Скупердяй написав:А куди ідти? до Вас на диван ... Ну тута вибачійте, я такі запрошення тіко від панянок приймаю. П.С. Зробіть хоча б селфі з собою - хоробрий Зяма.
Скупердяй написав:А куди ідти? до Вас на диван ... Ну тута вибачійте, я такі запрошення тіко від панянок приймаю. П.С. Зробіть хоча б селфі з собою - хоробрий Зяма.
а с охранником ПУМбы на диванчике понравилось?
Там диванів не було, лише стільці охфісні ... Да і він біля мене не сідав - виховував мене стоячи, поки я відлежувався на цих стільцях огризаючись на його проповіді
харьковская акция Анального корпуса это просто лютый позор конкретный )))
Трактуєте нік serg так, як відомий письменник: "сер гей". Часто перечитуєте Пелєвіна? Не знаю, звідки підстаркуватий (1974) аматор пасивних прибутків узяв, що можу бути причетний до замуровування Дмитра Юрійовича, з яким знайомий я вже, мабуть, років з 20 (Україна, Кредитпром, Альфа, РБУ, ОТР)? Резонні люди, як Де Монтень, свої гроші врятували. Вперті русалі та русалки залишили. Так то й на краще. Не потребуватимуть зайвого клопоту. П.С. Балакучих скрипалів модно зіштовхувати з дахів.
Один резонный ( и совсем не злорадный) форумчанин - ровесник динозавров все ждет и никак не дождётся как кто-нибудь из форумчан понесёт реальные убытки от росгосов.
При этом лично в акциях не участвует, ему больше нравится "чужими руками"...
alex lem написав:IMPRINTER пока делал скриншоты что в рублях и на ЯД , то же выложил коллега Вкладчик. Так что не у меня одного так. Живу не в рашке если шо. ))
ну не знаю какой там у них корезоид стоит )) мне предлагает исключительно в гривнах на карту укрбанка )