Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
akurt написав: Да.. все правда... біднота страшенна... нічого не купують у Львові... Бідний Долярчик, як не сяде до столу з пачкою грошви, нічого немає... і ніхто не купує... А взагалі все продано - або майже все продано - навіть у тих будинках, що здаються на Новий рік... А ну, спробуйте знайти вільну на продаж квартирку... http://www.novyy.lviv.ua/are1.html
Стрийська 127.... Але ж то задуп"є, край світу! І все розхапали? То капець....
Тут ще всіляки дурниці писали про ринок "Шувар"... Смішно читати... Про всяк випадок, назвіть особисто мені хоч один ринок в Україні, де продають сири с пліснявою - Німеччина, Данія та Італія по 250-270 гривень за кіло... І ще назвіть хоч один ринок в Украіні, де сири тверді виробництва Польщі, наприклад, продають по 105-150 гривень за кіло... Ну, коли назвете, то пригощу до коньяку "Бескіди" 3 зірочки - 139 гривень пляшка в 0,5 літра відеречком мідій з Шувару (виробництво Дубна) - 1 кг - пресерви - 125 гривень...
Ооо, зразу видно, хто "в темі", а хто ні. Респект! Шувар - це дуже крута точка, і це саме той випадок, що купувати там продукти за готівку значно вигідніше, ніж труситися по сільпо з кешбеком....
Nighthawk написав:Стрийська 127.... Але ж то задуп"є, край світу! І все розхапали? То капець....
чого зразу так? норм. гео-локазція, поряд зручна інфраструктура - Ашан наприклад, на Науковій купа всього, а там Вікторія Гарденз, Південний, ЦУМ поряд Шувар оптовий, Сихів... трамвай
Nighthawk написав:Стрийська 127.... Але ж то задуп"є, край світу! І все розхапали? То капець....
чого зразу так? норм. гео-локазція, поряд зручна інфраструктура - Ашан наприклад, на Науковій купа всього, а там Вікторія Гарденз, Південний, ЦУМ поряд Шувар оптовий, Сихів... трамвай
все чотко чи я щось не розкрив
Стрийська,Кульпарківська -найкращі райони зараз і дороги роблять. Дешевше на Науковій чи Шуварі все ніж на Винниківському базарі і то замітно.
Ти ба, яка річ: навіть не очикував... Є на форумі і адекватні люде... Я, коли виїждаю з центра Львова - хай Бог милує з цією бруківкою - кудись вище і далі Стрийского парку - аж хрещусь... Доречі: далі Львівського центрального автовокзалу у бік Сихова - такі будинки, такі будинки - і ростуть як гриби... У мене враження, що цей район Львова буде самим перспективним... А "центр"... що ж... У центр раз на тиждень можна поїхати на автобусі номер 3 "А"...
Украинцы начали вкладывать деньги в недвижимость, окончательно утратив доверие к банкам.
Свои накопления украинцы предпочитают вкладывать в недвижимость, поскольку доверие к банкам у них утеряно.
Об этом корреспонденту ГолосUA сообщил эксперт по вопросам недвижимости Сергей Костецкий. Комментируя информацию о том, что в Киеве «зависли» более 76 тыс. квартир в новостройках из-за отсутствия спроса, эксперт отметил, что в настоящий момент накопилось большое количество новой недвижимости, которая никому не нужна.
«Безусловно, нового жилья настроили больше, чем достаточно. Я, как специалист в сфере недвижимости, не понимаю, зачем застройщики в Киеве такое огромное количество жилых домов строят. В настоящий момент накопилось столько новой недвижимости, что просто «караул». В принципе, сегодня она никому не нужна, и перепродать ее невозможно, и в аренду сдавать крайне невыгодно», — пояснил С. Костецкий.
По словам эксперта, сейчас многие банки развалились, и недвижимость стала приоритетной в плане вложения денег. «Сейчас многих застройщиков, которые сейчас работают, спасают именно банки. Они снимают деньги со счетов и вкладывают в строительство. Так же и население – люди, которые что-то нажили, снимают с депозитов накопленное, потому что непонятно, каким банкам можно доверять, и вкладывают в квартиры, понимая, что это неперспективное жилье, но все равно вкладывают. Таким образом «удовлетворяется» большая прослойка людей, которым это жилье совершенно не нужно. Они, в принципе, не знают, что с этим жильем делать в дальнейшем. При этом даже элементарно, чтобы с этим жильем что-то делать, сначала там нужно произвести ремонт, поскольку, как известно, застройщики сдают в эксплуатацию голые коробки, только «стены». А на ремонт у людей денег уже нет», — подытожил аналитик.
Напомним, в Киеве «зависли» более 76 тыс. квартир в новостроях, потому что нет спроса. За шесть лет, начиная с 2011 года, на рынке первичной недвижимости в столице насчитали более 76 тыс. квартир, которые никто не покупает, отмечают аналитики. В первом полугодии 2017 года в продажу в столице поступило 20,7 тыс. новых квартир, в то же время за этот период заключили 1 тыс. 110 сделок.
