Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Козак-характерник написав:Спробував почастуватися у поляка. Коли дізналися, що з Донецька і немає довідки переселенця, то розмову припинили. Польські бариги, ганьба! Жлобьйо...
Старая пословица в почете - без бумажки ты какашка!
Козак-характерник написав:Спробував почастуватися у поляка. Коли дізналися, що з Донецька і немає довідки переселенця, то розмову припинили. Польські бариги, ганьба! Жлобьйо...
Старая пословица в почете - без бумажки ты какашка!
Прокинули с самым святым - с идентификацией по карте. В комп "от фонаря" завели кодовое слово , ничего общего не имеющее с действительностью. + менеджер в отделении так и не признал свой косяк - видно кидки готовят - придеш, а денег то на карте и нету - "уйдут". Это даже не лень , это откровенная диверсия. Что-то спрашиваешь - Я НЕ ЗНАЮ, почему так звоните на горячую линию. Начинаешь уточнять уже когда узнал - начинает поддакивать, да это так , не переживайте. То с хренов они там сидят? Сейчас время - это тоже деньги.
bosson513 написав:Что-то спрашиваешь - Я НЕ ЗНАЮ, почему так звоните на горячую линию.
Мені кодове слово також самостійно встановили - моє ім'я. Але якщо подзвонити на ГЛ, то вони запитають купу всього, перш ніж дадуть можливість задати питання, в тому числі і кодове слово.