Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 234235236237238 ... 285>
Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2017 16:24

jump написав:http://www.pobudovano.lviv.ua/Objects

Ого, целых 5 объектов!
deniska

Подякував: 39 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2017 17:02

yurko81 написав:jump
Спеціально пройшовся пошуком - і нічого не знайшов.
Цікавлюся, радше, гіпотетично. Але також цікавлять варті уваги об'єкти.

З приводу питання whois я б в центр також не пхався, натомість розглядав околиці, з яких реально швидко добратися до роботи чи в центр: Наукова, Кульпарківська, Любінська, Стрийська (до перехрестя з Науковою), Чорновола (хоча там з запахами проблема і вулиця також трохи напряжна).
Можливо, за рік-два реально буде щось гарне вихопити на вторинному ринку новобудів.

ЗНауковоі і Кульпарковської як фаміліі та Н квартали повністтю позаселяють буде офігено взагалі в центр добиратисьЯ вже кавалок від Гелікона до мостан Кульпарківський буває по ,20 хв їду.А ще р0ки 4 тому поки того ге було макс 3 хв займало
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 279 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2017 18:21

deniska написав:
  jump написав:http://www.pobudovano.lviv.ua/Objects

Ого, целых 5 объектов!

знайшов ще інфо новобудах
закинув сюди
щось не так :?:

закиньте щось нове з 50-ма об"єктами - тільки вдячний буду
крім уже відомих

чи аби так - бзднути для вигляду :oops:
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2017 18:25

Bolt написав:
  yurko81 написав:jump
Спеціально пройшовся пошуком - і нічого не знайшов.
Цікавлюся, радше, гіпотетично. Але також цікавлять варті уваги об'єкти.

З приводу питання whois я б в центр також не пхався, натомість розглядав околиці, з яких реально швидко добратися до роботи чи в центр: Наукова, Кульпарківська, Любінська, Стрийська (до перехрестя з Науковою), Чорновола (хоча там з запахами проблема і вулиця також трохи напряжна).
Можливо, за рік-два реально буде щось гарне вихопити на вторинному ринку новобудів.

ЗНауковоі і Кульпарковської як фаміліі та Н квартали повністтю позаселяють буде офігено взагалі в центр добиратисьЯ вже кавалок від Гелікона до мостан Кульпарківський буває по ,20 хв їду.А ще р0ки 4 тому поки того ге було макс 3 хв займало

після відкриття напівпустої вікторії гарденс - кульпа і її "славнозвісне кільце" стає взагалі непроїзною
а ще навіть практично мало що заселено у набережному-фамілії...
крім того збудували і будуть за південимим 5пов-ку і приватні хати
jump

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2017 19:14

Війна микичака-ірокс із садіком

Заяви міських чиновників Львова стосовно незаконності будівництва на вул. Шевченка, 418 і відсутності комунікацій на цьому об’єкті не відповідають дійсності.
«Раніше з нами боровся Андрій Павлів (екс-директор департаменту містобудування ЛМР, – ред.). І де він зараз?... Не треба в когось шукати скалку і не бачити колоди у своєму оці. Ми будували, будуємо і будемо будувати. Наші підприємства платять великі податки в казну», – заявив Ігор Микичак.
Юрист Марія Дацько повідомила, що ще в липні цього року компанія «Ірокс» розпочала процес державної права власності, подавши пакет необхідних документів і список пайовиків. Також вона продемонструвала зразки витягів про права власності, які отримали пайовики.
Зазначимо, йдеться про багатоквартирний будинок, який був зданий в експлуатацію в 2015 році. Однак, за, словами забудовників, влада блокувала реєстрацію права власності. Зокрема, компанії довелось 1,5 року доводити в суді, що номер 418 справді належить цій земельній ділянці.

