Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 8788899091 ... 1054>
Повідомлення Додано: Чет 08 бер, 2018 21:54

jump написав:Dragon Capital Investments Limited, що входить до групи компаній Dragon Capital, завершила операцію з придбання торгово-розважального центру Victoria Gardens у Львові.

Про це повідомляє delo.ua.

Суму угоди сторони не розкривають.

Орендна площа ТРЦ становить 48,23 тис. Кв. м, і він є найбільшим з трьох торгових центрів, що працюють зараз в місті.

Цей об'єкт став першим для групи придбанням за межами Київської області.

....то ж треба, я ще туди не заходив :mrgreen:
...та знайомі розказували, що там(у Вікторії Гарденс) багато ще місць ПУСТУЄ!
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 08 бер, 2018 22:00

...та то ппц!.....- ні, то повний ппц! ))

Lambada написав:5% + 1% + 1.5% + послуги нотаріуса

:shock:
5% - ні ху-ху собі! - а їм не зажирно? :evil: їм достатньо 1%- держ-мито
...а 1,5% - це що ПФ? - що не 1% а 1,5%?
...а нотаріус скільки? - 0,5%

п.с. а що тоді платиться по переуступку?
дякую!
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 08 бер, 2018 22:01

Долярчик написав:
  jump написав:Dragon Capital Investments Limited, що входить до групи компаній Dragon Capital, завершила операцію з придбання торгово-розважального центру Victoria Gardens у Львові.

Про це повідомляє delo.ua.

Суму угоди сторони не розкривають.

Орендна площа ТРЦ становить 48,23 тис. Кв. м, і він є найбільшим з трьох торгових центрів, що працюють зараз в місті.

Цей об'єкт став першим для групи придбанням за межами Київської області.

....то ж треба, я ще туди не заходив :mrgreen:
...та знайомі розказували, що там(у Вікторії Гарденс) багато ще місць ПУСТУЄ!

ще довго пустуватиме 8)
бутіки для мажорів-цвіркунів із татовим баблом у штанях і понтами для своїх чувіх :lol:

класний продуктовий відділ - сири, риба - дине, куди варто зайти, але тільки у робочий день - не у час пік - дибільне кільце і дикі корки у вихідні, зранку та увечір.
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 08 бер, 2018 22:06

...тому що, успіх там, де ним діляться!!! ))

jump написав:Вечірні вітання шановному панству
такі цікаві оповіді як на сповіді перед Пасхою

...Ви б теж приєднались до нашого "квесту"! :wink: :D
.....бо я знав, що ще неперевелись СПРАВЖНІ ЧЕСНІ УКРАЇНЦІ! :D
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 08 бер, 2018 23:48

Долярчик написав:
  Lambada написав:5% + 1% + 1.5% + послуги нотаріуса

:shock:
5% - ні ху-ху собі! - а їм не зажирно? :evil: їм достатньо 1%- держ-мито
...а 1,5% - це що ПФ? - що не 1% а 1,5%?
...а нотаріус скільки? - 0,5%

п.с. а що тоді платиться по переуступку?
дякую!

В договоре с застройщиком прописано сколько,у меня 1% и всё.
sinus

Заблокований
Подякував: 15 раз.
Подякували: 287 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 09 бер, 2018 02:18

Долярчик

Долярчик написав:...особисто для мене, буде чіткий приклад по моїй квартирі, коли її добудують і яка її буде вартість!

На мою думку ваш метод оцінки не дуже об'єктивний....
Пояснюю чому !
Я виставив машину на початку літа за 6100дол. Це було трохи нижче ніж аналогічні заявки по схожим авто. А продав її в листопаді за 5100дол. різниця між стартовою ціною і ціною реального продажу склала 20%. Продав її тій єдиній людині яка прийшла дивитись і почала торгуватись і пропонувати реальні гроші, бо всі решта дзвонили - випитували і на тому все закінчувалось, на протязі майже 6ти місяців.
Розумієте про, що я кажу ? Ціна на ринку - це не завжди те, що ви бачите на вітрині- це скільки вам готові реально заплати на даний момент. Саме тому я попросив sinus розповісти як пройде продаж.

Раз ми тут почали говорити відверто. справедливості ради скажу, що на тій машині я теж втратив нормально :lol:
Востаннє редагувалось Львівський БатяР в П'ят 09 бер, 2018 02:37, всього редагувалось 2 разів.
Львівський БатяР

Подякував: 24 раз.
Подякували: 82 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 09 бер, 2018 02:19

sinus написав:
  Долярчик написав:
  sinus написав:Сейчас занимаюсь только тем, что прокручиваю одну и ту же накопленную сумму за эти годы с профитом для жизни,при Януковиче на депозитах, потом на качелях с курсом, сейчас играю с котлованами, что будет завтра -сам не знаю.

... плюсуємо!
.....і тут, будь ласка, детальнішше :)
...берете котлован(-и) для:
1) для переуступку, коли буде вже близько до "завершення"?
2) перепродажі, коли досягне "готового"?
3) для подальшої здачі в оренду?

Первый вариант,я уже писал об этом на 83 странице этой темы.После праздников выставлю на продажу. Львівському батяру-про результат напишу.

Наперед вдячний !
Львівський БатяР

Подякував: 24 раз.
Подякували: 82 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 09 бер, 2018 09:37

Львові забудовник, який, щоб отримати в оренду землю під будівництво великого житлового комплексу, зобов’язався звести там також дитячий садочок, намагається «дати задньої». Звівши більшість будинків, він звернувся до міської ради про скасування містобудівних умов та обмежень на будівництво дитячого садка.
Йдеться про житловий комплекс «Веселка» на вул. Залізничній, який складається із 8 окремих будинків. Шість з них уже збудовані і здані в експлуатацію. Загалом у цьому житловому кварталі мешкатимуть близько 2 тисяч людей, і дитячий садок тут критично необхідний, але будувати його, отримавши в оренду землю, забудовник передумав і навіть намагався домовитися, щоб на місці дитсадка вибудувати ще один будинок.
https://zik.ua/news/2018/03/07/u_lvovi_ ... ty_1280617

коменти:
А в ЖК Добра Оселя теж саме.
Мав бути дитячий садочок, але нема!(((

Ще так щільно там все забудовано - кам'яний мішок.

