невже тьоща зробила такий смаколик?
|
|
![]() Ну так то ж корисна для здоров"я річ!
Ну, гулять, пан Долярчик, так гулять! Я ще узяв пакуночок сиру із пліснявою... Там же Хеннесі чимось треба бути закусювати... Ну то хоч чимось... 3,95 ліри - там 100 грамів - це 24 гривні... За такою ціною, правда, і у Львові на Шуварі можна купити... Польский... Я завжди купую... дуже він мені смакує... ![]() За те Вам - по-дружньому - морозива із козиного молока із чоколадою... Смачне, аж страшно! ![]() Морозиво "Мараш" виробляють із козиного молока та орхідей ))) Упаковка - 50 гривень... Розплачуюся карткою А-банку... картка в гривнях... дуже вигідно... Отака неділя... ![]() НЕДІЛЬНИЙ ТУРЕЦЬКО-ІНДІЙСЬКИЙ ПОЗИТИВ
Хто б як не топав ногами, а народ тягнеться до мене - в Анталію. Читаємо та дивимося. ![]() Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомістьflyman
Моє повідомлення саме про це. Ви шукаєте такого відношення - ви його знаходите. Спробуйте пошукати щось кращого, може і його знайдете. З Ваших повідомлень виглядає так, що ви не вірите, що можете це знайти, тому й не пробуєте. Я вже казав, akurt'у - всі і так в курсі, що в нас в країні не все ідеально, чим менше Ви будете тягнути сюди різне лайно з життя, чим менше Ви будете його тиражувати, тим чистіше буде навколо. От у вас тут під 14К повідомлень, ще 8.5К на ДОУ (якщо це Ви). Цей нік з таким стилем дописів, вже на моїй пам'яті років 15, там були і інші форуми (Domik, можливо ще якісь), там тоже повідомлення йдуть тисячами. І дуже часто лиється негатив і невдоволеність. Чи не варто бодай частину того часу витратити, на забруднення інфопростору, а на щось, що підніме рівень задоволення в житті? Долярчик (зараз я різко впаду в очах akurt'а ![]() Останні 10 років нас троє на одну кімнату, тобто щільність на кімнату в нас трішки вища ніж у Вас. Нас троє на одну ванну спарену з туалетом, тобто щільність трішки нижча ніж у Вас. І лише в кухні, в нас набагато вільніше, хоча фраза "Залиш, тато ще не їв" ![]() Я це до чого. Як вірно підмітив flyman, то принципи та цінності (хоча не хотілося б відносити хамовитість і зневагу до таких категорій) не залежать від рівня доходу. Я лише додам, що якщо Ви переживете складні часі не зрадивши своїм хорошим принципам (та сама чесність), то надалі буде набагато легше. Це з власного досвіду. Я розумію, про що Ви. На жаль, фраза "менторський тон" має в нашій культурі негативний підтекст. За радянських часів, в ходу була інша фраза "Больно умный нашелся". Тобто цей совок вкорінився в нас дуже глибоко. На жаль. Подивімося на це з іншого боку. В західній бізнес-культурі, в теорії саморозвитку, одна з перших порад - це знайдіть собі хорошого ментора. Отже, ніби в нас більшість захоплюються життям, порядком, людьми на Заході, з іншого боку, більшість не хоче розуміти та/або приймати цінності і принципи життя в Західних країнах. Там ментор - це людина, яка дійшла до якихось цінних висновків своїм розумом і працею, і може допомогти уникнути граблів, по яким пройшлась сама. В нас же рівень толерантності до чужих думок, відкритості до чужих порад, та критичного мислення дуже низький. Через це інститут менторства - нерозвинений. Ментор часто буде говорити неприємні речі, які виштовхуватимуть вас із зони комфорту. В нашому суспільстві (а цей форум є його зрізом) це викликатиме спектр реакцій від неприйняття до агресії. Зате в нас дуже розвинутий інститут популізму, коли говорять лише приємні речі, але загалом нічого не міняється. Люди клянуть всіх навколо, але самі змінюватись не бажають, тому що це ще більш некомфортно. ![]() Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
Хороша відповідь, +! ..тільки хотів уточнити, що особисто МОЯ сім'я(я+жінка+дитина) проживаємо в кімнаті 12м2, а три роки жили в ще меншій 9м2(троє!).... - але, то нічого, може, Я, як той "листоноша Пєчкін", стану ще добрішшим, коли переселюсь в Авалон ![]() п. с. ...так, що Я не знаю, хто тут ще з форумчан, проживає "краще" за Долярчика! ![]() (але, не впав духом, а заробив на квартиру в НОВОБУДОВІ!) ![]() Мені тринадцятий минало.
