Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Nighthawk написав:а зараз знову Блек відкрив. Для валютообмінки - безцінна річ, а 12 операцій в місяць я асілю зробити...
А не поділитеся, що за валютообмінка?
Раньше можно было положить на Ультру или Блэк доллары, и спокойно снимать в любой стране, кроме еврозоны, местную валюту. Без комиссий и по выгодному курсу платежной системы.
Но, увы, шара закончилась. При чем, никаких объявлений, в отличие от всплывших пару постов раньше изменений по ежемесячной комиссии, не было. Просто стали считать такие операции по совершенно дикому курсу, на несколько процентов худшему, чем курс Визы.
BBC написав:Для підвищеної ставки Альфа бажає депо від 8000€/$ чи 250000 грн. Дивга логіка, адже гарантії ФШВФО не зросли. Раніше було 5000 €/$; 100000 грн.
zavalnijivan написав:Висловлюю Велике незадоволення керівництву Альфа-Банк.При відкритті депозиту м.Київ вул Тимошенко 21 мене завели в оману.Навязали картку для отримання коштів,я не хотів брати,але операціоніст запевнив що вона безкоштовна і нічого вас незобов'язуе, так і було.Але через 4 місяців не попередивши у мене вкрали кошти, сказавши що за картку треба платити.Алеж мене запевнили що це безкоштовно.Картка мені і не потрібно я завжди знімаю відсотки у касі банку.Котрою ніде не користуюся. Я звернувся з заявою мені відмовили повернути 20 грн.Вам не хватає моїх 20грн. До Ваших мільярдів і ви вирішили забрати у пенсіонера ліквідатора аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Я рахую кожну копійку щоб купити необхідні ліки,а Ви позарилися на мої 20грн.Позор ВАМ і ВАШОМУ АЛЬФА-БАНК так мелочиться.Я і сотому закладу що ВАШ БАНК ШАХРАЙ не тримає свого слова Людей заводить в оману.Не місце Вам на ринку УКРАЇНИ.Я не відступлю буду писати у всі ЗМІ.АЛЬФА-БАНК МЕЛОЧНІК.
zavalnijivan, доброго ранку! Шкода, що склалася така ситуація. Для можливості розглянути Вашу претензію вкажіть, будь ласка, в особистому повідомленні номер Вашого ідентифікаційного коду та ПІБ.
Офпреду. укажите в каких случаях будет а в каких не будет рассрочки что бы уже до конца уяснить все вопросы. вариант 0 перед покупкой и 0 пополнение не включаю так как это 100% получение рассрочки