Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Доречі, часи важкі, непрогнозовані... Одна річ мене вже 2 (два) рази рятувала за кордоном і не тільки... Це картка Мастеркард платіжної системи Payoneer... Ось сьогодні бронював автівку у Франції на вересень - картка ПУМБ не пройшла навіть з другої спроби... А ця - спрацювала... Прийшла просто поштою - іменнна (!!!) просто в поштову скриньку у Львові... Спробуйте... https://share.payoneer.com/nav/Y9r6FxW8 ... O5Ivrieeg2 У конверті була інструкція як активувати...
Тим, хто роздумує над купівлею житла в новобудовах Львова, прийшов час діяти. Середня вартість м² на первинному ринку впала майже до мінімальної відмітки.
Тим, хто роздумує над купівлею житла в новобудовах Львова, прийшов час діяти. Середня вартість м² на первинному ринку впала майже до мінімальної відмітки.
...так, "здрасті"! ...мої $$ вже клонуються в Ощаді до жовтня(менша частина) і до грудня(більша ч.) ....тепере тільки зимовий ріст долярчика вище 27,5 допоможе Долярчику з купівлею "двухи" .......а якщо ні, то вже буду терпіти до літа, якщо звичайно щось цікавеньке/акційне не попадеться зимою
Козак-характерник написав: hume написав: Козак-характерник написав: Погутарьте краще як ніде не працювати і все мати! ===================
Это вы нам расскажите. Как пикничуваты на 4,5% до налогобложения? Вот прошла пролонгация в привате под 4,75! После оглашения суммы навара прослезились вместе с манагером. ====================
Ото ж... Я просто дивлюся, що дискусія в невірному напрямку йде. Не тре хвалитися роботою, покажіть як кайфувати без роботи... ============= ....ну я ж про ЦЕ вчора тему піднімав..... === ....отак би мати "зайвих" два лимончики(як тут на форумі кожен другий має ) і прикупити б оце https://www.olx.ua/obyavlenie/baza-otdy ... e1adbada5d ....і "рубати капусту сокирою"! ...але ж ви тут знову скажете, що не рентабельно і все таке
п.с...там найняти одну кухарку/прибиральницю і все
Долярчик написав:Козак-характерник написав: hume написав: Козак-характерник написав: Погутарьте краще як ніде не працювати і все мати! ===================
Это вы нам расскажите. Как пикничуваты на 4,5% до налогобложения? Вот прошла пролонгация в привате под 4,75! После оглашения суммы навара прослезились вместе с манагером. ====================
Ото ж... Я просто дивлюся, що дискусія в невірному напрямку йде. Не тре хвалитися роботою, покажіть як кайфувати без роботи... ============= ....ну я ж про ЦЕ вчора тему піднімав..... === ....отак би мати "зайвих" два лимончики(як тут на форумі кожен другий має ) і прикупити б оце https://www.olx.ua/obyavlenie/baza-otdy ... e1adbada5d ....і "рубати капусту сокирою"! ...але ж ви тут знову скажете, що не рентабельно і все таке
...отак лежиш собі на березі моря і кайфуєш!
Долярчик, вам вчера прикинули сколько можно поднять чистыми за сезон. Проблема нашего сезона в том, что он короткий. В июне море ещё холодное, а в конце августа погода начинает меняться. Зная вчерашнюю цифру стоит прикинуть сколько можно заработать чистыми в год сдавая квартиру эквивалентом пару млн грн. Во Львове.
Долярчик написав:Козак-характерник написав: hume написав: Козак-характерник написав: Погутарьте краще як ніде не працювати і все мати! ===================
...отак лежиш собі на березі моря і кайфуєш!
Долярчик, вам вчера прикинули сколько можно поднять чистыми за сезон. Проблема нашего сезона в том, что он короткий. В июне море ещё холодное, а в конце августа погода начинает меняться. Зная вчерашнюю цифру стоит прикинуть сколько можно заработать чистыми в год сдавая квартиру эквивалентом пару млн грн. Во Львове.
.....та мені кидали цифри..........що можна 5-6кує за сезон(хоч казали, що і 8-10кує - теж реально)............ ...а якщо купити - три однушки(за два лимона - еквівалент пансіонату) - то теж десь на ті самі цифри вийде........- чи ні?
Долярчик написав:.....та мені кидали цифри..........що можна 5-6кує за сезон(хоч казали, що і 8-10кує - теж реально)............ ...а якщо купити - три однушки(за два лимона - еквівалент пансіонату) - то теж десь на ті самі цифри вийде........- чи ні?
Долярчик написав:.....та мені кидали цифри..........що можна 5-6кує за сезон(хоч казали, що і 8-10кує - теж реально)............ ...а якщо купити - три однушки(за два лимона - еквівалент пансіонату) - то теж десь на ті самі цифри вийде........- чи ні?
Это нужно узнать у шановного панства.
глянув оренди однушок..........- 100-150$/міс. з космет-ремонтом ...тобто - 1200-1800$ на рік ...тобто - тих самих 5-6кує з трьох однушок! висновок?
Это нужно узнать у шановного панства.
глянув оренди однушок..........- 100-150$/міс. з космет-ремонтом ...тобто - 1200-1800$ на рік ...тобто - тих самих 5-6кує з трьох однушок! висновок?
150 уе нормальная квартира в месяц?? шара что ли.
Висновок:накуя ехать куда то. Тем более базу тяжело администрировать.