Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
skorpio123 На жаль про розташування ЖК нічого сказати не можу, а ось про "планіровку"- у першому варіанті площа коридору і санвузла завеликі для такої площі квартири, як на мене краще хай будуть більші кімнати, ніж ці приміщення
skorpio123 написав:skorpio123 На жаль про розташування ЖК нічого сказати не можу, а ось про "планіровку"- у першому варіанті площа коридору і санвузла завеликі для такої площі квартири, як на мене краще хай будуть більші кімнати, ніж ці приміщення
Згодний. Але для тих хто простір любить, може і підійде. Зменшили б санвузол і коридор, кухню розширили. Була б майже повноцінна двушка. А другий варіант міні - двушка... Зробити візуальне розмежування в кухні: кухня і вітальня. У вітальні присобачити диван і плазму на стіну. Там поруч лоджія, здається з панорамними вікнами, що додаватиме візуально простору. А саму вітальню чисто під спальню. Кумєкаю, може вкластися сюди? Взагалі зараз дешеві 3 ЖК: Яскравий на Зеленій, Щасливий на Біговій і Леополь на Стрийській. Інвестувати в ці точки. Але як на мене найперспективніший варіант в Леополі. Там інфраструктура розвивається, той же Ашан є недалеко.
V2 написав:Козак-характерник Я чомусь думав, що Козак вже прикупив обнову...
Мєчусь... Із навколо Львова до окраїн Львова... В центрі і ближньому центрі все дорого. Може навіть 2 хати прикуплю... Час Ч - серпень 2017, закінчуються депо, що дозволять зробити 100% проплату і грудень 2017 те саме. Можливо одну по переуступці продати, а іншу в оренду. А може всі продати, або ще якісь комбінації... Голова пухне...куди гроші вкласти? Депо - вже діло минуле майже.
Долярчик написав:....коротше, а жити то ВЖЕ ХОЧЕТЬСЯ!!!
Головна помилка Долярчика, що поніс гроші в банки. Треба було на ринок криптовалют йти. Взимку мацяв би дві хати, як мінімум одну з безкоштовним ремонтом. А так, навіть якщо купиш - спатимеш на розкладушці. Чи тещиними млинцями ще доведеться смакувати, маючи вже хату... Не агітую, а лише інформую...
...так я надіюсь їх зимою по 29 здати! - тоді і первинку помацяю!
Долярчик написав:...так я надіюсь їх зимою по 29 здати! - тоді і первинку помацяю!
Все одно мало. Розкладушка світить. Тре мати монеток хоча б на 1,5квартири. Та й все вкладати під 0 не комільфо. Капітал тре удвоїти. Але якщо бздо, то на розкладушці... Козак йде на ризик.
акарпатські цигани масово атакують львів’ян на вулицях Обкрадають, вимагають гроші, пропонують поворожити, гіпнотизують , погрожують прокльонами і… плюють в обличчя. І здається, що вони не бояться нікого – ні Бога, ні людей, ні поліції Місто Лева останнім часом перетворилось на великий притулок ромів. І звідки їх так масово набралось у нашому місті – можемо тільки здогадуватись. Хтось каже, що приїхали зі східних областей, хтось певен, що то столичні “заробітчани”. Вони нахабні, агресивні, нав’язливі і мають на меті лише, здається, одне: будь-якою ціною заволодіти чужими грішми. Апелюють до людської жалості, а тому гроші зазвичай вимагають вагітні (або псевдовагітні), діти, молоді жінки із немовлятами на руках, особи на інвалідних візках лізуть у торби монахиням і дозволяють собі казати, що “ваш Бог приказав вам працювати, а наш нам звелів красти”… http://inlviv.in.ua/lviv/zakarpatski-ts ... -vulitsyah Містяни бідкаються, що ані поліція, ані місцева влада не може дати ради із циганським нашестям у Львові! То чому ж так?! Це ж безпека міста та його громади! Ба більше, це псує імідж славного Львова серед туристів. Справедливо обурюються й львівські роми, які ведуть осілий спосіб життя, працюють законно, не крадуть, а діти їх вчаться у школах та вишах. Однак як зарадити проблемі – ніхто наразі не знає…
Долярчик написав:....коротше, а жити то ВЖЕ ХОЧЕТЬСЯ!!!
Головна помилка Долярчика, що поніс гроші в банки. Треба було на ринок криптовалют йти. Взимку мацяв би дві хати, як мінімум одну з безкоштовним ремонтом. А так, навіть якщо купиш - спатимеш на розкладушці. Чи тещиними млинцями ще доведеться смакувати, маючи вже хату... Не агітую, а лише інформую...
...так я надіюсь їх зимою по 29 здати! - тоді і первинку помацяю!