Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 6162636465 ... 1054>
Повідомлення Додано: Пон 26 лют, 2018 17:59

Tiamo написав:Так нечесно, пане Акурт. Я кожного дня читала вас,слідувала вказівкам розумного й багатого пана,купила ще одну квартиру , а ви що зробили....Взяли і все продали .
Судячи з останніх постів , де ви все ж таки радите купувати й здавати львівську нерухомість, то ви продали не тому, що вікна темні в новобудовах і ви боїтесь що все рухне, а скоріш за все поступила якась вигідна пропозиція з Америки .Зваживши всі за і проти вирішили перевести бізнес у більш безпечне місце, ну і до дітей поближче. Чи другий варіант- вклалися у гірськолижній курорт, про який нещодавно писали.
Ну хоч дайте якусь підказку. А то два дні спати не можу.

Все чесно, тому що я написав недавно:
- я продав квартири, як готовий бізнес;
- радий підтвердити, що в них живуть добрі людЕ, які покупцям платять добрі гроші.
- підтверджую, що як пасивний прибуток здача в оренду на сьогодні - кращого немає нічого, крім як вигідно женитися;
- я приводив на перередній сторінці розрахунок, який показує, що достатньо здавати 2-3 квартири, щоби пити шампанське на курортах та курити якісну сигаретку (я не курю, але в день приїзду - завжди викурюю одну циагрку на балконі з видом на гори).

Так що все чесно.
Я вивів з пасивного в активний. Все просто.
Ви впевнені, що АКТИВНО - це для Вас?
Так що все чесно!
До речі, ні один тут пан, крім ЧЕСНОГО Долярчика, не написав, звідки в нього падає грошва.

Tiamo!
Щоби вночі спати спокійно, думайте, що я вигідно оженився.
На днях зчепився з улюбленим зятем приятелів: він с жаром доказував, що кухня на першому поверсі триповерхового будинка, який побудувала теща та тесть, і здали йому перед Новим роком - може бути тільки дорогА із дорогИх, і ще тільки із застосуванням арматури для кухні, ота - що сама дорога. Зять непоганий: теща влаштувала його у фірму свого сина та через дочку передає йому зарплатню в 20 000 гривень щомісяця. На моє зауваження, що про "понти" можна буде пожалкувати через 2 роки, бо все міняється, придумають щось нове, і чи варто вкидати на арматуру для кухні СВОЮ (хі-хі) заробітну платню за 10 років - получив такій відлуп, що ого-го! Гроші на кухню тесть дав.
Доречі, так і не віддав тестю гроші за річний абонемент в Аквапарк.
А ще насмішив тим, що на мою пропозицію змінити серцевину замка квартири, яку теща дозволила здати йому в оренду (вона йому подарувала, але йому вона не сполобалося) - просив гроші на ту серцевину замка у тещі.
Так що це - вигідно женитися - кращій пасивний... е... ні... активний прибуток!
Востаннє редагувалось akurt в Пон 26 лют, 2018 18:13, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4002 раз.
Подякували: 1446 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Пон 26 лют, 2018 18:05

big539 написав:
  fis написав:Козак-характерник
Це фактично особняк, але впритул до іншого такого ж. Двору майже не буває. Але окремий вхід і свій гараж. По посиланню типовий варіант в межах міста

Гараж в доме - это отстойный отстой. Хуже гаража в доме только туалет на улице.

Аргументитуйте будь ласка. щось мені підказує, що більшість американців з вами не погодиться ;).
fis

Подякував: 13 раз.
Подякували: 36 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 лют, 2018 18:15

fis має рацію.
Я вивчав ту ситуацію (розкажу про те, що мацав сам руками в США):

- підземний паркінг під будинком в 6 поверхів дивує розмірами і особливо - висотою.
- парковочне місце ДОДАЄТЬСЯ до апартаментів. На звичайний 1+1 - одне місце, на 1+2 - два місця.
- зроблено двоє воріт: на в'їзд і на виїзд, відкриваються ворота з пульта автоволасника. Закриваються автоматично.
- підсвітка та освітлення.
- ліфт - на верхні поверхи. Візок для великих валіз.
- з парковочного місця можно вийти через додаткові двері, але зайти не можна, тільки якщо "проскочиш" під воротами, але того робити не можна.

Головне:
- потужна антипожежна система - датчики, розведення води та сплінкерів.
- камери відеоспостереження.
- не можна займати місце "не своє" ні в якому разі.
- на вулиці - "гостьові парковочні місця".

Апарти продаються вже з парковочними місцями. Наявність чи відсутність парковочних місць разом з апартами просто впливає на ціну квартири та на можливість її швидко продати (здати).
Востаннє редагувалось akurt в Пон 26 лют, 2018 18:35, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Пон 26 лют, 2018 18:29

akurt
Козак мав на увазі гараж у власному будинку.
fis

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 лют, 2018 18:37

А... Ну, не знаю... закордонна практика - все жа таки гараж "додається" до будинка, щоби з гаража виходити у будинок. Підтримую.

ПТАШИНО-ЛЬВІВСЬКІ СТРАЖДАННЯ
Сокіл (Falco), староукр. раріг, рарог, балабан — рід хижих птахів родини соколових. Наукова назва Falco є похідною від латинського слова falx («серп») і підкреслює серпоподібну форму крил у польоті. Соколи залишили багату культурну спадщину в багатьох світових культурах, у тому числі і в Україні.

