greenozon написав:круто, дякую за деталі! ще пару запитань 1) цей сервіс коштує грошей? 2) наскільки безпечно відкривати доступ до своєї критовалюти сторонньому сервісу? (ви відкривали? якщо так - яку біржу порадите із власного досвіду) 3) я правильно зрозумів - що денний (інтрадей) графік буде лише при прив'язці по АПІ до біржі?
1) Раніше доки не заробите 200$ сервіс був безкоштовний, з 11.10 умови змінились - не розбирався 2) безпечно - ви ж можете дати доступ тільки до обмежених функцій, withdrawal завжди забороняю. Під'єднав Poloniex i Bitfinex. У кожної свої нюанси, загалом Полонікс простіший але бітфінекс функціональніший і гнучкіший. 3) так
horoshiy Да предполагалось.... Влили в эфир вчера вечером Крайние по 7500 По мне так чуть надоели скачки вверх вниз по 5-10процентов по битку Да и невозможно нащупать точку входа, кстате и поэтому тоже Зебра шортит Сейчас главное что бы гривна устояла до 27
Tekilaplusss написав:horoshiy Да предполагалось.... Влили в эфир вчера вечером Крайние по 7500 По мне так чуть надоели скачки вверх вниз по 5-10процентов по битку Да и невозможно нащупать точку входа, кстате и поэтому тоже Зебра шортит Сейчас главное что бы гривна устояла до 27
По кефиру я стал немного в лонг (прикупил по $303)
Tekilaplusss написав:horoshiy Да предполагалось.... Влили в эфир вчера вечером Крайние по 7500 По мне так чуть надоели скачки вверх вниз по 5-10процентов по битку Да и невозможно нащупать точку входа, кстате и поэтому тоже Зебра шортит Сейчас главное что бы гривна устояла до 27
По кефиру я стал немного в лонг (прикупил по $303)