я скупал золото , не изделия . в эксиме счёт . но это для продолжительного сотрудничества
|
|
![]() Re: ТАСКОМБАНК (Бізнес Стандарт)а где Вы видели надежный банк и с большим процентом по валюте?
Креди агриколь - 0,01% по доллару credit-agricole.ua/privatnym-kliyentam/depoziti/produtki-ta-procentni-stavki/dollar Аваль - 0,15% доллар aval.ua/personal/accounts/vkladclassic/ Кредобанк - 1,5%
![]() Re: ТАСКОМБАНК (Бізнес Стандарт)я не стал ждать звонка - просто подошел в ближайшее отделение, когда там не было народа и спокойно приняли.
ИМХО, так проще, чем по телефону ждать ответа.
![]() Re: ТАСКОМБАНК (Бізнес Стандарт)Якщо долар за рік подорожчає з 26,0 до 27,0 (рахую по курсу продажу) то в гривневому еквіваленті вже буде не 4, а 8 % чистими. А якщо він подорожчає до 28? Назвіть стабільний банк в Україні, де ставка вище. Тільки не російський. Під ФГВФО більше попадати не бажаю, в Дельті 8 місяців були заморожені кошти і ні копійки дивідендів за цей термін не отримав. ![]()
Тут же не о надёжных банках речь. Банк, который может лечь поспать на недельку, вместе с вашими деньгами, из-за каких-то вирусов-хакеров, называть надёжным - это как-то неправильно. Работать с банком можно, но, нужно держать руку на пульсе и не доверять банку что-то критически важное. Например, касательно депозитов, нельзя подбирать дату окончания депозита за день-два перед большой важной покупкой, т.к., неизвестно, какой вирус нападёт на банк в те даты, и сколько времени будут возобновлять работу
![]() Re: ТАСКОМБАНК (Бізнес Стандарт)Представника банку прошу втрутитись в ситуацію з депозитами по Діаманту...ситуація слідуюча неділю тому через відділення вбивши цілий день спромоглися оформити двух нових клієнтів і пройти процедуру по двух діючих , але на сьогодні у діючих клієнтів в банкінгу так і не відображаються усі переведені депозити ,хоча в перший день вони усі були доступні в банкінгу...по чиїйсь команді їх прибрали ,хоча відділення бачить усі , вважаю клєнтам блокується можливість управління депозитами відсутня можливість поповнення -що є однією з умов депозитів по Діаманту , не виплачуються % по всіх тільки по деяких...валютні виплати не проводились.....враховуючи що передача депозитів відбулася 23.06 - то банк НЕ ВИКОНУЄ взяті зобовязання по декількох пунктах депозитних договорів..гаряча лінія фіксує звернення , але віз і нині там.
друга проблема...хтось не надто далекоглядний придумав процедуру активації інтернет банкінгу з привязкою до пластикової карти , тепер я і мої клієнти маємо наступну проблему оскільки , на основі нотаріального доручення не можу отримати карту за дорученням клієнта,хоча доручення таке передбачає , то неможливо активувати інтернет-банкінг , навіть маючи номер карти реєстрація не можлива до отримання карти і її активації ,без активної карти неможлива реєстрація- маємо замкнуте коло . І маємо відсутність можливості управління депозитами дистанційно ,для нас це принципово оскільки відділень немає в місті - найближчі за 100км в одну сторону. крім того хочу зазначити що законодавством забороняється навязувати відкриття будь-яких продуктів в данному випадку хочеш не хочеш відкриваєш ту Платівку..як виявилось абсолютно не потрібну . Подарунок від ТАСу полягає у тому що ми мусимо усі четверо не зважаючи що для полегшення собі життя оформляли нотаріальні доручення не можемо отримати належне обслуговування...нам потрібно усім їхати до відділень.....я вкрай роздратований цією ситуацією : не продуманої процедури реєстрації ( її можна було привязувати до ІПН і не було б проблем) порушенням умов договорів переданих з Діаманту в частині доступу до рахунків , виплати % , неможливості поповнення..... маю намір , якщо до кінця неділі не буде виконання умов договорів , звернутись зі скаргами у відповідні департаменти НБУ , ФГВО , можливо профільний комітет ВР...очікую на разі відповіді по скарзі і очікую втручання нашого представника на гілці...те що відбувається Є НЕПРИПУСТИМО !!! Хочу зазначити що якщо в банку не візьмуться за розум і не припинять з клієнтів робити дурнів - усі без винятку депозити будуть однозначно виводитись з банку , очікую врегулювання ситуації мирним шляхом , а Сергію Леонідовичу - "великий привіт".... ![]() Востаннє редагувалось -VICTOR- в Пон 10 лип, 2017 14:30, всього редагувалось 2 разів.
![]() Re: ТАСКОМБАНК (Бізнес Стандарт)Там ИБ активируется по номеру картсчета. А карту могут и неделю-две делать. Хай круті специ Таськи пробуют номально активировать картсчет. Он у них тоже может полдня заводиться. Причем таки подвязать ИБ с новым картсчётом девчонки могут уже и без клиента. Просто нужно пару часиков на это пока по базам все проведётся ![]()
|
|