Ідеї: портфель

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
  #<1 ... 16851686168716881689 ... 2555>

Що буде далі з акціями "Укрнафти", "Мотор Січ"…?

Ідеї: портфель 1.8 5 52
Інвесторам дадуть фігу
56%
29
Акціонерам компенсують по ринку
15%
8
Віддадуть акції після закінчення війни
19%
10
Віддадуть назад через пару років
10%
5
Всього голосів : 52
Повідомлення Додано: П'ят 08 гру, 2017 17:53

прощай, дорогой DNEN.
земля тебе пухом.
светлая память о тебе навсегда сохранится в наших сердцах...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

зы. это была моя самая успешная бумага на УБе.
Yuri_T
1

Подякував: 2079 раз.
Подякували: 4497 раз.

Профіль

5
2
Повідомлення Додано: П'ят 08 гру, 2017 17:58

Dimar написав:Serhij
Порох лично возглавляет бурштынову мафию. Куда ж без него? И лично с ней не борется. А по лесам с помпами бегают исключительно дети Пороха и его друзья. А местное население с негодованием требует прекратить безобразие и даже готово помочь полиции справиться с беззаконием (они даже оружие уже приобрели для этой цели - не хватает только команды Порошенко). Да, все так.
...
Да, у нас широко распространена коррупция в бизнес-среде. Это для кого-то новость?
...
Вот если бы спросили "Сталкивались ли Вы лично с проявлением коррупции за последний год" - это другое дело. Ну и посмотреть динамику по годам. И не только среди "менеджеров украинских компаний". Тогда можно было бы о чем-то говорить и делать выводы.
...
Кстати, 3 вопроса. Когда менеджер одной частной украинской компании дает откат менеджеру другой частной украинской компании - это коррупция в бизнес-среде? Виновата ли в этом власть? Должна ли она реагировать на это? Мои ответы: Да, нет, нет. А твои?
И заметь - я нигде ни разу не сказал, что у нас нет коррупции!

По-перше ніхто не має права порушувати закон, а тим паче Конституцію. Президент її порушує.
По-друге по бурштиновій мафії Ваша позиція зрозуміла, все вірно тільки не треба так гіперболізувати - ніякі діти президента бурштин не копають, друзям його також на лапу не мало бурштинокопачі дають. Ну і не треба все на президента валити. Пропрезидентська більшість у ВР також не приймає відповідний закон.
Тобто по бурштину Ви, бачу, вцілому зі мною згідні.
По корупції Ви також погоджуєтесь, що вона зараз величезна. Покажіть же динаміку корупції по рокам, з радістю подивлюсь. Хіба є позитиви в динаміці?
Одне із завдань влади - створити закони, яких дотримуватись легко, а порушувати не вигідно (це моя узагальнююча відповідь на 3 питання).

Yuri_T написав:прощай, дорогой DNEN.
земля тебе пухом.
светлая память о тебе навсегда сохранится в наших сердцах...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

зы. это была моя самая успешная бумага на УБе.

А що там по DNEN ? А, як же ж я забув - жити по-новому, відбирають награбоване майно.
Serhij

Подякував: 152 раз.
Подякували: 211 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 гру, 2017 18:16

FinTr
Они мой объем точно знают. Рассылку не мне ж одному делали. Значит заказ хороший.
Я продавать не намерен. А откупить дешевле потом - не факт, что выйдет с достаточным зазором. А за копейки дергаться нет смысла. Как-то так.
Dimar

Подякував: 425 раз.
Подякували: 607 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 08 гру, 2017 18:49

Dimar написав:reestr
Огнедышащий.
Я так понял, заказ большой. Решили, наверное, для начала опросить держателей.

Думаю завести в январе процентов 15% от выведенного в мае. Скорее всего бавл.
lrs7719

Подякував: 382 раз.
Подякували: 520 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 гру, 2017 19:00

Serhij написав: По-перше ніхто не має права порушувати закон, а тим паче Конституцію. Президент її порушує.
Де? Якщо порушує - неправий.

