Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
fis написав:Козак-характерник Це фактично особняк, але впритул до іншого такого ж. Двору майже не буває. Але окремий вхід і свій гараж. По посиланню типовий варіант в межах міста. https://dom.ria.com/ru/realty-prodaja-d ... 10008.html
Ні, то мені не підходить. Хто вбиратиме там? Прислугу треба винаймати. Тут двокімнатну ліньки прибирати... Та й комуналь зависока + авто треба до міста їздити, бо інфраструктури поруч немає. Багато головняка і затрат. Я навпаки двушку в старому фонді міняю на однушку - студіо в новобуді. Тіко щоб все поруч було і ходити скрізь пішки. Панти мене не гріють...
Общался как-то с местным на счёт ЖК глобус, который теоретически на Трускавецкой, но фактически это Сокольники. Я этого не знал. Вот вроде бы ЖК и во Львове находится, и даже рядом строится модный Парус Смарт, а тот местный мне и говорит, "фу, так это же Сокольники, будет у тебя прописка не Львовская". И в принципе он прав, я так понимаю в больницу львовскую ты уже не попадёшь из-за прописки. Но эта тема про сдачу в аренду, такие вопросы арендатора не должны волновать, поэтому простите за флуд, просто решил вставить ремарку А Данбуд, кстати, классные коттеджи там строит. Я бы купил, Стрийская под боком, и в то же время через 100 метров полное спокойствие и отсутствие шума. Но дорого у них там, не для моего кармана.
Долярчик написав:...доречі про тему - то який податок має сплачувати орендодавець, якщо захоче оформити все ОФІЦІЙНО?
Поки за одне місце не беруть не радив би ділитись з кодлом, шо нами тимчасово вже 27-й рік керує.
Але якшо дуже цікаво, то коротко - без реєстрації 18% Податок на доходи фіз осіб + 1,5% військовий в сумі 19,5%, тобто 5-ту частину треба віддати.
Якщо реєструватись, то є нюанси (обмеження по площі, яку можна передавати в оренду, шоп всьо по закону було) не хочу заглиблюватись... на 1-й чи 2-й групі спрощеній платите Єдиний податок, на 3-й - 5%.