Схожа проблема виникла ще з одним об’єктом «Іроксу» – на вул. Антонича, 5. Об’єкт був зданий ще в 2015, однак міська влада відмовлялася присвоювати йому адресу. Це питання довелося впродовж восьми місяців вирішувати у суді. Весь цей час «Львівгаз» не міг подати газ до цього будинку.
http://zik.ua/news/2017/11/17/lvivskyy_ ... mu_1208013
«Можливо, очільник Львова пішов на випередження. Може, є якісь бажання, щоб я як керівник компанії чи хтось із наших працівників заніс кеш до міської влади і щоб когось там за руку схопити і щоб відкрити кримінальне провадження за пропонування хабара чиновника. Хочу заспокоїти нашого очільника, нашу владу: ніхто їм кеш не буде носити. Із 2006 року, відколи ця влада керує Львом, ми жодного хабара – і я думаю, що наші чиновники можуть це підтвердити – ми не занесли і нести не будемо. З правового погляду це взагалі нонсенс – оголосити про те, чого ще не відбулося», – заявив Ігор Микичак.
jump

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2017 23:18

Потребую поради......

Долярчик написав:
flyman написав:
Долярчик написав:
....останнім часом хочеться крикнути: "КАРАУУУУУУУЛ!- НЕМАЄ КУДИ ВЛОшИТИ ГРОШІ!!!

....мене лише одне заспокоює, що більшу частину скирди я вложив(і ще докину) у бетон!......а решта?- де їх зберігати чи примножувати? :shock:
....крім банків з їхніми ДИБІЛЬНИМИ ставками - зараз пересічному і податись нема куди! :(

....а про свій "бізнес" - часто виникають думки про закриття!- бо дійшов висновку, що я просто-напросто, отримую дохід з нього, всього лиш, як 2-ві зарплати продавця!(попросту працюю, ніби, за двох продавців - майже без вихідних)- .....а копійка то в нього вложена :!: ...і то не мала!
...як "чемодан без ручки".........- головне, що з нього, навіть половини грошей - навряд, чи витягнеш........та і то процес затягнеться десь на рік.........- та й альтернативи тому "бізнесу" - наразі, не дуже бачиться.....

...хотілось би, якоїсь поради.........може хтось "зрушить" мої думки в інше русло..........іншу площину?
Дякую!
================

напр. витрачати на себе: освіта, здоров"я...

...дякую.........за стандартні відповіді :P

===========

питання від форумчанина:
Нужны детали - что за бизнес, товар или услуги. Что вам мешает его развивать? Вам просто нужен хороший бизнес план!
==================

...товари, в яких потрібно розбиратись(наприклад: запчастини до велосипедів....- в такий магазин "простого" продавця - не поставиш! - а толковому, якщо НОРМАЛЬНО заплатити - то собі, якщо щось і залишиться, то дві-три тисячі...........- бо ще не факт, що той продавець буде ЧЕСНИМ!- а не буде щось продавати, не "вписуючи", або підкладати свій товар..........)
...нюансів - купа!
.....та й розвивати - немає куди(магазинчик, трохи в слабопрохідному місці)...........- конкурентів - у всіх райончиках - купа!
...отаке! :D

....буду вдячний за будь-яку ідею, стосовно "що робити з бізнесом", чи " а може МОЖЛИВО(якось) поставити продавця і отримувани НОРМАЛЬНИЙ прибуток?" і т.д.
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2017 23:19

Гарна новина... від jump про "війну микичака..."

На цю тему.

Кум у 2005, мабуть, році "поступав" доню в університет (тоді це коштувало на "бюджет" 2000 долярів) та паралельно для донечки хтів купити квартирку.
Я пропонував варіант 1 - далі від центра міста, але ближче до університету - квартири були тоді по 400 долярів квадртат. Квартири готові: будинок зданий - заселяйся та живи.
НЕ КУМ пропонував варіант 2 та умовив купити кума мого "на перспективу" - ближче до центра, правда, корисно знати, щоб донечці - якщо б так сталося, що будинок би побудували - пройти до тролейбуса до униіверситету - треба було б "топати" вгору серед свалок, ночлєжок ті мимо військової частини хвилин з 15...
Але насправді - ближче до центра міста.

