Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Долярчик написав:...і ще, пан Акурт помилився, що Я вже цього літа буду робити ремонт... Ремонт буду робити наступної весни, бо тоді дадуть доки на руки!
Ви впевнені, що це МОЯ ПОМИЛКА, що прийняли рішення - таємно від мене - не робити ремонт у 2018 році, а робити його весною 2029 чи 2039 року? Цікава моя помилка... Ми тут вже робили підрахуї: - хто купив нерухомість на етапі котловану у 2015 або 2016 році - втратив відразу ДВІ речі - відсотки по валютних депозитах станом на травень 2015 року в розмірі 12 відсотків БЕЗНАЛОГОВИХ від Приватбанку - а це приблизно 6 000 долярів на рік - за два роки 12 000 долярів, - втратив 2 роки комфортного життя або 2 роки плати за оренду житла (зараз одні "жертви" чекають здачу влітку бидинка навпроти Вікторя Гарденс - здача в серпні 2018 року + ремонт півроку - виняйли квартиру за 12 000 на місяць (!!!) - тобто втрата реально 12х12000=144 000 гривень на рік. - вартість всього матеріалу та сантехніки збільшилася на 25 відсотків.
А akurt робить помилки. Кумедно.
P.S. Хто зна - а може й зна - по якій ціні будуть квартири у будинку Долярчика по весні року 2019... Може, вдвічі дешевше...
Востаннє редагувалось akurt в Сер 14 бер, 2018 12:58, всього редагувалось 1 раз.
Долярчик написав:...і ще, пан Акурт помилився, що Я вже цього літа буду робити ремонт... Ремонт буду робити наступної весни, бо тоді дадуть доки на руки!
п. с..... і ще для всіх: тпм говорилось ранішше про коректність цін, тож як маєте час, пошукайте ціни на квартири навпроти мого будинку(Лайт) в ГОТОВОМУ Екодомі: там один будинок зданий щось приблизно два роки тому, а другий - рік тому(приблизно, бо пишу по пам'яті) .... яз знайдети ціни, то кидайте їх сюди! - будемо порівнювати, аналізувати, дискутувати))
Ви на Чорновола купили? Бо я щось не в темі. Там розкупляють швидко.
akurt написав:Тут що дивно - як тільки його заблокували - відразу купа рельно гарних порад. Є один недолік: він тільки в липні або в серпні отримає прєлєсть і трохи приблизно уявляє скільки ще грошей треба вкласти, бо купив прєлєсть без_вікон-без_дверей-без_балконів-без_перегородок-без_підлоги-без_склопакетів на балконі... ..
...а це хто - я писав, чи що? ....чи Ви зараз скажете, що мали наувазі липень-серпень 2019-го?
akurt написав:- у ЖК "Арена" - це той самий забудовник, що і "Новий", - є підземні паркінги і зараз виставлені на продаж - будь ласка, купуйте... http://www.novyy.lviv.ua - є інформація.
І де там сайті інформація про підземні паркінги?
Пан akurt, то де там знайти інформацію про підземний паркінг?
sailed написав:Мда, теперь и у меня вопросы касательно адекватности персонажа Акурт - слева реально фото ЖК Арена, справа рендер, по которым продавали этот объект. п.с. зачем мне ехать делать фото, я знаю как ЖК Арена выглядит, ездил там не раз. Балконы не соответствуют тем, которые были нарисованы на рендерах, и это факт.
Не думаю, что стоит покупать рендеры из Фотошопа.
Я так не делаю никогда. Сам в фотошопе делал не только печати, но даже очень очень очень другие документы.
Кроме того, есть сотрудники офиса продаж - с ними стоит беседовать - особенно такими реально адекватными, как Михаил в офисе продажи ЖК "Арена", - они Вам очень много расскажут про фотошоп. И одновременно - для покупателя - расскажут, что будет реально. Кстати, там всегда выдают на руки ПОДРОБНОЕ описание будущей квартиры.
Востаннє редагувалось akurt в Сер 14 бер, 2018 16:37, всього редагувалось 1 раз.
akurt написав:- у ЖК "Арена" - це той самий забудовник, що і "Новий", - є підземні паркінги і зараз виставлені на продаж - будь ласка, купуйте... http://www.novyy.lviv.ua - є інформація.
І де там сайті інформація про підземні паркінги?
Пан akurt, то де там знайти інформацію про підземний паркінг?
Підіть нижче по сторінці...
P.S. Панове! Вчиться шукати інформацію. Беріть приклад з мене. Вчора в одному міністерстві у Києві престріли одного пана, який там обійняв посаду і до тої посади отимав невеличку на 100 квадратів безкоштовну квартирку у будинку 2016 року, та спитали: за яку ціну він продав свою прєлєсть, яку йому дерджава видала безкоштовно (це - для Долярчика) під час того, як зайняв посаду у Львові. Пан відповів, що не продав, бо львів'яни жадібні і нічого не купують. А я відчував, що продав. Так ось, первернув весь інет, але знайшов навіть таке: - виставив на продаж 29 червня 2016 року. - виставив за ціною в ХХ ХХХ долярів із торгом на ХХ ХХХ-1000 долярів. - квартиру ПРОДАВ. 2 місяці тому... Гараж теж продав. - Продав за ХХ ХХХ долярів. - Квартира номер ХХХ в будинку ХХ на вулиці Ххххх Хххх у Львові. - поверх 6. - загальна площа 55 квадратів.
Сьогодні того пана у Києві зустрінуть та так тихенько спитають: "Точно не продав за ХХ ХХХ долярів?"
Все, трохи набридло, пішов гуляти із собакою. Панове! Вчиться шукати інформацію.
Востаннє редагувалось akurt в Сер 14 бер, 2018 13:37, всього редагувалось 1 раз.
Вот поэтому я и говорю - нафотошопили одно, а слепили другое. Это чести им не делает. Во Львове много других застройщиков, которые реализовали проекты в соответствии с рендерами. Остюда делаю вывод, что это задача вполне выполнимая. Просто не все хотят делать качественно, проще ведь "нафотошопить" и состричь купоны. Про паркинг был не прав, есть. Молодцы.
sailed - я Вас поважаю. Перечитав ваш текст - там ви праві. Я сприйняв його зовсім про інше. Тобто Ви одне мали на увазі, я зовсім інше. Я то ті рендери не дивився - я то там нічого не купував. Так що - мир!
Ця дискусі має виликий позитив: не можна купувати житло на етапі його віртуального існування. Треба дивитися і мацати. Я ось чогось впевнений, що якщо би я купив би квартиру у ЖК Арена - то оту панянку у білих штанях, що - це видно на фото, що виставив пан sailed - якийсь пан веде до мене на хату ввечері - той пан не привів би. Так ось вчора й прийшлося тулитися до жінки... Пустила...
Востаннє редагувалось akurt в Сер 14 бер, 2018 14:00, всього редагувалось 3 разів.
akurt написав:sailed - я Вас поважаю. Перечитав ваш текст - там ви праві. Я сприйняв його зовсім про інше. Тобто Ви одне мали на увазі, я зовсім інше. Так що - мир!
Плюсую, мир. Вибачаюсь якщо був різьким
Щодо ЖК Новий - мені теж подобається як він зроблений, гарний, затишний.