Соответственно, не было продано почти 19,6 тыс. квартир, а с 2016 года на рынке скопилось свыше 76,5 тыс. «зависших» объектов. Кроме того, с апреля 2017 года произошло резкое падение темпов продаж, поэтому накопления первичной недвижимости в Киеве прогнозируется и в дальнейшем.
В Украине продолжают падать цены на недвижимость. Самые дешевые квартирыможно купитьь в Сумах, Запорожье и Хмельницком, самые дорогие — по традиции в Киеве, Одессе и Львове.
В среднем по Украине цены на однокомнатные квартиры упали в среднем от 10% до 26%. Самыми популярными остаются двухкомнатные квартиры — их доля в общем потоке сделок с недвижимостью составляет 36%, за ними следуют однокомнатные (34% сделок) и замыкают рейтинг популярности трехкомнатные квартиры(26%).
По мнению экспертов, цены на недвижимостьв стране расти не будут по причине отсутствия денег у населения.
Если учесть что проценты по кредитам на жилье легко могут возрасти, то пузырь может так же легко лопнуть а вкладчики Украины опят пролетят. И ипотечный кризис вновь превратится в банковский, поскольку уже банки не будут знать что делать с этими голыми коробками.
....капець!- як я не підніму цю гілку - то ніхто не підніме!!!(коли адміни будуть мені доплачувати за це?!- а то засохне гілка, як хвостик у кавуна! )
...і таксссс.... Що толкового порадите? ...........в мене щось повторюється історія, яка була навесні! ....зараз йде акція двушок(стадія котловану, здача в кінці 2018р.) по хорошій ціні в хорошого забудовника і ще й з розтермінуванням!- і перший внесок 60%(правда з прив"язкою до $, але мені то пох., бо моя скирда є якраз у $$) ...але, як і на весні, так і зараз моя скирда(а точнішше її половина) буде доступна мені приблизно через місяць! ...так от, на весні, мені "мою" акційну двуху забрали з-під носа, поки я чекав теж місяць на свої кошти(з депо) ..питання наступне: - що, мені зараз піти в ВП і підписати "якийсь" договір, що я ЗОБОВ"ЯЗУЮСЬ оплатити перший внесок до такогото жовтня? ...і "пару тисяч грн"(наприклад 10т.грн) зразу дати(вписати в договір) завдатку? Дякую!
Долярчик Долярчик, твоя головна помилка, що ти не послухав козака і попав в пишні лапи. Не бери нічого поки. Чекай. Якщо забереш золоті монетки у Пишного, то можливо ще встигнеш застрибнути в біток по 10000$. Продаси за 20000$ через рік і купиш круту хату в новобудові, де тобі файніше пасує... На свято по 4000$ за біток, ти опіздав...
Козак-характерник написав:Долярчик Долярчик, твоя головна помилка, що ти не послухав козака і попав в пишні лапи. Не бери нічого поки. Чекай. Якщо забереш золоті монетки у Пишного, то можливо ще встигнеш застрибнути в біток по 10000$. Продаси за 20000$ через рік і купиш круту хату в новобудові, де тобі файніше пасує... На свято по 4000$ за біток, ти опіздав...
..."менше вкусиш - швидше лигнеш(ковтнеш)!" ...і я за синицю У РУКАХ!!!
тема: ЯК ВІДВ"ЯЗАТИСЬ ВІД БІЗНЕСУ(не кинути, а саме відв"язатись: щоб і бізнес був і відлучатись могли від нього хоч на пів року чи рік!)
Долярчик написав: [quтак ЗРАЗ МЕНІ НІЧОГО З ГОТОВОГО НОВОБУДА - НЕ ДОСТУПНО!!! ....ЗАРАЗ можу взяти лише панельку з косметичним ремонто в кращому разі! =======================
Ех, пан Долярчик погано торгує))) Приїхав би в Київ, і став би розеточником чи таксистом - і за 3 роки мав би свою 2к квартиру в столиці![/quote] ==================
...та вже дійсно той бізнес прив"язується МАЙЖЕ до зарплати будівельника + лише в тому, що ФІЗИЧНО не працюєш а ВЕЛИКИЙ "-" в тому, що купа бабла приморожено в товарі, яке фіг повністю витягнеш і ще й із-за цього ПРИВ"ЯЗАНИЙ до нього, як пес до будки!!! [/quote] ============================
....вже б "на пробу" поїхав би в Польщу, "м"язи розім"яти"! - так с*** та прив"язаність до бізнесу - добиває-нервує до калєнія! ....і не кинеш бізнес, бо шкода, бо він як-не-як годує мою сім"ю і ще щось відкладається! ..дурнувата прив"язаність!!!- нікуда мене не може відпустити! [/quote] от ЯК????- як можна вести бізнес і бути ПРИВ"ЯЗАНИМ?????????????! ЯК???? ...ну можна максимум на два міс.(і то туго) закупити товару і поставити продавця............- а от вже на пів року - Не ВІДЛУЧИШСЯ!!! ЯК ВИРІШИТИ ЦЮ ПРОБЛЕМУ?????