Serhij написав: По-друге по бурштиновій мафії Ваша позиція зрозуміла, все вірно тільки не треба так гіперболізувати - ніякі діти президента бурштин не копають, друзям його також на лапу не мало бурштинокопачі дають. Ну і не треба все на президента валити. Пропрезидентська більшість у ВР також не приймає відповідний закон.
Тобто по бурштину Ви, бачу, вцілому зі мною згідні.
По корупції Ви також погоджуєтесь, що вона зараз величезна. Покажіть же динаміку корупції по рокам, з радістю подивлюсь. Хіба є позитиви в динаміці?
Ну так це вже зовсім інша справа. І набагато більш виважена позиція. А не «все пропало».
Але. Так, ситуація з бурштином вкрай небезпечна, застаріла та хронічна. Деталей не знаю, але розумію, що справитись з нею буде непросто. І таких напрямків в країні немало. Треба встановлювати пріоритети. Треба працювати. Крок за кроком. І так, щоб не отримати там ще одне АТО (а це досить ймовірно).
В цій ситуації дуже небезпечним є те, що окрім місцевої влади (судді-менти-прокурори-місцеві чиновники)та криміналітету в ситуації дуже зацікавлені місцеві мешканці. Це дуже обмежує спектр можливих дій влади (нагадати, як обдурені пропагандою люди на Донбасі кидалися під наші БТРи та таким чином сприяли московії?), а воювати з місцевим населенням - це однозначно не вихід.

Проблему треба вирішувати комплексно – і через прийняття відповідних законів, і через створення робочих місць для місцевих, і через тотальну ротацію усіх силовиків, суддів, прокурорів та чиновників на немісцевих (важливо!), і через вилучення незаконної зброї, обладнання, і через впровадження відповідних заходів на митниці. Там безліч завдань. Екологія. Соціальна сфера. Бізнес. Безпека. Судочинство. Усе в комплексі. І одночасно! Цю ситуацію нахрапом та поспіхом не виправиш. І я гадаю, ресурсів поки що не вистачає. Але треба працювати.

Корупцію теж ніхто не заперечує. Але стверджувати, що її стільки ж як і при янику – то перебор. Я десь бачив, але зараз не можу знайти, статистику по винесеним вирокам за корупцію по роках. Кількість зросла на порядок! Але й цього замало. Проте без здійсненої судової реформи прориву не буде. Наразі судову реформу вже прийняли (чому так пізно – питання до ВР), строк її впровадження – 3 роки. Подивимось. Швидко не буде, але еволюційним шляхом зрушення поступово будуть.
Ще один напрямок боротьби з корупцією - дерегуляція (теж зроблено вже немало, та й буде ще робитись - знову ж таки це справа ВР та КМУ), зменшення дозволів, папірців. Зменшення особистого спілкування бізнесу та чиновників, автоматизація процесів, електронні сервіси. І т.і.

Serhij написав: Одне із завдань влади - створити закони, яких дотримуватись легко, а порушувати не вигідно (це моя узагальнююча відповідь на 3 питання).

Я про це й кажу. Логіка та послідовність дій при впровадженні будь-якої реформи така:
Створення та узгодження концепції реформи => Розробка законопроектів => Узгодження законопроектів з парламентарями та (у разі необхідності) міжнародними організаціями => Прийняття законопроектів у ВР (декілька читань) => Розробка підзаконних актів => Якщо треба, створення нових органів влади / інституцій, набір персоналу (теж не швидко) => Початок дії законів та нових інституцій => Коректування, відшлифовка нормативної документації, усунення помилок => Кадрова ротація для відбору більш ефективних, усунення непрофесійних та корупціонних кадрів
І тільки потім з’являються перші результати. Якщо хтось думає, що все це робиться швидко та одночасно за 10-20 напрямками – то він дуже наївний. Не забувайте, що на кожному етапі ще й доводиться торгуватись та чимось поступатись, бо все завалиться. А ще величезний спротив та саботаж на середній ланці держслужбовців і виконавців.
Хто хоч раз бачив реорганізацію навіть у відносно невеликій компанії розуміє, про що я. А тут цілу країну треба реформувати по всім напрямкам одночасно.
Се ля ві. Непросто. Але іншого виходу немає.
А крики про «все пропало» (до того ж необґрунтовані) однозначно ні до чого доброго не ведуть.

