Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Долярчик написав:незрозумів? ....так чорнна картка, а що?
Будьте уважними і завжди ознайомлюйтеся з умовами пакету послуг: -"Плата списується з будь-якого рахунку ЕПЗ відкритого у рамках Пакету послуг (з рахунків у валюті списується гривневий розмір комісії перерахований у валютний еквівалент по курсу НБУ на дату
списання). Якщо на момент списання Плати за пакет на Рахунках (в т.ч. Рахунку «Дохідний сейф» ) недостатньо коштів для оплати Клієнтом Плати за пакет, Банк має право виконати списання
коштів з рахунку ЕПЗ у розмірі заборгованості Клієнта перед Банком по сплаті послуг Банку, у тому числі за рахунок несанкціонованої кредитної заборгованості."
я завтра буду скандалити у відділені!!!! ...куди ще пожна поскаржитись?- написати заяву, що НІХТО НІЧОГО НЕ РОЗТЛУМАЧИВ ПРИ ПІДПИСАННІ ДОГОВОРУ!!! а голоане: ЧОМУ РАНІШШЕ НЕ ЗАТЕЛЕФОНУВАЛИ ЧИ НЕ СКИНУЛИ СМС, ЩО МОЛ ТАК І ТАК, А АЖ ТЕПЕР???- ЩО ЧЕКАЛИ БІЛЬШОЇ ПЕНІ????
Долярчик написав:незрозумів? ....так чорнна картка, а що?
Будьте уважними і завжди ознайомлюйтеся з умовами пакету послуг: -"Плата списується з будь-якого рахунку ЕПЗ відкритого у рамках Пакету послуг (з рахунків у валюті списується гривневий розмір комісії перерахований у валютний еквівалент по курсу НБУ на дату списання). Якщо на момент списання Плати за пакет на Рахунках (в т.ч. Рахунку «Дохідний сейф» ) недостатньо коштів для оплати Клієнтом Плати за пакет, Банк має право виконати списання коштів з рахунку ЕПЗ у розмірі заборгованості Клієнта перед Банком по сплаті послуг Банку, у тому числі за рахунок несанкціонованої кредитної заборгованості."
ДЯКУЮ ВАМ! ...то капець! а ПОСТАВИТИ КЛІЄНТА ДО ВІДОМА(ЗАТЕЛЕФОНУВАТИ ЧИ СМС0 - РЕЛІГІЯ НЕ ПОЗВОЛЯЄ???
...але ж мене ніхто не попередив про це!!!! (в мене катрка альфа-блек Максі)[/quote] За вересень і жовтень не помітили списання по 100 грн...списують 1 числа наступного місяця?
Долярчик написав:але ж мене ніхто не попередив про це!!!!
Кто вас лично должен был уведомить? На сайте банка было уведомление за несколько месяцев (!) об этом. Вы в курсе, что вы обязаны следить за изменениями тарифов на сайте банка и не только этого? Почему я знаю, а вы нет? Может не только за валютой надо следить, а и за тарифами продуктов, которые вы используете...
...але ж мене ніхто не попередив про це!!!! (в мене катрка альфа-блек Максі)[/quote] За вересень і жовтень не помітили списання по 100 грн...списують 1 числа наступного місяця?[/quote] де я мав помічати???- я нею не користуюся!!!- я тільки був закинув депо на три міс. - відповідно вони виробили картку...........і потім через касу забрав усі кошти, а карткою НІРАЗУ не скористався!!! ...де і що я мав бачити???????
Долярчик написав:я завтра буду скандалити у відділені!!!! ...куди ще пожна поскаржитись?- написати заяву, що НІХТО НІЧОГО НЕ РОЗТЛУМАЧИВ ПРИ ПІДПИСАННІ ДОГОВОРУ!!!
Вы неправы. Такое впечатление, что вы вообще впервые стали клиентом первого в своей жизни банка...
Долярчик написав:...де і що я мав бачити???????
На сайте банка. Либо закрывать все карты, если лень это делать.
Востаннє редагувалось Vorlon в Пон 06 лис, 2017 22:00, всього редагувалось 1 раз.
Долярчик написав:але ж мене ніхто не попередив про це!!!!
Кто вас лично должен был уведомить? На сайте банка было уведомление за несколько месяцев (!) об этом. Вы в курсе, что вы обязаны следить за изменениями тарифов на сайте банка и не только этого? Почему я знаю, а вы нет? Может не только за валютой надо следить, а и за тарифами продуктов, которые вы используете...
я нею ніколи не користувався!!!!! а що банку РЕЛІГІЯ НЕ ПОЗВОЛЯЄ ЗРАЗУ ЗАТЕЛЕФОНУВАТИ МЕНІ?????
Долярчик написав:я завтра буду скандалити у відділені!!!! ...куди ще пожна поскаржитись?- написати заяву, що НІХТО НІЧОГО НЕ РОЗТЛУМАЧИВ ПРИ ПІДПИСАННІ ДОГОВОРУ!!!
Вы неправы. Такое впечатление, что вы вообще впервые стали клиентом первого в своей жизни банка...
Долярчик написав:...де і що я мав бачити???????
На сайте банка. Либо закрывать все карты, если лень это делать.
...та вмене тих карточок з 15 валяється...........ще навіть від Дельти є
Долярчик написав:я завтра буду скандалити у відділені!!!! ...куди ще пожна поскаржитись?- написати заяву, що НІХТО НІЧОГО НЕ РОЗТЛУМАЧИВ ПРИ ПІДПИСАННІ ДОГОВОРУ!!! а голоане: ЧОМУ РАНІШШЕ НЕ ЗАТЕЛЕФОНУВАЛИ ЧИ НЕ СКИНУЛИ СМС, ЩО МОЛ ТАК І ТАК, А АЖ ТЕПЕР???- ЩО ЧЕКАЛИ БІЛЬШОЇ ПЕНІ????
Може й чекали. Якщо обов'язок телефонувати не зафіксовано в договорі, чи оферті - дзвонити не зобов'язані. Коли ви підписуєте договір, то це автоматично означає, що ви ознайомилися з тарифами, і це головне (а чи вам окремо розповідали, чи ні, чи ви забули - то другорядне і ваші особисті проблеми). Шкандалити можете, але сенсу немає - нарахування правомірні. Ви оформили найдорожчий (якщо не рахувати Альфа клуб) пакет, то чого дивуватися, що за нього набігла абонплата
Надіслано від мого Mi Note 2, використовуючи Tapatalk