Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
TASCOMBANK написав:Як правило, такі операції повинні мати код 4829. 8999 - це код під "професійні послуги", який використовується мерчантами дуже рідко.
И шо, таки за 6012 будете наливать? А можно оформить несколько выходных в одни лапы или кеш все равно капает общий в один тазик? Вижу придется профинансировать тазик на 365 грн раз он меня не может профинансировать. 6 ходка будет, люди в инете столько не сидят как я в отделении тазика .
В розмірі 1% від найбільшої суми заборгованості за кредитним договором, що виникла на певну дату в період з 1 числа по останнє число попереднього місяця, в якому починається відповідний місячний період страхування згідно Договору страхування, але в будь-якому разі не менше 20,00 грн..
или можно отключить?
з.ы. подал заявку через интернет
Востаннє редагувалось IMPRINTER в Сер 12 кві, 2017 01:16, всього редагувалось 1 раз.
Козак-характерник написав:IMPRINTER А чому Віка, а не П'ятюня?
ну тут заявку можно подавать дистанционно ... шо ходить туда? - если там один хрен руководствуются тупыми клише и отказывают таким идеальным заемщикам с идеальной кредитной историей как я - я даже Фагору заплатил .. ну посмотрим - думаю что в ТАЗе ничего не поменялось - кредитный комитет - полные неадекваты