Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
big539 написав:Читаю эти бредни про "инвестирование в себя" и ржу в голос! Какое в срацю "инвестирование"??? Вы издеваетесь чтоли?.. Ну вот чел чуть выше дал длинный список своих, простигоспади, "инвестиций" в себя. какие то книжки-семинары... И что. он туда смог заинвестировать тысяч 50-60 долларов??? Да не смешите мои тапочки! да, я согласен что книжки надо читать, семинары надо посещать, в вуз иногда надо ходить. Но всё перечисленное стоит настолько МАЛО, что назвать траты на ЭТО - инвестициями может повернуться язык только у полных иди.отов. Давайте задам прямой вопрос. Например человек (типа Акурта) толканул одну-две квартиры во Львове, и имеет на руках 50-100 тысяч американских долларов. Следуя этому дурацкому совету- он решает "инвестировать в себя". Внимание вопрос:КУДА ему нужно впиндюрить сто косарей зелени, чтобы это местные "гуру" могли назвать "инвестицией в себя"?
Людині (типу Акурта) важко щось запропонувати, оскільки на скільки Я зрозумів з його постів, Акурт реалізував себе і кайфує від життя... А от нпр. якби пан Долярчик володів даною сумою можна порекомендувати йому пройти програму навчання та отримати диплом MBA. Боюсь помилитись, але за кордоном, якщо брати відомі вузи - цієї суми залдве вистачить на навчання, плюс треба мати високий бал по IELTS academic level test, також потрібно пройти відбір з шаленою к-стю людей на місце. Або вибрати за кордоном щось простіше з меншим конкурсом де вартість буде десь 15к/рік. Також можна пройти цей курс в Україні нпр. у Львові вважається, що УКУ має досить пристойний рівень, це буде коштувати приблизно 21к решту грошей можна витрати на початок власного бізнес проекту.
Львівський БатяР Плюсую. Але спочатку треба зрозуміти мету інвестиції. Що вона має принести згодом. Для себе я бачу це так. На пенсії скоріш за все я змушений буду працювати. Так от, щоб не працювати руками, а головою треба вкладати в знання. На першому місці мова (мови). Англійська звісно. Бо продукти інтелектуального труда краще продавати туда де грошей більше, тобто за кордон. Що продавати, це вже питання інше, тут можна багато написати. Я маю що.
Далі здоров'я. Вкладаємо в зуби ну і слідкуємо (це дешевше). Не жерти все підряд. Частіше робити усілякі діагностики. Шукати і триматися за гарних лікарів. Займатися фізкультурою. Мета - на пенсії веселіше жити коли нічого не болить.
Ну і в дітей треба інвестувати. Теж саме що і собі - знання і здоров'я, ну і виховання. Дасть бог вони нас будуть забезпечувати на старості . Хоча, краще на себе покладатися. Тут не тільки інвестиція грошима, але і власним часом і без цього ніяк. Все за гроші не купиш.
fis написав:На пенсії скоріш за все я змушений буду працювати.
...а коли ж відпочивати/подорожувати/риболовля/сім'я/внуки і т. п. - коли це все? - й надалі, брати приклад з своїх пращурів: "працюй/гаруй, поки молодий..... - так і будеш гарувати, як будеш старий"! Ні! ... от, Я свою пенсію бачу так:(як мінімум) - здача однієї(може двох) квартир і присутність моя на МОЇЙ роботі/бізнесі - 2-3(інколи 4-5ть днів) в тиждень! Все!
- бо коли ж тоді жити, якщо весь час робота.... робота... робота???!
greenozon написав:згадалась стара народна галицька мудрість
"Чого бідний - бо дурний, чого дурний? - бо бідний!"
...трохи це не до нашого часу... .....бувають, дуб-дубом, але: - мають багатого папіка - спадок: квартира(або й дві-три) - заможні батьки переписують фірму/завод/банк - вдале одруження(див. попередній пункт) - і т. д. і т. п...... - просто, набагато легше, коли є вже ГОТОВИЙ стартовий капітал, а вам ще тільки якихось 25р.!
Ethereum написав:Накінець акурт бусурманин створив свою гілку і там тулить нерухомість. Що порадите в районі школи Шептицького?
Через дорогу є готовий, давно зданий і не дорогий будинок на Бережанській (але там, звичайно, залишки). Напевно, "Авалон АП" буде непоганим (він трошки далі, біля церкви, і здача реально через 2-3 роки, і дорогий). Дивлячись на яку площу розраховуєте. Якщо конце треба біля гімназії Шептицького, то, напевно, є як мінімум одна дитина і треба як мінімум дві кімнати. На Бережанській в залишках 3к досить великої площі.
Можливо, варто подивитися цегляну вторинку.
... ну, а там, біля того зданого будинку на Бережанській, добудовують будинок екодомівці, - може там є щось "хороше"?
Вторинка я пас,сам не можу продати пока. Однокімнатну хватить,зараз вони і по 60метрів роблять,та і в аренду легше здавати.
Долярчику, квартиру на пенсії здавати то теж варіант. Просто про інші варіанти не треба забувати. Бо всяке може бути і з собою можна буде забрати лише себе і свій розум. Тому інвестиції в знання і здоров‘я це мої головні пріоритети а потім вже нерухомість. Пенсія без здоров‘я буде безрадісною і всі гроші від оренди можуть йти на ліки а не на відпочинок як ви собі мрієте.
На самом деле,Долярчик всё-таки не в оригинале читал Киосаяки)))Помню прочитал все экземпляры 20 лет назад-извлек из книг следующее-пусть лучше 4% ,чем ничего, каждый доллар должен работать-каждый! Это то, что я понял тогда и теперь у меня нет долларов))Вот так в работе все!))) На самом деле не надо иметь много денег-вернее конечно же надо ,но не это первопричина-если у вас есть тысяча долларов-то она вам может дать 50 доларов годовых,а это значит, что вы можете один день провтыкать)))) Написал-смешно самому,зато ,правда!Видимо дурное заразительно))))
...ну і я про це! ....я вже на різних гілках, задаю одне й те саме запитання: КУДИ вкласти кошти для примноження/збереження до наступної весни на ремонт, крім депо???!(ну і всякі крипти-форекси-акції - не пропонувати, бо я в них "не бум-бум") - то, або тиша у відповідь - або, кажуть, що є "купа" варіантів, але чомусь ЖОДНОГО не озвучать? - або, був варіант, щоб я ЗАРАЗ накупив матеріалу! - на що я відповів: "мені що, на сходовій клітці це все РІК тримати?"
- то ж, толкових варіантів, Я так і не почув, але почув КУЧУ СМІХУ, коли Я написав, що розмістив долародепо на пів року під 2,75% річних і ще "маленьке" під 3,25% на рік! - але ЧОГО сміятись, якщо варіантів НЕ ДАЛИ?! (бо в мій бізнес - вже "не лізе",-напхав товару "під зав"язку"!)
...то ж, ШАНОВНІ, - Є ЩО ЗАПРОПОНУВАТИ?
Востаннє редагувалось Долярчик в Сер 11 кві, 2018 22:29, всього редагувалось 1 раз.