Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 4041424344 ... 1129>
Повідомлення Додано: Нед 22 кві, 2018 16:08

Долярчик написав:... "перекус" Долярчика :mrgreen:

Зображення

невже тьоща зробила такий смаколик?
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 22 кві, 2018 16:13

Ну так то ж корисна для здоров"я річ!

Ну, гулять, пан Долярчик, так гулять!
Я ще узяв пакуночок сиру із пліснявою... Там же Хеннесі чимось треба бути закусювати...
Ну то хоч чимось... 3,95 ліри - там 100 грамів - це 24 гривні... За такою ціною, правда, і у Львові на Шуварі можна купити... Польский... Я завжди купую... дуже він мені смакує...
Зображення
За те Вам - по-дружньому - морозива із козиного молока із чоколадою... Смачне, аж страшно!
Зображення
Морозиво "Мараш" виробляють із козиного молока та орхідей )))
Упаковка - 50 гривень... Розплачуюся карткою А-банку... картка в гривнях... дуже вигідно...
Отака неділя...
akurt

Подякував: 4002 раз.
Подякували: 1446 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Нед 22 кві, 2018 16:43

НЕДІЛЬНИЙ ТУРЕЦЬКО-ІНДІЙСЬКИЙ ПОЗИТИВ

Хто б як не топав ногами, а народ тягнеться до мене - в Анталію.
Читаємо та дивимося.
http://newsturk.ru/2018/04/21/indiyskay ... -v-beleke/
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Нед 22 кві, 2018 16:47

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

flyman

Моє повідомлення саме про це. Ви шукаєте такого відношення - ви його знаходите. Спробуйте пошукати щось кращого, може і його знайдете. З Ваших повідомлень виглядає так, що ви не вірите, що можете це знайти, тому й не пробуєте.

Я вже казав, akurt'у - всі і так в курсі, що в нас в країні не все ідеально, чим менше Ви будете тягнути сюди різне лайно з життя, чим менше Ви будете його тиражувати, тим чистіше буде навколо.

От у вас тут під 14К повідомлень, ще 8.5К на ДОУ (якщо це Ви). Цей нік з таким стилем дописів, вже на моїй пам'яті років 15, там були і інші форуми (Domik, можливо ще якісь), там тоже повідомлення йдуть тисячами. І дуже часто лиється негатив і невдоволеність. Чи не варто бодай частину того часу витратити, на забруднення інфопростору, а на щось, що підніме рівень задоволення в житті?

Долярчик
(зараз я різко впаду в очах akurt'а :), хоча, насправді, мене особливо ніколи не бентежила думка, а що про мене подумають інші, точніше про мій статус. Сервіс і професійна репутація - то зовсім інша справа)

Останні 10 років нас троє на одну кімнату, тобто щільність на кімнату в нас трішки вища ніж у Вас. Нас троє на одну ванну спарену з туалетом, тобто щільність трішки нижча ніж у Вас. І лише в кухні, в нас набагато вільніше, хоча фраза "Залиш, тато ще не їв" :) інколи лунає, особливо, коли там щось солодке. "И кто такие фиксики" для мене зовсім не "большой-большой секрет". І все це знаходиться, на 10 хвилин далі від центру ніж Ваш Авалон. Я не буду розповідати про причини такого становища, вони суттєво відрізняються від Ваших, це, можна сказати, свідомий вибір. Якщо Ви хотіли цим сказати, що "ситий голодного не розуміє", то це трішки мимо, я може й не голодний, але в мене свідомий піст.

