Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
chico написав:Прийшов кешбек бо Віці/WeekEnd: потрачено було 10100 - кешбек 298,65. Як - не знаю. Мало б ніби бути 400. Ну ще 200 якось можна пояснити, а так незрозуміло)
іло)
А Как с 10т может получится 400, там же плавающий %, даже если вы скупались все выходные под 3%?[/quote] Акція минулого місяця була: до стандартного кешбеку (що в кінці січня) за кожні витрачені 5000 гривень додатково повинні були додатись по 200 гривень до 23 лютого. От звідти 400 і рахував. Але як уже щойно писали, включили їх у січневий кешбек і, як наслідок, урізали до сумарного 500. Мала місце певна дизінформація.
Упали акционные 200,РЕСПЕКТ банку,пока слово держит Теперь дело за увеличением лимита,НЕ ИЗДЕВАЙТЕСЬ 1500,что это за цифра???? Приват(гос.банк)от 20000! МОНО (безработным)от 10000.............! Понятно,что выходцы из привата,наверное,слили кред истирии в моно и им легче ориентироваться,но все же,суммы дисбалансируют. Получается какой то нонсенс,вы стимулируя кредитование,одной рукой,другой-сдерживаете его идете не то,что не в ногу со временем,хромаете товарищи(последняя фраза с прищуренными глазами,картавя,как у В.Ленина ) Надеюсь представитель донесет наши чаянья,своему руководству,кто за,прошу голосовать..
V2 написав:Зважаючи на смішний ліміт по В5, виникло ще таке питання: Ліміт 2000 грн. Станом на ранок понеділка заблоковані операції, умовно, на суму 1950 грн. Станом на обід понеділка в блоці залишається 1000 грн. Якщо після обіду я поповню картку на 950 грн. і відразу здійсню розрахунок на всю суму, то ТАСя вважатиме: 1. що я розрахувався власними коштами (бо дата списання і дата поповнення однакова). 2. що я розрахувався кредитними коштами (бо веде хронометраж надходжень/списань коштів)?
Варіант другий правильний: розрахунок кредитними коштами!)
Виявилось, що не зовсім правильний. Принаймні, так вважають при нарахуванні кеш-беку, який недоплатили Ви б узгоджували відповіді, перш ніж давати поради!
V2 написав:Зважаючи на смішний ліміт по В5, виникло ще таке питання: Ліміт 2000 грн. Станом на ранок понеділка заблоковані операції, умовно, на суму 1950 грн. Станом на обід понеділка в блоці залишається 1000 грн. Якщо після обіду я поповню картку на 950 грн. і відразу здійсню розрахунок на всю суму, то ТАСя вважатиме: 1. що я розрахувався власними коштами (бо дата списання і дата поповнення однакова). 2. що я розрахувався кредитними коштами (бо веде хронометраж надходжень/списань коштів)?
Варіант другий правильний: розрахунок кредитними коштами!)
Виявилось, що не зовсім правильний. Принаймні, так вважають при нарахуванні кеш-беку, який недоплатили Ви б узгоджували відповіді, перш ніж давати поради!
Может КБ насчитывает с задержкой, программа не успела среагировать? Пополнение видно сразу,деньги потрачены,а КБ еще не врубился.
пришел КБ по Вике..всего доп 77 грн ...по идее должен быть 400...за 10 000 +.. выплачено 31 января 423 грн (цифры округлены ) итого вроде все ок по макс . лимитам месячным,но....оф.предом и горячкой были озвучены немного другие условия...с их слов бонус выплаченный в феврале ,будет учитываться в февральском лимите по КБ...ну то такэ..не привыкать , к (промолчу)... по Б5 конечно вкусней получилось ... но при все при этом , ТАЗ +- не совсем кинул..