ЗІ.
  Serhij написав: А що там по DNEN ? А, як же ж я забув - жити по-новому, відбирають награбоване майно.

Ось про що я й говорю – знову Порошенко винен? Навіть тут? Ти ж на нього натякав, чи не так? Та він якийсь монстр стоголовий.
Dimar

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 08 гру, 2017 19:16

Serhij написав: А що там по DNEN ? А, як же ж я забув - жити по-новому, відбирають награбоване майно.

Ось про що я й говорю – знову Порошенко винен? Навіть тут? Ти ж на нього натякав, чи не так? Та він якийсь монстр стоголовий.[/quote]

А кто Закон о Защите прав подписал???
Беглый Янык или вес таки Порох?
gmm

Подякував: 27 раз.
Подякували: 82 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 гру, 2017 19:26

Dimar написав:Ну так це вже зовсім інша справа. І набагато більш виважена позиція. А не «все пропало».
Але. Так, ситуація з бурштином вкрай небезпечна, застаріла та хронічна. Деталей не знаю, але розумію, що справитись з нею буде непросто. І таких напрямків в країні немало. Треба встановлювати пріоритети. Треба працювати. Крок за кроком. І так, щоб не отримати там ще одне АТО (а це досить ймовірно).

У вас во всем так "деталей не знаю"
По Оборонпрому деталей не знаю, но оссуждаю.И здесь так же.
По бурштину все вообще прекрасно. Приближенные к императору , уже получили эти замли , и создали свое ООО , и скоро пойдут работать.
По Оборнпрому что касается закупок топлива, после тендера была подписана серия допугод , основанием для допугод были справки которые купили о том что цена в мире на нефть растет.
Вы я смотрю во всем такой спец . Мастер писать тектсы на листы, но деталей не знаю.
Такоей непрофессионализм вызывает не уважение. Прежде чем писать надо разобраться в предмете.
Evgeny
1
Форумчанин року

Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: П'ят 08 гру, 2017 19:29

gmm
Я сейчас не буду обсуждать сам закон, его качество. Я действительно не знаю - есть разные мнения.
Я про другое.
Давайте всю ВР распустим! Вообще как институцию ликвидируем. Нахрена она нужна? Все равно Президент подписывает закон. Значит он и виноват ежели что. Зачем нам прокладка в виде ВР? Тем более она ни за что не отвечает, а виноват Президент. Логично ведь?
Кабмин тоже надо ликвидировать, ведь а) там все равно президентский персонаж его возглавляет, значит если что виноват Президент; б) состав КМУ утверждает парламент, а там президентская партия голосует, то есть опять виноватый в случае чего уже имеется.
Оставим в стране из всей исполнительной власти одного человека - он же и виноватым во всем будет. Ничего, справится - подумаешь.

Утрировано? Да! Но не менее, чем все валить в одну кучу.
Dimar

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 08 гру, 2017 19:31

Dimar
Ой, может мы вспомним как всю ВР нагнули что-бы кум стал генпрокурором ?
Просто тупо переписали закон под кума , это вообще на голову не налазит.
Evgeny
1
Форумчанин року

Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: П'ят 08 гру, 2017 19:36

Я немного смещу акцент.

Зображення

Была бы сейчас руда по 200, все революционеры целовали бы порохоботов в засос.
St/2

Подякував: 675 раз.
Подякували: 1696 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 16851686168716881689 ... 2555>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей