Доброго дня всім читачам цього форуму! Люди, ПРОШУ ВАС, БУДЬ ТЕ ДУЖЕ ОБЕРЕЖНІ З ЦИМ БАНКОМ !!! ПОЧИТАЙТЕ ПРО НЬОГО ІСТОРІЮ В ІНТЕРНЕТІ ТА ВІДГУКИ ЛЮДЕЙ... ЦЕ БАНДИТСЬКА КОНТОРА...
ОБОВ'ЯЗКОВО ПОЧИТАЙТЕ ЦЕЙ ВІДГУК ВСІ ХТО НЕ ПОДУМАВ ДОБРЕ, І ВИРІШИВ МАТИ СПРАВУ З АЛЬФА БАНКОМ !!!!
ВАЖЛИВО !!!!!
Тепер до конкретики
У мене був відкритий рахунок в цих шахраїв !
рахунок 26255004808291
Кредитна карта World debit Mastercard
02/10/2017 в мене з рахунку було списано 906, 39 грн штрафу за просрочення внесення суми Обовязкового Мінімального Платежу з карти де кредитний ліміт, ПРИГОТУЙТЕСЯ - 2500 ГРН.
ТОБТО ТА Б Р Е Х Н Я !!!!!! ЯКУ ВИ ВСІ ЧУЄТЕ ПО ТЕЛЕВІЗОРУ ЩО В НИХ КАРТИ З 1% РІЧНИХ НА КРЕДИТНУ СУМУ - ЦЕ КРИМІНАЛЬНА БРЕХНЯ !!!
ТАКИХ БРЕХЛИВИХ БАНКІВ БІЛЬШЕ НЕ МАЄ НА УКРАЇНСЬКОМУ РИНКУ !!!
Я ЗАРАЗ ДЕТАЛЬНО НАПИШУ ЧОМУ ЦЕ БРЕХНЯ !!!!
Я НАПИШУ ДЕТАЛЬНО ВСІ УМОВИ ПО ЯКИХ ВОНИ БУДУТЬ ЗДЕРАТИ З ВАС КОШТИ, АЛЕ ВИ ЦИХ УМОВ ОДРАЗУ І НЕ ПОБАЧИТЕ В ДОГОВОРАХ, ЯКІ ВИ ПІДПИСУЄТЕ.
Договір складається з 4 сторінок, і десь в якихось пунктах там написано те, що я вам напишу коротко.
Я говорю одразу, ті хто бере кредит в Альфа банку, або кредитну карту
ГОТУЙТЕСЯ ОДРАЗУ ПЛАТИТИ 150 - 200% РІЧНИХ ВІД СУМИ !!!
ЗАРАЗ ВСЕ ОБҐРУНТУЮ, НЕ ДУМАЙТЕ ЩО ЦЕ ПРОСТО СЛОВА.
ТАК ОТ. БУЛА СПИСАНА СУМА 906,39 ГРН. Я ПОДАВ ПИСЬМОВИЙ ЗАПИТ, щоб роз'яснили, як могли списати штраф і відсотки, які по закону не мають перевищувати 400 грн - АЛЕ ДОСЯГНУЛИ 906 ГРН ЗА МІСЯЦЬ ПО КАРТІ ДЕ 2500 ГРН КРЕДИТНИЙ ЛІМІТ !
Зрозуміло що на гарячу лінію я звертався разів 5. Пояснити не могли. Вони самі не знають за що списують з людей кошти, але потім я деяку інформацію витягнув, і я зараз всім її напишу.
Відповідь йшла два тижні
Відповідь від 11.10.2017 № 73590-23.1б/б
Не буду писати весь лист сюди, бо він на дві сторінки, але КОНКРЕТНО ПО ЦИФРІ 906, 39 не має жодного слова пояснення !!! є по цифрам 1600 грн і 200 грн - по яких запит навіть не давав!
Я звернувся в правоохоронні органи! Написав заяву «Шахрайські дії банку» — відкрито КРИМІНАЛЬНЕ ПРОВАДЖЕННЯ — 12064
ТАКОЖ по цьому провадженню подав скаргу на Урядову гарячу лінію і НБУ, бо не дай Бог, воно буде тихенько закрите!!! Кримінальну відповідальність будуть нести всі, в тому числі міліція!!!