Пройшло 12 років:
- дочка закінчила університет, живе в Іспанії, вже років з 5, народила хлопчика від чоловіка-одногрупника-українця, будинок той - де батько купив квартиру - так і не зданий в експлуатацію, слава Богу, років з 5 тому батько її комусь переуступив (права на квартиру) за 45 000 долярів. Доня в ньому не жила й одного дня... Будинок так і стоїть незаселений... Дуже близько до центра міста...
- я продав ту квартиру, що купив в той же час - і умовляв кума - за 22 000 долярів - через 5 років за 55 000 долярів. Отримав за ці роки від квартирантів ще 10 000 долярів.
Ось вам і котловани купляти... поближче до центра...

Долярчик написав:Долярчик написав:
flyman написав:
Долярчик написав:

...як "чемодан без ручки".........- головне, що з нього, навіть половини грошей - навряд, чи витягнеш........та і то процес затягнеться десь на рік.........- та й альтернативи тому "бізнесу" - наразі, не дуже бачиться.....

З кожного бізнесу треба вчасно виходити.
Долярчик просто попав в стандартну на сьогодні ситуацію....
Я теж якось був в його ситуаціії - рік був 1997 або 1998 - як не порахую - все вийшов на "нуль"...
Колотишся - колотишся - порахував - знов вийшов на ноль...
Взяв і в один день все припинив... Залишки витягнув, у мінус не пішов...

Зараз племінник сидить з калькулятором - калькулятор видає якісь дурниці:
- вкладено в бізнес 100 000 долярів.
- можна зараз все продати аж за 20 000 долярів...
- Бізнес був непоганий:
а) купив одному синові квартиру за 65 000 долярів (зараз коштує 30 000 долярів). б) купив другому сину квартиру за 60 000 долярів (зараз коштує 30 000 долярів) в) купив першому сину автівку (щось коштує...) г) купив другому сину автівку (продав, поки гроші давали) г) мандрував разом зі мною Європою та Азією...
Ось і питання, що це було - бізнес чи ні?
В ці дні племінник натискає кнопки калькулятора... Так само, як і Долярчик...

P.S. Хто рано встає - тому Бог подає!
В 1999 році виграв в лотерею...
Перший виграш був - точно згадую - 100 долярів - величезні тоді гроші - аж руки тремтіли...
А потім вигравати було легше - було перев'яжеш чергову пачку банкнот з нулями, підпишеш на папірці - 10 000 - всунеш під "резиночку" - та вже й руки не тремтять...
Востаннє редагувалось akurt в Суб 18 лис, 2017 00:58, всього редагувалось 4 разів.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1456 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 18 лис, 2017 00:10

Re: Нерухомість у Львові

Долярчик написав:витрачати на себе: освіта

это самая здравая мысль. вкладывать в свое образование всегда выгодно. только не все это понимают. только специальность выбирать не ту, которая востребована и соответственно доходна сегодня, а ту, которая предположительно будет востребована и соответственно доходна к моменту окончания обучения.
deniska

Подякував: 39 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 лис, 2017 00:15

deniska написав:
  Долярчик написав:витрачати на себе: освіта

это самая здравая мысль. вкладывать в свое образование всегда выгодно. только не все это понимают.

Главное , чтоб было где эти знания использовать.В украине мест для применения знаний остается все меньше.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 279 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 18 лис, 2017 00:25

Самое забавное, когда в 17 лет точно знают, кем хотят быть...

Недавно на Кипре встретил своего бывшего студента (Получил квалификацию в одном из маститых национальных университетов "инженер-электромеханик") - тот с гордостью сказал, что работает сейчас по выбранной в 17 лет специальности - "Финансовый консалтинг"...
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1456 раз.

Профіль

5
  #<1 ... 234235236237238 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість