Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Козак-характерник написав:Alfa_Bank Пані Алла, привіт! Чи можна фінансовий тіліпон змінити дистанційно? Дякую!
П.С. Ви проігнорували моє питання, щодо можливості оформлення Комфорту по довіреності.
Козак-характерник, доброго дня! Зміна номеру телефону в системах Банка буде виконана після звернення в Контакт-Центр Банку. Термін оновлення даних відбудеться протягом 24 годин після реєстрації звернення в порядку черги, але не раніше, ніж через 12 годин після реєстрації звернення. При реєстрації звернення у вихідний день обробка відбудеться не раніше наступного робочого дня. Доручення на управління рахунком 2625 або картою не оформляється у відділенні Банку. Для виконання операцій по рахунку 2625 (на операції без використання пластикової карти) Клієнт може надати нотаріально оформлене доручення. Перелік операцій, які мають право проводити доручена особа: 1) поповнення і зняття грошових коштів з рахунку у відділеннях Банку; 2) поповнення карти в іноземній валюті по номеру рахунку через касу Банку; 3) надання інформації про стан рахунку; 4) надання довідок і виписок по рахунку у відділеннях Банку. 5) відкриття/закриття рахунку. Доручення на операції з використанням пластикової карти (тобто на карту) не оформлюється з 31.01.2013 р. згідно п.14.12 Закону України "Про платіжні системи та переказ коштів в Україні". Операції з використанням карти третіми особами можливі тільки шляхом оформлення Додаткової карти. Козак-характерник, я Вам не відповіла так як Ви задавали питання не в особистому повідомленні і учасники Форуму Вам надали відповідь.
Дякою! Тобто можна оформити допку? Як це буде виглядати: основна картка буде не активована лежати у шухляді пані Алли, а мені видадуть допку?
Козак-характерник, оформлення додаткової картки можливо тільки у разі наявності діючої першої основної картки у гривні.
Термін зарахування платежу При оплаті до 22:30: для кредитів, виданих в гривні - на наступний банківський день для кредитів, виданих в доларах США - через один банківський день
При оплаті після 22:30: для кредитів, виданих в гривні - через один банківський день для кредитів, виданих в доларах США - через два банківських дні
Термін зарахування платежу При оплаті до 22:30: для кредитів, виданих в гривні - на наступний банківський день для кредитів, виданих в доларах США - через один банківський день
При оплаті після 22:30: для кредитів, виданих в гривні - через один банківський день для кредитів, виданих в доларах США - через два банківських дні
у меня так не сработало, пополонял кредитку, доступны сразу, а вот проводка через 3 дня
йцукен написав:у меня так не сработало, пополонял кредитку, доступны сразу, а вот проводка через 3 дня
збігається з цим
При поповненні кредитної картки карткою іншого банку термін зарахування коштів такий: При оплаті до 22:30: - на третій банківський день При оплаті після 22:30: - на четвертий банківський день
Шото тут не то Я, правда, лет пять уже со Сбера не гашу, все больше СЭПом или р2р. Но на заре моих... романтических отношений с Аллюськой все было чики-пики Ну а пополняшки на Пакетную карту со Сбера делаю регулярно, и день-в -день проводятся. Думаете Пакетная дебетка чем-то отлич. в этом плане от кредитки?
Я всегда гашу задолженность по кредитке со своего Сбера . Всегда зачисление проходит в этот же день , ну согласно регламента : 10 - 14 - 17 . Если провести погашение до 14 , то все будет ОК !