Там так і запарковано, такі умови комфорту створив забудовник.

Це аферисти, ті самі люди стоять і за будівництвом кварталу на Голубовича, де спочатку були видані ЛМР містобудівні умови (згідно генплану району - максимальна забудова до 15 метрів, 5 поверхів) на декілька 5-ти поверхівок, буквально за чотири місяці, виконком видає нові містобудівні умови - вже на декілька 8-ми поверхівок! А вийшло на кінець декілька десяти поверхівок - проти всіх правил (поліція, прокуратура, ЛМР - в долі)! Так що забудьте про дитячий садочок, ця вся мерзота гроші вже поділила!!! Дякуємо пану меру за створену ним систему корупції!!!
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 09 бер, 2018 10:06

Проїзджав мимо цієї "прєлєсті" - ЖК "Добра" Оселя - по Княгині Ольги вверх праворуч - це просто жах.
Величезні кам'яні джунглі...

Одна радість: квартири в 70 квадратів - "двушки" - там мудрі людЕ вже встигли здати по 12 000 на місяць.
Мудро!
Моя ідея отримує подальший розвиток:
Достатньо купити на 150 000 долярів 3 квартири під оренду - і солодке життя з бокалом шампанського забезпечене...
Ось порахуйте: що ви можете купити корисне на 150 000 долярів???
На ОЛХ купа оголошень про продаж офісних приміщень або приміщень під склади ціною по 100 долярів за квадрат...
Оголошень - сточотиристатисяч...

Львівський БатяР написав:
  greenozon написав:
  Львівський БатяР написав:Поки в мене: довготривало = 1 рік це дол.депо, короткотривало = 0.5року - грн. депо.

можна поцікавитись під які %

4,2% дол
13% грн

Шановний Львівський БатяР! Не думаю, що Ви розкриєте щось дуже таємне, але без вказання хоча б орієнтиру сум самі ці відсотки не мають ніякого значення.
Будь ласка, хоча б досить орієнтовно, не до копійки, вкажіть...
Ось в мене з 28 листопада 2008 року заради чистого експерименту лежать 10 (десять) гривень.
Приватбанк.
Експеримент дійсно чистий: на сьогодні там (Приват - лідер на ринку депозитів) - 39,94 гривні.

P.S.
Листопад 2008 року. Моя заробітна платня 3 644 гривні на місяць. 10 гривень це 1/365 моєї зарплатні на місяць.
Листопад 2017 року. Моя заробітна платня повинна бути 39,94х365=14 578 гривні.
На практиці 7 400.
Таким чином: програш рівно 2 рази по зарплаті тільки.
Листопад 2008 року. 1 літр бензину А-95 коштує 5,89 гривні, на 10 гривень я купував 10/5.89=1,7 літра.
Березень 2018 року. 1 літр бензина коштує 30 гривнеь. На 39,94 гривні я купую 39,94/30=1,33 літра.
Програш в 1,7/1,33=в 1,3 рази.

Оренда квартири- однушки - що в 2008 році коштувала 300 долярів на місяць, що у 2018 році - 300 долярів на місяць...
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 09 бер, 2018 10:31, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4007 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: П'ят 09 бер, 2018 10:27

... так, так - буває, що рахуй- не рахуй, а вийде........))

Львівський БатяР написав:На мою думку ваш метод оцінки не дуже об'єктивний....
Пояснюю чому !
Я виставив машину на початку літа за 6100дол. Це було трохи нижче ніж аналогічні заявки по схожим авто. А продав її в листопаді за 5100дол. різниця між стартовою ціною і ціною реального продажу склала 20%. Продав її тій єдиній людині яка прийшла дивитись і почала торгуватись і пропонувати реальні гроші, бо всі решта дзвонили - випитували і на тому все закінчувалось, на протязі майже 6ти місяців.
Розумієте про, що я кажу ? Ціна на ринку - це не завжди те, що ви бачите на вітрині- це скільки вам готові реально заплати на даний момент

...це я чудово розумію!(я ж "торгаш" :mrgreen:)
...але, хочу написати ще одну "логічну думку" :D
... от дивіться:
...будинок всього лиш на три під"їзди(а не великий ЖК, як наприклад Оселя, чи та ж Веселка)
.....саме така, як моя квартира - є 8-м(а не море машин аналогічно Вашій), і тому, з тих 8-ми, якщо хтось і буде продавати, то % мізерний!- тож, шанси продати її, не спускаючи дуже ціну, - високі!
...але, всеодно, погоджуюсь з Вами, що на практиці - не все так солодко!

п. с..... а ще он пишуть, що такі КОНЯЧІ %% треба віддати державі при перепродажі!

п. с.2.....бо я тільки вже сплатив 1% держмита + послуги нотаріуса 800грн і ще маю пізнішше, при оформленні права власності сплатити 1% у ПФ(хоч, в інеті читав, що то потім можна писати заяву і ЛЕГКО відсудити той 1% у суді, бо воно щось "неправильно" підкріплено законом!)...... але то волокіти багато і часу..... - який теж коштує грошей! - тож я ЧЕСНО їм їх подарую! :mrgreen:
Долярчик

Заблокований

Профіль

#<1 ... 8788899091 ... 1054>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Google Adsense [Bot] і 1 гість