Доброго дня! Щодо поповнення вкладів повідомляємо, оновлені договори застосовуються для нових залучень на строкові вклади (з 10.10.2017 р.), та подальшої їх пролонгації та передбачають наступні зміни:
Starikan написав:Менталитет-с. У меня одноклассник в Израиле живет уже 20 лет - карточками не умеет и не хочет учиться пользоваться, свое пособие сразу выгребает из банка (по-моему, даже не из банкомата, а из кассы ).
Лет 10 тому назад это было просто выгоднее. Пособие в кассе позволяли снять без комиссии, а за оплату товаров комиссии брали. Для меня стало шоком, когда рассказали про комиссии израильских банков. Очень они жадные. Информацией на сегодня не владею.
500 написав:Граждане! Помогите вспомнить финансовый термин. Суть: за кредитные средства в одной валюте происходит попытка заработка на курсовых колебаниях в другой валюте.
барыжный леверидж
нет, не оно
Как не то? Кредитное плечо - леверидж. Имеешь На один лот, а торгужешь на 10 на 100, а на "кухнях" вообще 500. На условиях Margin Call - обычно.
Alexus999 написав:Посоветуйте пожалуйста карту для получения пенсии в надежном банке, кроме Привата. Желателен процент на остаток, сеть банкоматов и другие бонусы. Кто в теме, посоветуйте пожалуйста несколько вариантов карт с пояснениями их "плюшек".
Доброго дня! Щодо поповнення вкладів повідомляємо, оновлені договори застосовуються для нових залучень на строкові вклади (з 10.10.2017 р.), та подальшої їх пролонгації та передбачають наступні зміни:
Хрен поймешь что такое «нові залучення». Это и новые пополнения или имеются в виду именно новые вклады?
zzzzzz написав:разъеснения по пополняшкам из Ощада
Доброго дня! Щодо поповнення вкладів повідомляємо, оновлені договори застосовуються для нових залучень на строкові вклади (з 10.10.2017 р.), та подальшої їх пролонгації та передбачають наступні зміни: 1. Для вкладів «Мій депозит», «Мій пенсійний депозит», «Мій прогресивний депозит» сума початкового внеску на вклад встановлена у розмірі 1000 грн. / 100 доларів США / 100 євро. 2. Для вкладу «Мій прогресивний депозит» встановлено, що поповнення вкладу протягом строку дії договору не здійснюється. 3. Для вкладів «Мій депозит», «Мій пенсійний депозит», «Мій преміальний депозит» строком 12 та 18 місяців, щомісячна сума поповнення не може перевищувати суму початкового внеску при відкритті депозиту. Для депозитів строком 12 місяців - поповнення протягом перших 8 місяців з моменту відкриття депозиту; Для депозитів строком 18 місяців -поповнення протягом перших 12 місяців з моменту відкриття депозиту.
Я й не знав хто це, коли бачив Ваш попередній аватар - хоча й цікавився історією євреїв, не попадав він мені чомусь на очі. Тепер знатиму, цікава людина.