Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
..та вона помре не народившись.....) після кількох операцій отримаєте блок та й по всьму )...Ізя з дуба рухнув - знайшов собі такого "партнера" якого маючи і ворогів не потрібно ))
-VICTOR- написав:..та вона помре не народившись.....) після кількох операцій отримаєте блок та й по всьму )...Ізя з дуба рухнув - знайшов собі такого "партнера" якого маючи і ворогів не потрібно ))
ІЗЯ давній партнер барсіка. Були часи коли БВК саме через ІЗЮ безкоштовно поповнювалась.
-VICTOR- написав:..та вона помре не народившись.....) після кількох операцій отримаєте блок та й по всьму )...Ізя з дуба рухнув - знайшов собі такого "партнера" якого маючи і ворогів не потрібно ))
ІЗЯ давній партнер барсіка. Були часи коли БВК саме через ІЗЮ безкоштовно поповнювалась.
....були . але то були інші часи і менеджмент банку клієнтів з 5-6 річним стажем в банку не третирував безпідставними блокуваннми і непомірними вимогами показати де і скільки коштів у клієнта в інших банках та ще і де які кредити має клієнт... такого кричущого нехтування банківською таємницею , такого вкрай не клієнтоорієнтовного відношення до клієнтів яким немає що предявити в плані порушення законодавства ще не було і я в жодному іншому банку з таким негативним ставленням не зустрічався....думаю колеги орієнтуються ,що я маю досвід співпаці уже досить пристойний і в 10-ту банків його не вбереш....
Support BForward когда будет зачислено пополнение моей карты сделаное через Изипей? уже неделя прошла ... скоро вы мне начнете штрафы начислять по ней за несвоеременное погашение
wolt450 Сегодня 15 число , и Изя вообще не знает когда будет анонс. А барсик может вещать все что хочет , и всовывать выручалку , которая вообще никакого отношения к Изе не имеет.
osya1964 написав:А как, кстати с отдачей действующих валютных депо,пару месяцев назад забирал депо в размерах фонда,со скрипом отдали,правда втюхали с десяток убитых сотенок(расслабился однако не проверил),сейчас подходит очередь жены,к чему готовиться?
Так все-таки,кто-нибудь в курсе,как у Барсика с отдачей валютного депо?