Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Вже 10 Card Blanche White А як дізнатись, чи є в мене страхівка - вона тільки для тих нових, хто не відбився?
Страховка для новых клиентов-спонсоров.
На страничке со змiнами доступны тарифы: Card Blanche White Card Blanche White зі страхівкою
По первой в тарифах название карты: "Card Blanche White On-Line По второй в тарифах название карты: "Card Blanche White Walk-in (ins)
Я не новый клиент, но в инет-банкинге у меня светит именно "Card Blanche White Walk-in (ins), т.е. со страховкой! Имхо нужно будет все-таки проконтролировать...
chipmunk написав:Вже 10 Card Blanche White А як дізнатись, чи є в мене страхівка - вона тільки для тих нових, хто не відбився?
Страховка для новых клиентов-спонсоров.
На страничке со змiнами доступны тарифы: Card Blanche White Card Blanche White зі страхівкою
По первой в тарифах название карты: "Card Blanche White On-Line По второй в тарифах название карты: "Card Blanche White Walk-in (ins)
Я не новый клиент, но в инет-банкинге у меня светит именно "Card Blanche White Walk-in (ins), т.е. со страховкой! Имхо нужно будет все-таки проконтролировать...
Вообще то там около 10 разных тарифов. Если Вы договор на страховку не подписывали, то у вас ее нет.
Shanovnyi Kliente! V period z 13:30 23.12.2017 do 8:00 24.12.2017 Internet Bank IdeaOnline bude tymchasovo ne dostupnyi, u zvyazku z provedenniam tehnichnyh robit. Detali www.ideaonline.ua
Отримали нову білу Карт Бланш - якщо оплати комуналку на сайті https://payhub.com.ua як перша операція - буде кеш-бек 10%? Гаряча лінія нічого не знає...
Інкогніто Хамсько поводить себе Ідея,вже останнім часом кожні вихідні, ще немає 13-30 23 грудня, а в ІБ заходить через раз із збоями, а перекинути кошти вже не можна.
Garner_11 написав:Отримали нову білу Карт Бланш - якщо оплати комуналку на сайті https://payhub.com.ua як перша операція - буде кеш-бек 10%? Гаряча лінія нічого не знає...
Платите 2 грн. Но не Бланшем! Лучше Моней: тогда мгновенно узнаете МСС. Смотрите в таблицу, где Идея расписывает некошерные для первой операции МСС. Знаю: Оплата лепестричества-4900.