Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Такі нервові людЕ пішли, аж страх. Це - думаю - від недоїдання... Працювати треба, що ж... За сумлінну роботу - без сумнівів - заплатять добрі гроші - вистачить купити сирок Фанні за 32 гривні та пригостити жениха доні... Бач, стоіть біля хвіртки, труситься... змерз бідолаха... Хочеться тепла та кохання. Запросять легіня до хати... З'їсть легінь хімічне чудо... подивиться на майбутнього тестя.... Тесть підпале цигарку та скаже, зятягуючись:
Ethereum написав: краще жити небагато, але знати, що тебе не кинуть і не женяться ради дітей.
Жених - все ще голодний голодний - проковтне слину, дивлячись на пусте упакування від сирка "Фанні", і тихо скаже:
Ethereum написав: Ради дітей... Хотілося б ради дітей... От так акурт-Ати-тюрк.
Бачите важко вам відповідати,конкретитики мало)) Брюх заплив жирком)) Я розкажу історію одну. Раз в Анкарі стояли з офіційною делегацією біля гробниці Ататюрка. Ну турецький шеф спіч на 30 хв.видав. А я от стояв і мені так все нагадало Мавзолей в Москві!!! Я на вухо нашіпнув бельгійцю, який біля мене стояв. Де жа вю. Я вже це бачив десь. Він де? Я кажу в Кремлі...
Ну так варто купляти Львівську нерухомість для здачі в аренду? Чи краще вкладатись в щось інше? Після виборів пу в Московії його дії непередбачувані. Україна скочується в передвиборний період. Перспективи росту економіки малоімовірні. Ринок аренди, зокрема і у Львові буде стагнувати. Ні? Що скажуть практики?
Квесторе_поверніться написав:Ну так варто купляти Львівську нерухомість для здачі в аренду? Чи краще вкладатись в щось інше? Після виборів пу в Московії його дії непередбачувані. Україна скочується в передвиборний період. Перспективи росту економіки малоімовірні. Ринок аренди, зокрема і у Львові буде стагнувати. Ні? Що скажуть практики?
Гуляв із собакою - на новому будинку працюють як шалені... Там ділянка десь 12-15 соток - з лицьової сторони - там подушку заливають я фото викладував (може вже й залили), а тепер вивозять грунт із задньої сторони... працюють дві вантажівки типу 20-ті тонні КАМАЗи та один екскаватор. Зара поїду купувати пічку СВЧ на кухню. Дивна новина: подивився на Розетці - все вдвічі дорожче. Хочу купити Samsung. Тут вона коштує 225 - 250 лір або 1575 гривен. На розетці - 2900. Невже українців і тут дурять??? (мовчу, мовчу,Ethereumбуде лаятися)
P.S. Приємна новина. Друзі у Дніпрі здали в оренду 4 (чотири) квартири. Все добре. Виїжджають до мене у гості на автівці 25 березня: Дніпро-Кропивницький - Молдова- Румунія - Стамбул - Анталія - 1800 км. Та й то вірно: що їм нудьгувати у Дніпрі: холодно, мороз, вітер, ожеледиця... А гроші капають та капають... Самі... Замовив 2 (дві) пляшки горілки - треба ж відповідти мені забаганкам форумчан, з ранку до вечора все розказують, наче подуріли, що я пью горілку-коньяк, а в мене - перехрещусь - горілки не було вже рік. Може й більше... Забувся... Замовив. Хоч спробую, що воно таке. Сало в мене є. Львівське. Цибуля теж є. Турецька.
Yuri_T написав:Долярчик ставь меня в игнор. не хочу, чтобы ты читал то, что я пишу другим людям.
а вот тебя в игнор я ставить не буду. возьму над тобой, троллякой, шефство.
зы. вот кореш твой местный, перебежчик-Вова, уже чуток пообтесался после трэша на ветках Дельты, Михайловского и т.д. и ты, приймачок, пообтешешься.
У долярчика грандіозні плани - заробити на шару мільйон і скупити третину Львова. Побачимо, що з цього вийде)))
akurt написав:Замовив 2 (дві) пляшки горілки
Сподіваюсь, з самого ранку вже накотили?)))
Ethereum написав:Мушу відповісти багатому акурту ,в якого видна манія величія і явно видно що має якісь проблеми ,принаймі з самоутвердженням. Заробив багато грошей певно,але його не признали в суспільстві...який жах...от і форум переконує який він великий.
Точно побачено)))
Ethereum написав:Бусурмани не є надійні і краще жити небагато,але знати що тебе не кинуть і не женяться ради дітей. От так акурт-Ати-тюрк.
100%))) Якщо турок буде знати, що він зможе пограбувати тебе і зарізати, і за це йому нічого не буде - він так і зробить!
akurt написав:Нерви сусідів почали "здавати". Посудіть самі: щойно завезли та уклали Каррарьский мармур на дорожки від вуличного асфальту до брам, виконаних на замовлення кращими мукачевськими ковалями та кращими Венеціанськими золотарями, а тут кізяками мажуть прілу солому.
Наступного разу перед читанням Ваших творів буду підкладати якусь подушку на стіл, щоб не розбити від реготу лоба, як сьогодні.
akurt написав:Нерви сусідів почали "здавати". Посудіть самі: щойно завезли та уклали Каррарьский мармур на дорожки від вуличного асфальту до брам, виконаних на замовлення кращими мукачевськими ковалями та кращими Венеціанськими золотарями, а тут кізяками мажуть прілу солому.
Наступного разу перед читанням Ваших творів буду підкладати якусь подушку на стіл, щоб не розбити від реготу лоба, як сьогодні.
пан Акурт пише опуси для львівської ангулярної не вельми освіченої публіки)))) Тому регулярно забиває м,ячі в свої ворота)))
es77 написав:
akurt написав: щойно завезли та уклали Каррарьский мармур на дорожки від вуличного асфальту до брам, виконаних на замовлення кращими мукачевськими ковалями та кращими Венеціанськими золотарями
"Золотарь - прост., устар. тот, кто занимается очисткой выгребных ям, уборных и вывозом нечистот в бочках" Золота́р — застаріле позначення асенізатора, чистильника вигрібних ям[1]. За походженням є насмішливим, пов'язаним з непрестижністю професії[2]. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0 ... 0%BD%D1%8F)