Я це до чого. Як вірно підмітив flyman, то принципи та цінності (хоча не хотілося б відносити хамовитість і зневагу до таких категорій) не залежать від рівня доходу. Я лише додам, що якщо Ви переживете складні часі не зрадивши своїм хорошим принципам (та сама чесність), то надалі буде набагато легше. Це з власного досвіду.

change_pm написав:менторським тоном

Я розумію, про що Ви. На жаль, фраза "менторський тон" має в нашій культурі негативний підтекст. За радянських часів, в ходу була інша фраза "Больно умный нашелся". Тобто цей совок вкорінився в нас дуже глибоко. На жаль. Подивімося на це з іншого боку. В західній бізнес-культурі, в теорії саморозвитку, одна з перших порад - це знайдіть собі хорошого ментора.

Отже, ніби в нас більшість захоплюються життям, порядком, людьми на Заході, з іншого боку, більшість не хоче розуміти та/або приймати цінності і принципи життя в Західних країнах. Там ментор - це людина, яка дійшла до якихось цінних висновків своїм розумом і працею, і може допомогти уникнути граблів, по яким пройшлась сама. В нас же рівень толерантності до чужих думок, відкритості до чужих порад, та критичного мислення дуже низький. Через це інститут менторства - нерозвинений. Ментор часто буде говорити неприємні речі, які виштовхуватимуть вас із зони комфорту. В нашому суспільстві (а цей форум є його зрізом) це викликатиме спектр реакцій від неприйняття до агресії.

Зате в нас дуже розвинутий інститут популізму, коли говорять лише приємні речі, але загалом нічого не міняється. Люди клянуть всіх навколо, але самі змінюватись не бажають, тому що це ще більш некомфортно.
Coder

Подякував: 99 раз.
Подякували: 167 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 22 кві, 2018 17:17

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

Coder написав:Долярчик
(зараз я різко впаду в очах akurt'а , хоча, насправді, мене особливо ніколи не бентежила думка, а що про мене подумають інші, точніше про мій статус. Сервіс і професійна репутація - то зовсім інша справа)

Останні 10 років нас троє на одну кімнату, тобто щільність на кімнату в нас трішки вища ніж у Вас. Нас троє на одну ванну спарену з туалетом, тобто щільність трішки нижча ніж у Вас. І лише в кухні, в нас набагато вільніше, хоча фраза "Залиш, тато ще не їв" інколи лунає, особливо, коли там щось солодке. "И кто такие фиксики" для мене зовсім не "большой-большой секрет". І все це знаходиться, на 10 хвилин далі від центру ніж Ваш Авалон. Я не буду розповідати про причини такого становища, вони суттєво відрізняються від Ваших, це, можна сказати, свідомий вибір. Якщо Ви хотіли цим сказати, що "ситий голодного не розуміє", то це трішки мимо, я може й не голодний, але в мене свідомий піст.

Я це до чого. Як вірно підмітив flyman, то принципи та цінності (хоча не хотілося б відносити хамовитість і зневагу до таких категорій) не залежать від рівня доходу. Я лише додам, що якщо Ви переживете складні часі не зрадивши своїм хорошим принципам (та сама чесність), то надалі буде набагато легше. Це з власного досвіду.

Хороша відповідь, +!
..тільки хотів уточнити, що особисто МОЯ сім'я(я+жінка+дитина) проживаємо в кімнаті 12м2, а три роки жили в ще меншій 9м2(троє!).... - але, то нічого, може, Я, як той "листоноша Пєчкін", стану ще добрішшим, коли переселюсь в Авалон :D

п. с.
...так, що Я не знаю, хто тут ще з форумчан, проживає "краще" за Долярчика! :mrgreen:
(але, не впав духом, а заробив на квартиру в НОВОБУДОВІ!)
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 кві, 2018 18:36

Coder написав:я може й не голодний, але в мене свідомий піст.

Как в том анекдоте про попутчиков:
"-Мужчина, проснитесь!
-А я и не сплю".
anduzenko

Подякував: 51 раз.
Подякували: 31 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 кві, 2018 19:17

Мені тринадцятий минало.
Я пас ягнята за селом.
Чи то так сонечко сіяло,
Чи так мені чого було?
Мені так любо, любо стало,
Неначе в Бога......

