконсультироваться с юристами. А то потом читаем истории о том, как люди годами не могут купленные квартиры оформить.
Долярчик написав:.....агоооооооооов, лююююююдииииииии!!!!!!!!!!! ...тут є хто живий?
Не так давно где-то встречал статью по львовским застройщикам, там говорилось, что подавляющее большинство всех новостроек незаконны. Земля незаконно выделена, или вообще самозахват, какие-то фирмы прокладки, которые уже якобы выкупили все квартиры, ну и т.д.. И это не только во Львове. По всей стране так. Так что рекомендую перед покупкой взять документы застройщика и проконсультироваться с юристами. А то потом читаем истории о том, как люди годами не могут купленные квартиры оформить.
Долярчик Ця будова у списку скандальних, і недавно суд арештував то все. Два роки тому в лютому, коли долярчик скакав до 38, народ поскуповував там мало не цілий під'їзд за тиждень. Ну а якщо закрити очі на то все - то вам треба квартиру на межі з червоними лініями, на великій транспортній розв'язці, в промисловій зоні, на території базару, з долинаням ароматів очисних споруд, без садочків, до школи далеко, без прибудинкової території, з видом на Грибовицьке звалище з останнього поверху будинку? Але зато супермаркети поруч, кінцева всіх маршруток, і ціна для когось приваблива.
Lambada написав:Долярчик Ця будова у списку скандальних, і недавно суд арештував то все. Два роки тому в лютому, коли долярчик скакав до 38, народ поскуповував там мало не цілий під'їзд за тиждень. Ну а якщо закрити очі на то все - то вам треба квартиру на межі з червоними лініями, на великій транспортній розв'язці, в промисловій зоні, на території базару, з долинаням ароматів очисних споруд, без садочків, до школи далеко, без прибудинкової території, з видом на Грибовицьке звалище з останнього поверху будинку? Але зато супермаркети поруч, кінцева всіх маршруток, і ціна для когось приваблива.
Яж кажу Долярчику, щоб не шукав пригод на дупу...Тіко на Ріел нехай складає доляри... Все інше чухня! Але Долярчик впирається. Не ганявся би ти поп за дешевізною...
Долярчик, я не особо владею темой, но, возможно было бы проще и безопаснее на те деньги, что у тебя есть, купить 2-3 сотки земли (я вроде видел объявы вокруг Львова по цене около 1000$/сотка) и построить на ней небольшой домик квадратов так на 40-50, а? Из сруба, либо канадский, там вроде как за месяц-два строят и относительно недорого. Не рассматривал такой вариант?
Востаннє редагувалось deniska в Вів 21 бер, 2017 20:12, всього редагувалось 1 раз.
Lambada написав:Долярчик Ця будова у списку скандальних, і недавно суд арештував то все. Два роки тому в лютому, коли долярчик скакав до 38, народ поскуповував там мало не цілий під'їзд за тиждень. Ну а якщо закрити очі на то все - то вам треба квартиру на межі з червоними лініями, на великій транспортній розв'язці, в промисловій зоні, на території базару, з долинаням ароматів очисних споруд, без садочків, до школи далеко, без прибудинкової території, з видом на Грибовицьке звалище з останнього поверху будинку? Але зато супермаркети поруч, кінцева всіх маршруток, і ціна для когось приваблива.
....дякую! ...а які є НОРМАЛЬНІ альтернативи цьому? ...ще на Підголоско розглядаю........але тяжко вложитись у 650тис.грн щоб була двушка, або однушка, яку б можна розділити на дві кімнати? ...у Шевченківському районі(крім Щурата і Рясного і Брюхович) ...Буду дуууууууууууууже вдячний за поради і підказки!!!