Також звернувся в адвокатську компанію.
Так от, я отримав письмову відповідь без жодного пояснення щодо конкретної суми.
Я звернувся повторно в банк через гарячу лінію та повторно пішов у відділення, для деталізації цих штрафів!
ОТРИМАВ ДРУГУ ВІДПОВІДЬ
ТЕПЕР ПРИГОТУЙТЕСЯ СЛУХАТИ, ЯКІ РЕАЛЬНІ УМОВИ ПО ВАШИХ КАРТКАХ І СКІЛЬКИ ВИ БУДЕТЕ ПЛАТИТИ!!!
ЇХ Є 13 ПУНКТІВ!!!
ПО ЦИХ 13 ПУНКТАХ У ВАС ВСІХ БУДУТЬ СПИСУВАТИ ТАКІ ШТРАФИ, ЩО ВИ ЗАЛИШИТЕСЯ НА ВУЛИЦІ бомж-ем. Заберуть всі гроші у вас…
«повернення заборгованості за договором здійснюється з наступною черговістю:
1. Сплата суми простроченої несанкціонованої заборгованості за ввідновлювальною кредитною лінією
2. (все те що в першому „Сплата суми… за від. кред. лінією) і далі, що повертається клієнтом шляхом здійснення погашення Обов'язкового Мінімального Платежу (ОМП), враховуючи ПРОЦЕНТИ
3. сплата суми простроченого Обов'язкового Рівного Платежу (ОРП) (ще + одна фішка за що здерутьваші грошики) (є ОМП і ОРП!!! читаємо далі) включаючи проценти та комісії в наступному порядку:
(Ось мега, за що вони собі придумали просто брати з вас гроші !!!) — сума простроченої комісійної винагороди за надання виписок по рахунку. (Ви суть взагалі розумієте цього речення, хто це читає? я особисто ні… “СУМА ПРОСТРОЧЕНОЇ КОМІСІЙНОЇ ВИНАГОРОДИ ЗА НАДАННЯ ВИПИСКИ» це що за прострочена винагорода і ще й прострочена !!!???)
4 СПЛАТА СУМИ ОБОВ'ЯЗКОВОГО ПЛАТЕЖУ:
— сума комісійної винагороди за надання виписок по рахунку
При тому що ніяких виписок не брав, але я за це платив, і ви також будете (знову: можна від сміху впасти від тупості тих, хто це писав, ПРОСТО РУБЯТ ТУПО ВАШЕ БАБЛО !!)
5. Сплата суми обов’язкового мінімального платежу за схемою погашення
І т.д…
Кожен третій пункт повторюється БЕРУТЬ ГРОШІ ЗА ОДНЕ Й ТЕ САМЕ !!!…
І нарешті 13 пункт
13. Сплата штрафу за прострочення сплати Обов’язкового Рівного Платежу (ОРП) ЗНОВУ
Далі йде деталізоване пояснення по розрахунках, де знову некоректні розрахунки, щоб просто замилити очі, особливо тим, хто не буде читати. Але той, хто детально прочитає, то побачить, що ці РОЗРАХУНКИ БРЕХЛИВІ !!!
7 ПУНКТ РОЗРАХУНКІВ
Станом на 25.09.2017
- обовязковий мінімальний платіж – 1016,75 грн
- загальна сума платіжного періоду 3103.19 грн
- в т.ч. нараховані штрафи за прострочення платежу – 606.39 грн
- термін сплати до 18.10.2017
І тут вони пишуть «Грошові кошти на рахунок не надходять, нараховуються штрафні санкції у розмірі 300 гривень.»
А я взяв виписку з карткового рахунку від цих клоунів, де написано що
02.10.17 Поповнення через АТМ (АТМ 5875 KV vozdukhofl ( A2405875) KIEV, UKR, MCC 6011 ) – 5000,00 грн.
Кошти 5000 надійшли 02.10.17, ще до 18.10.2017. ТАК ЗА ЩО ПО ЦЬОМУ ПУНКТУ ШТРАФ 300 гривень, брехуни-шахраї ?!!!! І там всі такі пункти !!!
Так що, представники Альфа банку, давайте свої брехливі коментарі !!! Чи не маєте що сказати? Ну думайте добре, що будете брехати, до суду ще трохи часу маєте !!!!