Панове, вже 19-та минула, літак із Запоріжжя щойно приземлився у Стамбулі, мені зустрічати людей в Анталії о 22-25... Я навіть трохи подрімав... таке соромливе приснилося... Хай йому грець! Може, пройдемося до моря?
Та ходімо, я вже зібрався...
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Нед 22 кві, 2018 20:21

Акурту -не тревожь мошенник струны, все-равно их не пойму-лет так 10 иль 12 я на 3 страны живу)))) Турцию люблю, но,только издалека!Поэтому пиши уже,что продать там хочешь-посмеяться хочется))
sinus

Заблокований
Подякував: 15 раз.
Подякували: 287 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 22 кві, 2018 22:07

akurt Про машмалу. Это когда она вызревает у вас там - на фото зрелая - даже перезрелая ? Ботинки и туфли Кампер не все удачные. Но те которые мягкие и легкие как перчатки :D - суперкомфортные. Только у них такие видел. А есть у них и обычные и даже грубые.
kalinavalera1

Подякував: 659 раз.
Подякували: 511 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 кві, 2018 01:24

Camper я брал в Сан Франциско; в них и хожу.
Вообще в Турции три градации цен на обувь:
- первая невероятно дешевая, турецкого производства и носят ее ОДИН сезон и выбрасывают - стоит 5 лир или 30 гривен - вот моя жена сейчас ходит в таких, стильные и красивые. По нашим меркам хватит на 10 лет, но тут так не носят. Поносили и выбросили - по цене двух трамвайных билетов.
- вторая стоит примерно 40 лир или примерно 250 гривен - это не обязательно кожа или скорее всего не кожа, и как бы нормально приличная. Большой ассортимент. Все, что угодно. Очень стильно и красиво.
- третья - это что-то очень приличное и стоит от 130 лир или примерно 800 гривен.
Как вы знаете, в Украине что-то приличное стоит от 3 000 гривен.
Моя племянница работала продавцом у хозяина обувного магазина в Запорожье - видела, что хозяин продажную цену определял так: закупочную цену умножал на 5 (пять). (!!!).
Это украинский бизнес, однако... На 5 (пять)!

Вообще одежда очень дешевая.
Обычная цена футболки или юбки - 10 лир или 65 гривен.
Это хлопок.
Обычно возле отелей те же футболки выставляют по той же цене только рядом с цифрой "10" пишут не tl (turkish lira), a $ или euro. То есть наивный турист переплатит примерно а 5 раз и выше.
Обычная цена приличной курточки демисезонной - 120 лир или 750 гривен.
Сейчас распродажи всего зимнего асортимента - очень приличный мужской джемпер стоит примерно 25-30 лир (скидка в 3 раза) это примерно 180 гривен.
На зимние вязанные шапки или на шапки из флиса - например, для спорта, сейчас реальная скидка - в 4 (четыре) раза дешевле - по 5 лир или по 30 гривен, мне и не надо, но 2 купил. Очень дешевые сейчас приличные шарфы. Кожаные брючные ремни хорошего производителя что то по 14 лир или 80 гривен.
Цены на джинсы не смотрел, так как ношу только Levis, купленный в США за 25-39 долларов (обычная цена в США), у нас в Украине цены просто для лохов.
Вы уж извините.
Кажется, здесь джинсы стоят примерно 40 лир - или 250 гривен. Посмотрю как-нибудь...
Заметил, что здесь мужчины чаще всего носят джинсы не голубые или синие, как в Европе, а в основном черные.

Машмала сейчас - самый сезон - продается на рынке - ее продают в пластиковых коробках, там примерно 0,5 кг - стоит коробка - точно не помню, наверное, 3 или 5 лир, или 18-25 гривен.
Необычный вкус, мои приятели из Днепра в шоке были и накупили ее очень много.
Долго не лежит.
akurt

Профіль

4
  #<1 ... 4041424344 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему