земля тебе пухом.
светлая память о тебе навсегда сохранится в наших сердцах...

зы. это была моя самая успешная бумага на УБе.
|
|
![]()
По-перше ніхто не має права порушувати закон, а тим паче Конституцію. Президент її порушує. По-друге по бурштиновій мафії Ваша позиція зрозуміла, все вірно тільки не треба так гіперболізувати - ніякі діти президента бурштин не копають, друзям його також на лапу не мало бурштинокопачі дають. Ну і не треба все на президента валити. Пропрезидентська більшість у ВР також не приймає відповідний закон. Тобто по бурштину Ви, бачу, вцілому зі мною згідні. По корупції Ви також погоджуєтесь, що вона зараз величезна. Покажіть же динаміку корупції по рокам, з радістю подивлюсь. Хіба є позитиви в динаміці? Одне із завдань влади - створити закони, яких дотримуватись легко, а порушувати не вигідно (це моя узагальнююча відповідь на 3 питання). А що там по DNEN ? А, як же ж я забув - жити по-новому, відбирають награбоване майно. ![]() Де? Якщо порушує - неправий. Ну так це вже зовсім інша справа. І набагато більш виважена позиція. А не «все пропало». Але. Так, ситуація з бурштином вкрай небезпечна, застаріла та хронічна. Деталей не знаю, але розумію, що справитись з нею буде непросто. І таких напрямків в країні немало. Треба встановлювати пріоритети. Треба працювати. Крок за кроком. І так, щоб не отримати там ще одне АТО (а це досить ймовірно). В цій ситуації дуже небезпечним є те, що окрім місцевої влади (судді-менти-прокурори-місцеві чиновники)та криміналітету в ситуації дуже зацікавлені місцеві мешканці. Це дуже обмежує спектр можливих дій влади (нагадати, як обдурені пропагандою люди на Донбасі кидалися під наші БТРи та таким чином сприяли московії?), а воювати з місцевим населенням - це однозначно не вихід. Проблему треба вирішувати комплексно – і через прийняття відповідних законів, і через створення робочих місць для місцевих, і через тотальну ротацію усіх силовиків, суддів, прокурорів та чиновників на немісцевих (важливо!), і через вилучення незаконної зброї, обладнання, і через впровадження відповідних заходів на митниці. Там безліч завдань. Екологія. Соціальна сфера. Бізнес. Безпека. Судочинство. Усе в комплексі. І одночасно! Цю ситуацію нахрапом та поспіхом не виправиш. І я гадаю, ресурсів поки що не вистачає. Але треба працювати. Корупцію теж ніхто не заперечує. Але стверджувати, що її стільки ж як і при янику – то перебор. Я десь бачив, але зараз не можу знайти, статистику по винесеним вирокам за корупцію по роках. Кількість зросла на порядок! Але й цього замало. Проте без здійсненої судової реформи прориву не буде. Наразі судову реформу вже прийняли (чому так пізно – питання до ВР), строк її впровадження – 3 роки. Подивимось. Швидко не буде, але еволюційним шляхом зрушення поступово будуть. Ще один напрямок боротьби з корупцією - дерегуляція (теж зроблено вже немало, та й буде ще робитись - знову ж таки це справа ВР та КМУ), зменшення дозволів, папірців. Зменшення особистого спілкування бізнесу та чиновників, автоматизація процесів, електронні сервіси. І т.і. Я про це й кажу. Логіка та послідовність дій при впровадженні будь-якої реформи така: Створення та узгодження концепції реформи => Розробка законопроектів => Узгодження законопроектів з парламентарями та (у разі необхідності) міжнародними організаціями => Прийняття законопроектів у ВР (декілька читань) => Розробка підзаконних актів => Якщо треба, створення нових органів влади / інституцій, набір персоналу (теж не швидко) => Початок дії законів та нових інституцій => Коректування, відшлифовка нормативної документації, усунення помилок => Кадрова ротація для відбору більш ефективних, усунення непрофесійних та корупціонних кадрів І тільки потім з’являються перші результати. Якщо хтось думає, що все це робиться швидко та одночасно за 10-20 напрямками – то він дуже наївний. Не забувайте, що на кожному етапі ще й доводиться торгуватись та чимось поступатись, бо все завалиться. А ще величезний спротив та саботаж на середній ланці держслужбовців і виконавців. Хто хоч раз бачив реорганізацію навіть у відносно невеликій компанії розуміє, про що я. А тут цілу країну треба реформувати по всім напрямкам одночасно. Се ля ві. Непросто. Але іншого виходу немає. А крики про «все пропало» (до того ж необґрунтовані) однозначно ні до чого доброго не ведуть. ЗІ. Ось про що я й говорю – знову Порошенко винен? Навіть тут? Ти ж на нього натякав, чи не так? Та він якийсь монстр стоголовий. ![]()
У вас во всем так "деталей не знаю" По Оборонпрому деталей не знаю, но оссуждаю.И здесь так же. По бурштину все вообще прекрасно. Приближенные к императору , уже получили эти замли , и создали свое ООО , и скоро пойдут работать. По Оборнпрому что касается закупок топлива, после тендера была подписана серия допугод , основанием для допугод были справки которые купили о том что цена в мире на нефть растет. Вы я смотрю во всем такой спец . Мастер писать тектсы на листы, но деталей не знаю. Такоей непрофессионализм вызывает не уважение. Прежде чем писать надо разобраться в предмете. ![]() gmm
Я сейчас не буду обсуждать сам закон, его качество. Я действительно не знаю - есть разные мнения. Я про другое. Давайте всю ВР распустим! Вообще как институцию ликвидируем. Нахрена она нужна? Все равно Президент подписывает закон. Значит он и виноват ежели что. Зачем нам прокладка в виде ВР? Тем более она ни за что не отвечает, а виноват Президент. Логично ведь? Кабмин тоже надо ликвидировать, ведь а) там все равно президентский персонаж его возглавляет, значит если что виноват Президент; б) состав КМУ утверждает парламент, а там президентская партия голосует, то есть опять виноватый в случае чего уже имеется. Оставим в стране из всей исполнительной власти одного человека - он же и виноватым во всем будет. Ничего, справится - подумаешь. Утрировано? Да! Но не менее, чем все валить в одну кучу.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|