Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
deniska написав:Долярчик, я не особо владею темой, но, возможно было бы проще и безопаснее на те деньги, что у тебя есть, купить 2-3 сотки земли (я вроде видел объявы вокруг Львова по цене около 1000$/сотка) и построить на ней небольшой домик квадратов так на 40-50, а? Из сруба, либо канадский, там вроде как за месяц-два строят и относительно недорого. Не рассматривал такой вариант?
Lambada написав:Долярчик Ця будова у списку скандальних, і недавно суд арештував то все. Два роки тому в лютому, коли долярчик скакав до 38, народ поскуповував там мало не цілий під'їзд за тиждень. Ну а якщо закрити очі на то все - то вам треба квартиру на межі з червоними лініями, на великій транспортній розв'язці, в промисловій зоні, на території базару, з долинаням ароматів очисних споруд, без садочків, до школи далеко, без прибудинкової території, з видом на Грибовицьке звалище з останнього поверху будинку? Але зато супермаркети поруч, кінцева всіх маршруток, і ціна для когось приваблива.
....дякую! ...а які є НОРМАЛЬНІ альтернативи цьому? ...ще на Підголоско розглядаю........але тяжко вложитись у 650тис.грн щоб була двушка, або однушка, яку б можна розділити на дві кімнати? ...у Шевченківському районі(крім Щурата і Рясного і Брюхович) ...Буду дуууууууууууууже вдячний за поради і підказки!!!
....п.с..........блін!....а на "картинці"(Хмельницький парк) все так гарно було.......дитячі майданчики і все таке....
...з бруса - півтора-поверховий будинок - приблизно 400-500тис. АЛЕ!- без вікон і дверей!.....і без фундаменту( а на блоках) ...а ще вартість ділянки доплюсувати...........печалька
Долярчик написав:...Буду дуууууууууууууже вдячний за поради і підказки!!!
Долярчик, я вже вкотре гутарю: "Ріел". Не ганяйся, ти поп за дешевізною... Знайдеш пригоди на свою дупу - плакатимуть доляри...
...я ОБОВ"ЯЗКОВО і в "Ріел" зайду на співбесіду!....якщо не цього місяця, то наступного - точно! ........може вони щось запропонують мені за таку ціну........або може хороше розтермінування під 3-5%
Долярчик написав:...з бруса - півтора-поверховий будинок - приблизно 400-500тис. АЛЕ!- без вікон і дверей!.....і без фундаменту( а на блоках) ...а ще вартість ділянки доплюсувати...........печалька
ну так возьмем по минимуму: 400тыс.грн - дом, (2000$)54тыс.грн - две сотки земли, окна и двери - ну пусть еще 50тыс.грн. фундамент - (около 2000$)54тыс.грн, получается 558тыс.грн, вроде так. Вот чуток погуглил, дома из сруба под ключ, т.е. с фундаментом, дверьми, окнами и т.д. 70кв.м. - 19589$ (529тыс.грн) - 93кв.м. - 18577$ (502тыс.грн) - Я так понял у тебя есть 650тыс., 529 - дом, 54 - земля, останется 67 на коммуникации. Комплектация "под ключ" включает следующее
Долярчик написав:...з бруса - півтора-поверховий будинок - приблизно 400-500тис. АЛЕ!- без вікон і дверей!.....і без фундаменту( а на блоках) ...а ще вартість ділянки доплюсувати...........печалька
ну так возьмем по минимуму: 400тыс.грн - дом, (2000$)54тыс.грн - две сотки земли, окна и двери - ну пусть еще 50тыс.грн. фундамент - (около 2000$)54тыс.грн, получается 558тыс.грн, вроде так. Вот чуток погуглил, дома из сруба под ключ, т.е. с фундаментом, дверьми, окнами и т.д. 70кв.м. - 19589$ (529тыс.грн) - 93кв.м. - 18577$ (502тыс.грн) - Я так понял у тебя есть 650тыс., 529 - дом, 54 - земля, останется 67 на коммуникации. Комплектация "под ключ" включает следующее
....то тільки на малюнках так все гарно та просто................... ...вже на інших гілках обговорювалось........що в таких випадках буде далеко до школи.......садіка...........лікарні............супермаркета іт.д..... ...ні, я вирішив, що купую в новобуді!
Lambada написав:Долярчик Ця будова у списку скандальних, і недавно суд арештував то все. Два роки тому в лютому, коли долярчик скакав до 38, народ поскуповував там мало не цілий під'їзд за тиждень. Ну а якщо закрити очі на то все - то вам треба квартиру на межі з червоними лініями, на великій транспортній розв'язці, в промисловій зоні, на території базару, з долинаням ароматів очисних споруд, без садочків, до школи далеко, без прибудинкової території, з видом на Грибовицьке звалище з останнього поверху будинку? Але зато супермаркети поруч, кінцева всіх маршруток, і ціна для когось приваблива.
Яж кажу Долярчику, щоб не шукав пригод на дупу...Тіко на Ріел нехай складає доляри... Все інше чухня! Але Долярчик впирається. Не ганявся би ти поп за дешевізною...
можливо навпаки прикупити у хмельницькому парку. на скандалі ціна припаде. будинок і так не знесуть. доплатять садовому і усе полагодять. там ще кілька будинків шурують. біля мотозаводу збудували 4 поверховий, без доків і погоджень. 2 роки стояв. заплатили усе погодили. уже на 1 поверсі ощад шикарний офіс забацав.