Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Квесторе_поверніться Може і таке бути; в будь якому випадку в довгостроковій перспективі ріст. З 1970 року якщо рахувати річну дохідності плюс реінвестувати дивіденти виходить ~12% річних з урахуванням падінь Який банк в Україні мені пропонує скільки в $$$ ?
Ukrainian написав:Jerry Дякую за що турбуєтесь , дуже приємно! Повідомляю що по мірі закінчення вкладів гроші знімаються і переводяться на рахунок закордонного брокера де купляються ETF американського S&P500 як заповідає великий Уорен Баффет (один з небагатьох інвесторів до якого мав повагу засновник гілки шановний Квестор).
Ukrainian написав:Квесторе_поверніться Може і таке бути; в будь якому випадку в довгостроковій перспективі ріст. З 1970 року якщо рахувати річну дохідності плюс реінвестувати дивіденти виходить ~12% річних з урахуванням падінь Який банк в Україні мені пропонує скільки в $$$ ?
чоловіче, час росту вже минув, почалося падіння. Пізно купувати. Якщо в укрбанках ви бмали +3%, то там буде -10%
Ukrainian написав:Jerry Дякую за що турбуєтесь , дуже приємно! Повідомляю що по мірі закінчення вкладів гроші знімаються і переводяться на рахунок закордонного брокера де купляються ETF американського S&P500 як заповідає великий Уорен Баффет (один з небагатьох інвесторів до якого мав повагу засновник гілки шановний Квестор).
S&P500 падатиме.
І що ? в 2008 упав теж на 30% а потім виріс на 200% На відміну від трикратного девалу та банкопаду коли українські вкладники втратили незворотньо 90-30% інвестори в S&P 500 нічого не втрачали тільки примножили
Напевно, дуже залежить від точки входу і горизонту інвестування. Є думка, що зараз піки
Люди які купили на піку в 2007, зараз в непоганому плюсі, люди які купили в 2008 в дуже жирному плюсі. Після банкопаду та девалу та незворотніх втрат на теренах БСУ я морально готовий навіть до 30% корекції ринків, так як впевнений що від росте , на відміну від втрат в Україні які мені та іншим інвесторам ніхто вже не компенсує. Кожен вирішує сам що йому до смаку ---- Тим більше зараз це може робити будь хто в рік до 50 тис $$$ через будь який банк. Ризиків набагато менше ніж тримати в укр банках під 3%