Я пас ягнята за селом. Чи то так сонечко сіяло, Чи так мені чого було? Мені так любо, любо стало, Неначе в Бога...... Панове, вже 19-та минула, літак із Запоріжжя щойно приземлився у Стамбулі, мені зустрічати людей в Анталії о 22-25... Я навіть трохи подрімав... таке соромливе приснилося... Хай йому грець! Може, пройдемося до моря? Та ходімо, я вже зібрався... ![]() akurt Про машмалу. Это когда она вызревает у вас там - на фото зрелая - даже перезрелая ? Ботинки и туфли Кампер не все удачные. Но те которые мягкие и легкие как перчатки
![]()
![]() Camper я брал в Сан Франциско; в них и хожу.
Вообще в Турции три градации цен на обувь: - первая невероятно дешевая, турецкого производства и носят ее ОДИН сезон и выбрасывают - стоит 5 лир или 30 гривен - вот моя жена сейчас ходит в таких, стильные и красивые. По нашим меркам хватит на 10 лет, но тут так не носят. Поносили и выбросили - по цене двух трамвайных билетов. - вторая стоит примерно 40 лир или примерно 250 гривен - это не обязательно кожа или скорее всего не кожа, и как бы нормально приличная. Большой ассортимент. Все, что угодно. Очень стильно и красиво. - третья - это что-то очень приличное и стоит от 130 лир или примерно 800 гривен. Как вы знаете, в Украине что-то приличное стоит от 3 000 гривен. Моя племянница работала продавцом у хозяина обувного магазина в Запорожье - видела, что хозяин продажную цену определял так: закупочную цену умножал на 5 (пять). (!!!). Это украинский бизнес, однако... На 5 (пять)! Вообще одежда очень дешевая. Обычная цена футболки или юбки - 10 лир или 65 гривен. Это хлопок. Обычно возле отелей те же футболки выставляют по той же цене только рядом с цифрой "10" пишут не tl (turkish lira), a $ или euro. То есть наивный турист переплатит примерно а 5 раз и выше. Обычная цена приличной курточки демисезонной - 120 лир или 750 гривен. Сейчас распродажи всего зимнего асортимента - очень приличный мужской джемпер стоит примерно 25-30 лир (скидка в 3 раза) это примерно 180 гривен. На зимние вязанные шапки или на шапки из флиса - например, для спорта, сейчас реальная скидка - в 4 (четыре) раза дешевле - по 5 лир или по 30 гривен, мне и не надо, но 2 купил. Очень дешевые сейчас приличные шарфы. Кожаные брючные ремни хорошего производителя что то по 14 лир или 80 гривен. Цены на джинсы не смотрел, так как ношу только Levis, купленный в США за 25-39 долларов (обычная цена в США), у нас в Украине цены просто для лохов. Вы уж извините. Кажется, здесь джинсы стоят примерно 40 лир - или 250 гривен. Посмотрю как-нибудь... Заметил, что здесь мужчины чаще всего носят джинсы не голубые или синие, как в Европе, а в основном черные. Машмала сейчас - самый сезон - продается на рынке - ее продают в пластиковых коробках, там примерно 0,5 кг - стоит коробка - точно не помню, наверное, 3 или 5 лир, или 18-25 гривен. Необычный вкус, мои приятели из Днепра в шоке были и накупили ее очень много. Долго не лежит.
|
|