Когда лень выполнить элементарные шаги по обеспечению безопасности, для которых часто и высшего специального не требуется, то всегда проще найти потустороннюю причину в ответе за свою безалаберность.
ruvex написав:Когда лень выполнить элементарные шаги по обеспечению безопасности, для которых часто и высшего специального не требуется, то всегда проще найти потустороннюю причину в ответе за свою безалаберность.
Є певна спецобставина. У переліку потерпілих від вірусної інвазії не видно банків із РФ-капіталом. Попередили, дали пілюльку? "Безалаберность" виявив лише ПІБ, але там це спадкове від давніх часів. Не виключаю і творчих ідей щодо чогось принагідно освоїти.
ruvex написав:Когда лень выполнить элементарные шаги по обеспечению безопасности, для которых часто и высшего специального не требуется, то всегда проще найти потустороннюю причину в ответе за свою безалаберность.
Є певна спецобставина. У переліку потерпілих від вірусної інвазії не видно банків із РФ-капіталом. Попередили, дали пілюльку? "Безалаберность" виявив лише ПІБ, але там це спадкове від давніх часів. Не виключаю і творчих ідей щодо чогось принагідно освоїти.
Банки які користуються ліцензійним Windows або Linux від атаки вірусу Петя не постраждали.
chipmunk написав:Правильні серваки м.б. на уніксі, а не попсових ос
Точно, на уніксі, я щось не подумав. просто хтось на форумі писав за банку з лінуксом, до якої пєтя не добрався. Хоча я маю після Вашого нагадування сумнів, мабуть таки серваки всюди мали бути на правильних ос, а постраждали компи нижчого рівня.
Егор написав:Уважаемое сообщество, правильно ли я понимаю, что суммы сверх ФГВФЛ не гарантированы и в госбанках, так как закон не подписан президентом.