Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Stringer написав:Ув.TASCOMBANK, а что там слышно на счёт повышения кредитного лимита образцовым клиентам, которые активно пользуются Б5 и не допускают просрочек по кредиту?
Пока повышать, увы, не планируем. Но можно действовать следующим образом:
candidat написав:...если хочу поднять лимит по Б5, то надо полностью погасить использованный кредитный лимит, прийти в отделение написать заявление, и если поднятие лимита одобрят, оформить новый договор и получить новую карту...
casper12 написав:
TASCOMBANK написав:Виключення тільки одне: операції по переказу коштів чи придбанню електронних грошей (квазі-грошей), в т.ч. у точках з MCC-кодом 8999 та 4829.
а ось цим "переказ" та "придбання" які мсс коди відповідають?
Як правило, такі операції повинні мати код 4829. 8999 - це код під "професійні послуги", який використовується мерчантами дуже рідко.
Козак-характерник написав:Страховка автоматично підключається по Віці? Чи за бажанням? Щоб отримати 500 грн. кешбека треба 25000 грн. за місяць витратити?
Від послуги страхування можна відмовитись на будь-якому етапі оформлення картки. А конкретний обсяг витрат важко спрогнозувати, в залежності від того, де ви розраховуєтесь і якими коштами.
TASCOMBANK Таська, Віка - файна карта. Але ціна кусається. Тут або ціну збивати, або 2% на всі покупки за власні кошти накинути... Я все обдумав, поки пас! Не вистачає родзини якоїсь, щоб купити. Як кредитка Віка цікава, як дебетка - ні. Придумайте карту дебетну де 2% кешбека на власні кошти, на ВСІ витрати!
Козак-характерник написав:TASCOMBANK Таська, Віка - файна карта. Але ціна кусається. Тут або ціну збивати, або 2% на всі покупки за власні кошти накинути... Я все обдумав, поки пас! Не вистачає родзини якоїсь, щоб купити. Як кредитка Віка цікава, як дебетка - ні. Придумайте карту дебетну де 2% кешбека на власні кошти, на ВСІ витрати!
Козак-характерник написав:TASCOMBANK Таська, Віка - файна карта. Але ціна кусається. Тут або ціну збивати, або 2% на всі покупки за власні кошти накинути... Я все обдумав, поки пас! Не вистачає родзини якоїсь, щоб купити. Як кредитка Віка цікава, як дебетка - ні. Придумайте карту дебетну де 2% кешбека на власні кошти, на ВСІ витрати!