Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
kotyk222 написав:але повинна бути доступною без особливих затрат.
тут затрати йдуть у вигляді суттєвих комісій, тому, якщо часто зняти\покласти, що Вас , треба розуміти, напрягає через касу\банкомат, то взагалі краще інший варіант вкладу підшукати.
kotyk222 написав:але повинна бути доступною без особливих затрат.
тут затрати йдуть у вигляді суттєвих комісій, тому, якщо часто зняти\покласти, що Вас , треба розуміти, напрягає через касу\банкомат, то взагалі краще інший варіант вкладу підшукати.
Я вище писав, чому укргаз і чим зручний прозапас. У кожного свої обставини і, шо гріха таїти, таракани. Розмова починалась з того, чи запрацює нарешті додаток. І от він появився, і вроді працює. На цьому тему прошу вважати закритою. Всім дякую.
J написав:как войти в это приложение? ввожу номер мобильного и дальше не пускает
Доставка смс сильно тормозить. Я понатискав раз десять - мені потім пів дня смс-ки приходили ))) Відклав в сторону і через декілька годин знову запросив смс. Почекав декілька хвилин, смс прийшло і вдалось залогінитись.
J написав:kotyk222 как войти в это приложение? ввожу номер мобильного и дальше не пускает
Bobb написав:Доставка смс сильно тормозить. Я понатискав раз десять - мені потім пів дня смс-ки приходили ))) Відклав в сторону і через декілька годин знову запросив смс. Почекав декілька хвилин, смс прийшло і вдалось залогінитись.
lel написав:Тоже самое. Горячка выдвигает кучу версий, долго перечислять. Кроме неработающего приложения.
chieff написав:так само.....
Згадалось, як кепкували деякі форумчани, що 21 століття і нах ті каси і банкомати...
kotyk222 написав:Я вище писав, чому укргаз і чим зручний прозапас. У кожного свої обставини і, шо гріха таїти, таракани. Розмова починалась з того, чи запрацює нарешті додаток. І от він появився, і вроді працює. На цьому тему прошу вважати закритою. Всім дякую.
В мене прозапас по тим же обставинам, з тією ж зручністю. І, якщо, немає потреби часто поповнювати цей продукт, то цей додаток не такий вже й потрібний, особливо, як тут пишуть, що працює, як лотерея. Але я Вас не переконую, теж свій погляд і поради, відповідно, свої.
lessel написав:Таким образом, вышеупомянутая грозная норма о недействительности паспорта имеет одну особенность – после достижения 25- или 45-летнего возраста у вас есть один месяц для обращения в паспортный стол за вклеиванием фото, и на протяжении этого месяца Ваш паспорт остается действительным.
фото в паспорт можно свое приносить, или делать только в паспортном столе, и сколько штук, как сейчас?
По ссылке есть текст: "виготовленими на тонкому білому або кольоровому фотопапері без кутика". Это имеется в виду ч\б, или цветное фото? Может излишне щепетильный вопрос, но, фото, я так понимаю, можно приготовить и за несколько месяцев до визита в паспортный стол по случаю 25\45-летия?
Фото свое нести 2шт 3,5х4,5, только по месту регистрации-прописки. https://dmsu.gov.ua/poslugi/pasport-gro ... -viku.html[/quote] По ссылке есть текст: "виготовленими на тонкому білому або кольоровому фотопапері без кутика". Это имеется в виду ч\б, или цветное фото? Может излишне щепетильный вопрос, но, фото, я так понимаю, можно приготовить и за несколько месяцев до визита в паспортный стол по случаю 25\45-летия?[/quote] Носил цветное, перед этим было вклеено ч/б, берут ли сейчас ч/б не знаю. Фото можно приготовить за ранее. Дома сделал фото цифровым фотоапаратом, сбросил на комп, в фотошопе сделал размер 3,5х4,5, разместил на 10х15(поместилось 8 шт). Не было возможности самому распечатать (то краска закончилась, то фотобумагу израсходовали) пришлось идти в x-foto.com.ua цена вопроса 3,50 грн (февраль 2018) + время Когда определитесь с датой похода, за ранее (если есть такая возможность) зарегистрируйтесь в электронной очереди дабы не терять время...(как пример http://www.solor.gov.ua/section/71 Когда паспорт уже можно забирать раньше приходило смс, в это раз смс не пришло...