Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Квесторе_поверніться написав:Зараз прийде шановний Представник Фарсіка і доложить про успіхи в 2 кварталі...всі сумніви відносно ТА розвіє. Ні? А що ДрузяІзі споганили це факт.
Так і є http://www.forward-bank.com/press-cente ... 2017/2059/ на 03.07.2017 р. коефіцієнт миттєвої ліквідності (H4) склав 110,88 %, при нормативному значенні — не менше 30 %; коефіцієнт короткострокової ліквідності (Н6) склав 102,75 %, при нормативному значенні — не менше 60 %; коефіцієнт поточної ліквідності склав 111,70 %, при нормі не менше 40 %. Адекватність регулятивного капіталу (платоспроможність H2) на 03.07.2017 р. становить 16,16 %, при нормативному значенні — не менше 10 %
clientage написав:Квесторе_поверніться та они дрррррожащей рукой запятую не там поставили я таки 10грн оставлю по совету Импринтера
ПС. Сёдня звонили с фарсика, просили открыть новый депо или пополнить существующий, шобы поучаствовать в какойто аХции. Пилесмокчуть?
Дійсно, якісь дивні дзвінки від них...просять грошенят занести. Може та вся ліквідність десь лежить на рахунках куди важко добратися. А в касі мізер...тому і клянчать. А ДрузяІзі спохабили...ганьба.
Кочевник написав:Як зараз попнити друзів ізі безготівково без комісії?
с подвязанных в Изю карт на Друга п2п без комисса
https://easypay.ua/moneytransfer[/ У меня платёж с зарегистрированной карты БМ на старую Изи кредитную не проходит. Пишет , что смс неправильный. А через пополнение выдаёт только через кошелёк Изи. Хотя месяц назад пополнял с карты. Мутная ситуация. Уже сомневаюсь, зачем я туда поперся.
clientage написав:ПС. Сёдня звонили с фарсика, просили открыть новый депо или пополнить существующий, шобы поучаствовать в какойто аХции. Пилесмокчуть?
clientage написав:ПС. Сёдня звонили с фарсика, просили открыть новый депо или пополнить существующий, шобы поучаствовать в какойто аХции. Пилесмокчуть?
А что за аХция? Я как раз собираюсь пополнять
На сайте есть какая-то акция, типа размести или пополни депо от 50к грн или эквивалент - и выиграй серт на поездку на 50к грн, или 1 из 2х25к грн
Лучше бы взяли эти призовые 100к грн, и закупили сертификатов в какой-нибудь ашан, и выдавали каждому выполнившему условия, без всяких лотерей