|
Нерухомість у Львові |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 19 тра, 2017 22:17
jump написав: Долярчик написав: geoleo написав:Я мониторю рынок с 2014 года. За это время интересных предложений было всего несколько: п.с.....і зараз, більшість, якісь дуже "не смачні" котловани по 14000-14500м2 ...зараз розглядаю "Моне-2"(здача в кінці року), а якщо не куплю, то буду ЧЕРЕЗ РІК розглядати - "Моне-3"-де ще навіть, НЕ викопали котлован!  ...а вже ціну поставили по 14250м2!
це джерельна? колія, кільце, сморід, маса машин і людей, гучний форум, близкість смердючого і галасливого центру, дикі пробки щодня!!! та вже краще на Вашому улюбленому психові на Драгана на Зубру вигляд 
...ні, це не Джерельна  .......це поворот/розвилка на Брюховичі(вул. Замарстинівська)
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 чер, 2017 20:38
...тільки почав стягувати депо до купки, а тут - бац!!!...акційну забрали!  ....по 13000грн/м2......не дочекалась мене ...тепер навіть немає що вибрати........- котловани по такій ціні і вище стартують! ....ну і де той дешевій на "економ-клас"???! .....елітка - може і просідає в ціні.......а от економ п.с..........тепер знову ходи, і по мішку міняй на долярчики.... ....ще хіба що в Авалон зайду - може мають щось акційне......... ...але вже якось немає настрою...........
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 чер, 2017 23:38
Долярчик Гранд Дім - найкращий варіант по співвідношенню ціна: якість.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 03 чер, 2017 08:41
Козак-характерник написав:Долярчик Гранд Дім - найкращий варіант по співвідношенню ціна: якість.
...так, але дружині і дитині буде далеко до роботи/школи(їхати в Шевченківський р-н)
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 03 чер, 2017 10:46
Долярчик написав: Козак-характерник написав:Долярчик Гранд Дім - найкращий варіант по співвідношенню ціна: якість.
...так, але дружині і дитині буде далеко до роботи/школи(їхати в Шевченківський р-н)
Але все ж власне житло, а добратися можна й на маршрутці або авто, якщо таке є в господарстві... 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 03 чер, 2017 22:28
Долярчик написав:...тільки почав стягувати депо до купки, а тут - бац!!!...акційну забрали!  ....по 13000грн/м2......не дочекалась мене ...тепер навіть немає що вибрати........- котловани по такій ціні і вище стартують! ....ну і де той дешевій на "економ-клас"???! .....елітка - може і просідає в ціні.......а от економ п.с..........тепер знову ходи, і по мішку міняй на долярчики.... ....ще хіба що в Авалон зайду - може мають щось акційне......... ...але вже якось немає настрою...........
Засада. Но может к лучшему? Потом что-то подвернется?
-
kmk
-
-
- Подякував: 77 раз.
- Подякували: 33 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 03 чер, 2017 22:36
kmk написав: Долярчик написав:...тільки почав стягувати депо до купки, а тут - бац!!!...акційну забрали! ....по 13000грн/м2......не дочекалась мене ... тепер навіть немає що вибрати........- котловани по такій ціні і вище стартують! ....ну і де той дешевій на "економ-клас"???! .....елітка - може і просідає в ціні.......а от економ п.с..........тепер знову ходи, і по мішку міняй на долярчики.... ....ще хіба що в Авалон зайду - може мають щось акційне......... ...але вже якось немає настрою...........
Засада. Но может к лучшему? Потом что-то подвернется?
...можливо.......просто, дивлюсь на ціни котлованів і розумію, що тої ціни і БЛИЗЬКО не буде, коли об"єкти будуть підходити до стадії завершення 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 03 чер, 2017 22:38
то є тут ще стратеги? ))) Долярчик написав: tea написав: Долярчик написав: ... ....все буде ок!......за рік ще доскирдую трохи  =========================== Є певні ризики. Якщо покладете на рік гривню на депо,отримаєте менше 14% на руки чистими.Нерухомість у Львові може подорожчати на більший відсоток. Якщо покладете у доларі,то отримаєте менше 4%. ================================ ...ну, "план відступу" - я теж трохи думав 1)...думав спочатку ВСЕ розкинути по різних банках на депо, але ризики з курсом і малі % (а чистими виходить 12,5-13%приблизно(як в яких банках) ) - щось не дуже! 2)...думав ВСЕ перекину в $ і кину на депо до зими, а там конвертую в грн і на депо до літа...........- але знову ж таки - ризики  - не факт, що коли зимою закінчиться депо, $ буде вище 28,5!(бо якщо менше, то "лишні рухи" себе не оправдають, - гривнедепо буде вигіднішше)....- тут я всі приблизні кидаю розрахунки: 5-10тис. грн. туди сюди на такій сумі(700т.) - великої ролі не грають 3)....то ж, швидше за все, я змішаю 1 і 2-й пункт і зроблю 50/50(ну чи трохи більше в $) ....маю пару днів на роздуми..........(бо влазити в котлован і "сивіти" добудують чи ні - покищо, не хочу) ...а на рахунок ПОЗИЧИТИ в родичів(тут дехто писав).....- відповідь проста: "а де тоді взяти кошти на РЕМОНТ, мебель, поб.техніку? - а на це МІНІМУМ потрібно 5-6кує!!! ...от я думав своїми силами взяти двушку, а вже потім за допомогою родичів "доводити хату до ладу"!!! ....форумчани, то хто за який варіант?- а може маєте свій варіант?......було б цікаво його прочитати!
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 03 чер, 2017 22:48
звісно що так! буде в півтора-два рази більше...... хоча не факт - гляньте скільки квадратури будуєтся-здається зараз у місті. це просто мегабум якийсь
-
greenozon
-
-
- Подякував: 587 раз.
- Подякували: 1762 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
7
Додано: Суб 03 чер, 2017 23:01
greenozon написав:звісно що так! буде в півтора-два рази більше...... хоча не факт - гляньте скільки квадратури будуєтся-здається зараз у місті. це просто мегабум якийсь
....от дійсно!-ХТО це все купує, чи скуповує? ....бо якщо є така ВЕЛИКА пропозиція - значіть і ПОПИТ - відповідний!!! ...де у людей стільки бабла набралось?..............ну купили перший-другий рік після кризи.........- але хто ТЕПЕР це все купує, ще й по таких ЗАХМАРНИХ  цінах?!
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-