|
monobank (2017 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Суб 02 гру, 2017 11:39
Poleg написав:Как говорится - скажи мне кто твой друг и я скажу какой у тебя кредитный лимит.
Понятно. Чувствую надо было разместить в контактах Ахметова, Коломойского, Фирташа . Хотя с другой стороны, пошли уже четвертые сутки, как они проверяют мои документы, бедняги. А с такими фамилиями им и года будет мало. Даже жаль их, ну запросили бы у меня справки эти Шерлок Холмсы, подтвердил бы им все документально. И не совсем понимаю танцы с бубном вокруг Привата: там всегда брали деньги за перевод денег на карточки чужих банков, - на украинских поменьше, на иностранные побольше, но в общем-то, по-божески по сравнению с другими банками. Более того, если я перевожу деньги со своей зарплатной приватовской карточки на приватовскую пенсионную,с меня тоже берут 0.5% . Только пополнение приватовской кредитной было и есть без процентов. Но только приватовской, (и вроде еще дочернего Акцента). Причем в терминале должна быть в наличии сама карта, иначе если по номеру, опять же гони процент. Я думал, Дубилет договорился с Приватом на счет Моно, а оказывается он думал, что сойдет и так, по старой памяти. В общем, необходимость для беспроцентного пополнения необходимость куда-то идти, снимать деньги в банкомате и пихать их в терминал существенный минус для меня, так как основной все-таки Приват, а не Премиум. Реально от черной карты остается удобный интерфейс через смартфон, что тоже немало. Все-таки Приват-24 менее удобен, так как изначально был ориентирован на десктопы. А кешбек, при нынешнем выборе кодов получателей, малоинтересен. Кстати, как я помню еще со времен Дельты, а там основательно разобрались с кешбеком, его перечисляют в соответствии с кодами именно платежные системы - Виза и Мастер Кард. А потом уже банк решает: делиться этими деньгами с клиентами или нет. Вероятно, сейчас Моно нужны деньги на разворачивание сервиса, поэтому кешбек на закупки продовольствия на новогодний стол они решили оставить полностью себе. Ну что же, их право, многие банки вообще не делятся.
-
optimist
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 гру, 2017 11:56
monobank_ua написав:Но в скором будущем категории будут выпадать индивидуально под каждого клиента, согласно его тратах и платежам
Зробіть так щоб випадали ті категорії якими не користуєшся і не цікаві, тоді я точно закрию вашу картку і відмовлюсь від послуг. Да і не я один думаю таке зробить. Мене в монобанк реально заманили кешбеки, більше нічого, хоча ні, брешу, великий кредитний ліміт теж мати непогано  але і це не головне для мене.
-
root
-
-
- Подякував: 238 раз.
- Подякували: 157 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 гру, 2017 12:28
root написав: monobank_ua написав:Но в скором будущем категории будут выпадать индивидуально под каждого клиента, согласно его тратах и платежам
Зробіть так щоб випадали ті категорії якими не користуєшся і не цікаві, тоді я точно закрию вашу картку і відмовлюсь від послуг. Да і не я один думаю таке зробить. Мене в монобанк реально заманили кешбеки, більше нічого, хоча ні, брешу, великий кредитний ліміт теж мати непогано  але і це не головне для мене.
Так ми і не казали, що будуть ті категорії, котрими ви не користуєтесь  З огляду по ваших найчастіших платежах вам будуть надаватись категорії на вибір 
Востаннє редагувалось monobank_ua в Суб 02 гру, 2017 13:55, всього редагувалось 1 раз.
-
monobank_ua
-
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 16 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 гру, 2017 12:29
monobank_ua написав:огляду по ваших найчастіших платежах вам будуть надаватись категорії на вибір
Так одні ж маркети будуть випадати...
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 571 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 гру, 2017 12:40
chipmunk написав:Так одні ж маркети будуть випадати...
Да то офпред шуткує так, мається на увазі якщо сьогодні ходиш в маркети і ресторани то наступний місяць запропонують книгарню з кінотеатром  )))
-
root
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 гру, 2017 14:23
root написав:Мене в монобанк реально заманили кешбеки, більше нічого, хоча ні, брешу, великий кредитний ліміт теж мати непогано  але і це не головне для мене.
Зверніть увагу на "Card Blanche White" від Ідеї, там кешбек на постійній основі.На жаль, ці картки дають тільки до 65 років. Але хоч прямо про це пишуть.
-
optimist
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 гру, 2017 14:52
optimist написав:Зверніть увагу на "Card Blanche White" від Ідеї, там кешбек на постійній основі.На жаль, ці картки дають тільки до 65 років. Але хоч прямо про це пишуть.
Дякую, дійсно цікавий продукт на перший погляд, буду вивчати його. Але постійний кешбек і 12% на залишок вже виглядає краще аніж монябанк.
-
root
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 гру, 2017 14:53
root написав:якщо сьогодні ходиш в маркети і ресторани то наступний місяць запропонують книгарню з кінотеатром
Логічно, раз щось не купуєш то й кешбек за це непотрібно платити, профіт банку  ось чому такі категорії зараз... Треба було ще й єхидний пуш в додатку - шановний клюєнте, ми бачимо що Ви багато їсте, тому рекомендуємо у цьому місяці зайнятись фітнесом і боулінгом, почитати книжок, злітати кудись та й одягтись для цього  ))
-
chipmunk
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 гру, 2017 14:55
Егеж, в грудні Ідея в мене попрацює як і до моні  А моня поспить, заощадить бабла і мо' поділиця в січні...
-
chipmunk
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 гру, 2017 15:11
chipmunk написав:Егеж, в грудні Ідея в мене попрацює як і до моні  А моня поспить, заощадить бабла і мо' поділиця в січні...
Вот уже и Моню на полку положили, а то кто-то там грил, шо Идею -- на полку  Моня, похоже, ток для аптек и шмоток, ну мож раз в год для покупки абонки в басс. А остальные категории его КБ перекрываются кредитками др. банков, особенно там, де есть постоянный КБ 1..2% (шалом, Тася. лехаим, Фарсик) 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-