Сокі́льники — село в Україні, яке розташоване в Пустомитівському районі, Львівської області. Відстань до обласного центру становить 5 км, до райцентру становить 6 км, що проходить автошляхом місцевого значення. Село розташоване в центральній частині Львівської області та межує на півночі і сході з містом Львів, на півдні з селами Солонка та Малечковичі, а на заході з селом Скнилів.

Я не бачив, що там за житовий комплекс, про який тут писали, буде там будуватися, чи вже збудований, але - як на мене - тут Сокільники згадували якось не дуже хорошо...
Я думаю, Сокільники на те не заслуговують...
Подивіться на карту:
Зображення
Теоретично - це село... але... але: Центральний автовозал Львова, поруч - аеропорт імені Данили Галицького, потужний торговий центр, найкраще у Львові сполучення автобусом "3-А" від Кінг Кросс Леополіса в центр.
Ресторан "Голодний Микола"...
Найкоротша дорога від Окружної до Стрийської та Кульпарківської...
А ще: сільські тарифи на електрику...
А - ще найкоротша дорога і в Карпати, і за кордон.
Поруч - немає нічого шкідливого...

Доречі, багато людей, хто хоче все ж таки жити у приватному будинку. Активізувалися останні два тижні пошуки гарних земельних ділянок під Львовом.
Кажуть "бум" буде у березні...
До 2017 року найкрашими були земельні ділянки у Малечковичах - теж село, але 10 соток продавалися по 65 000 долярів (!!!) - просто шмат землі (!!!).
Люде вгадали: шикарна швидкісна траса "Пустомити - Львів" з виходом на Львів на Кульпарківську - 15 хвилин - і ви відвезли дітей в Аквапарк. А дітей возять у Школу в Пустомитах - на сьогодні сама сучасна школа на терені Львова.
Ось Вам і село!
З 2018 року вважаю найкращими земельні ділянки на галявині у лісі навпроти Фуджикури (поворот у ліс відразу за АЗС "ОККО" та готелем праворуч по трасі):
- справжній (!!!) ліс...
- горизонтальні ділянки...
- Тільки нова забудова...
- проведений газ, електрика, вже виділені кошти на Центральну каналізацію (!!!) та центральне водопостачання (!!!)...
- адекватні сусіди... (!!!)
- Близько і до кордону, і до Окружної, і до Городоцької...
Отаке...
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Пон 26 лют, 2018 19:53

можна і тракториста навчити керувати літаком........але!....

Львівський БатяР написав:
  Козак-характерник написав:
  akurt написав:Козаче!
Хіба ж можна так у неділю... А що робити Долярчику?

Долярчику я вже казав неодноразово: онлі біржа. Він не слухає.

Основна проблема крипти це те, що більшість людей в ній нічого не петрають...

....за цю від повідь, вартує і два плюса поставити! :)
...розумію, що можна "підівчитись" в інеті що-до тої крипти, але, ВСЕОДНО, багато буде нюансів і підводних каменів, на яких тупо можна втратити бабло!(яке ой як не легко прийшло!)
(бо не треба лізти, куди НЕ треба лізти!) :mrgreen:
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 лют, 2018 20:13

akurt
Друзі 5 років тому орендували бідинок в Сокільниках. Хотіли спробувати як це жити за містом. Переїхали в результаті в квартиру в місті. Основні висновки - село є село:
- Це коли сусіди палять у дворі якусь траву і все тобі у вікно.
- це коли хтось тримає курей та когутів - в 5й ранку підйом :)
- це коли треба мати 2 машини обов'язково, бо пішки хіба навколо гуляти
- це коли гуляти або в дворі або на дорозі біля хати. Парків там нема.
- це коли до тебе в гості нікто з друзів не приїде, бо далеко і нема машини
- це коли сніг, то сидишь вдома
- це коли таксі до тебе не хоче їхати
- це коли ти таки вирішив пішки прогулятить з дітьми до іпподрому, а перехід через магістраль х...й знай де, а потім таким самим маршрутом назад.

Останньою краплею була ситуція коли снігом засипало (було пару тижнів у березні).
Ще Брюховичі в певних місцях можуть бути. Але не Сокільники, хоч мені якраз булоб зручно, бо люблю карпати і часто буваю.
fis

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 лют, 2018 20:16

Про гараж В ДОМЕ.

akurt написав:А... Ну, не знаю... закордонна практика - все жа таки гараж "додається" до будинка, щоби з гаража виходити у будинок. Підтримую.

Вот, сенсей объяснил. Всё так и есть.
иметь спальню над помещением, в котором стоит вонючая тачка... танунах.
А ещё в нём не надо топить. Вредно для тачки. А если под полом холодное помещение - то это отстой. Думаю не надо объяснять?
Или вот ещё. Один спит, утро. А второй завёл свой пепелац и РРРРРРРРРРР.... Прям под полом. оно вам надо?
big539

Подякував: 1622 раз.
Подякували: 1405 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 лют, 2018 20:16

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

akurt написав:"Пустомити - Львів" з виходом на Львів на Кульпарківську - 15 хвилин - і ви відвезли дітей в Аквапарк.

А потім стоїш у корках на тій Кульпарківській. Бо 15 хв це якщо у вихідні.
fis

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 лют, 2018 20:21

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

akurt написав:підтверджую, що як пасивний прибуток здача в оренду на сьогодні - кращого немає нічого,

Депо в Ощаді під 18% не краще?
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

#<1 ... 6162636465 ... 1054>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей