Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 6263646566 ... 1129>
Сообщение Добавлено: Чт 03 май, 2018 18:47

Мне ваша оценка никак не мешает.
Абсолютно.
Это у вас ничего не сходится.
Вчера в 15-00 на мой счет из Лондона поступили британские фунты.
В 16-00 я был в банке.
Вы точно уверены, что в вашем городе Вам выдадут кэшем 20 000 британских фунтов?
Отлично, я за Вас рад.

Мне ответили в обычном отделении ТУРЕЦКОГО А НЕ БРИТАНСКОГО банка:
- Выдать наличкой такую сумму в британских фунтах можем, но завтра - завтра в 14-30.

Что не так?
Напишите, как Вы ЛИЧНО снимали со своего счета 20 000 британских фунтов.
Я поищу нестыковки. Напишите название банка, в каких именно купюрах выдавали.
Я отнесусь к вашей лжи с большим доверием.
Клянусь.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4458 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 03 май, 2018 18:54

akurt писал(а):Мне ваша оценка никак не мешает.
Абсолютно.
В 16-00 я был в банке.
Вы точно уверены, что в вашем городе Вам выдадут кэшем 20 000 британских фунтов?
Отлично, я за Вас рад.

- Выдать наличкой такую сумму в британских фунтах можем, но завтра - завтра в 14-30.

Что не так?
Клянусь.

Вот опять обиды. Я про то что нерезидент открыл счёт в британских фунтах. Снятие со счета бесплатно? Комиссий банка не существует?

P.S. валютная лицензия нашего НБУ конечно же тоже имеется :)
P.P.S. и почему-то у меня складывается картинка что паспорт Украины не главное в Вашем рассказе. А должно звучать первое предложение каждого рассказа так: "делюсь бесплатным опытом: приходите/приезжаете Вы в любой банк/страну мира достаете один из пяти паспортов по ситуации..." ну и далее все как Вы любите много текста. Но красиво пишите и грамотно ))))))
Последний раз редактировалось stm Чт 03 май, 2018 19:23, всего редактировалось 1 раз.
stm

С нами с: 04.03.15
Благодарил (а): 73 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 03 май, 2018 19:13

jump писал(а):
  change_pm писал(а):
  jump писал(а):akurt

Я був у Стамбулі ще коли курс був 2 ліри за долар і ціни, що Акурт публікує і тоді були такі самі. То питаннячко, це зрада чи перемога для турків? А для українців?

1. Де Ви побачили зраду або перемогу? Лише статистика. Цікава інфа щодо цього від akurt
2. Про Україну мова взагалі не йде
3. Ціни у Туреччині просто чудні, я й не сперечаюсь.
4. В Україні при владі кодло бандитів, а у Туреччині влада дбає за народ.

Ви привели статистику без свого комментаря, то мені і не зрозуміло було, до чого це ви? Тепер зрозуміло. І якщо буде оновлення статистики, кидайте сюди, мені інфа цікава. Дякую.
change_pm

Заблокирован
С нами с: 03.02.16
Благодарил (а): 126 раз.

1
Сообщение Добавлено: Чт 03 май, 2018 19:21

Долярчик писал(а):
  change_pm писал(а):
  Долярчик писал(а):ооооо, сьогодні ця гілочка обіцяє бути цікавою! :mrgreen:

100%, я ще щось на вентилятор накидаю :)

Це Ви про мене? - даремно, даремно.....

Просте тоді питання до Вас і до всіх: а що робити? - пакувати валізи і гайда в Туреччину, чи ще кудись назавжди?
Чи жити тут і ЗМІНЮВАТИ Україну?-тоді питання як? - як саме?
Напишете, що потрібно почати з себе?
Так, пан Флаймен, Вам все докладно пояснить, що і до чого то є "почати з себе"!(знайду його пост про це, - копіпастну сюди)
То ж питання залишається відкритим: що робити? що змінювати і головне, ЯК?!

Долярчик, то я про себе :)
Що робити кожен повинен вирішити для себе сам. В мене одні обставини, в вас інші. Якщо б в мене була б якась робітнича прохфесія, то я б однозначно чухнув закордон і там би пристосовувався, навіть, в свої 40 років.
В моїх обставинах, я шукаю собі можливість жити там, де можно добре заробити і там, де невелике податкове навантаження. Наприклад, в Чорногорії постійно жити найкраще, всі доходи обкладаються по ставці 9 відстоків, якщо ти резидент.
В Туречині не дуже, бо якщо резидент, (Акурт наводив, здається, ставки податків,) то доволі багато треба віддати на користь держави. То найкраще, маючи добрий пасивний дохід, жити на дві-три країни, щоб скрізь бути нерезидентом.
change_pm

Заблокирован

1
Сообщение Добавлено: Чт 03 май, 2018 19:25

stm писал(а):
Абсолютно.
В 16-00 я был в банке.
Отлично, я за Вас рад.

Что не так?
Клянусь.

Вот опять обиды. Я про то что нерезидент открыл счёт в британских фунтах. Снятие со счета бесплатно? Комиссий банка не существует?

Я вот в Польше нерезидент (работаю в Польше). Так у меня счет в банке в злотых, в долларах, евро, фунте. Снятие со счет бесплатно, предупредить только нужно заранее.
Не подскажете, зачем нам (мне, Акурту, другим неотписавшимся здесь людям) лицензия НБУ?
change_pm

Заблокирован

1
Сообщение Добавлено: Чт 03 май, 2018 19:31

change_pm писал(а):
  stm писал(а):
Абсолютно.
В 16-00 я был в банке.
Отлично, я за Вас рад.

Что не так?
Клянусь.

Я вот в Польше нерезидент (работаю в Польше). Так у меня счет в банке в злотых, в долларах, евро, фунте. Снятие со счет бесплатно, предупредить только нужно заранее.
Не подскажете, зачем нам (мне, Акурту, другим неотписавшимся здесь людям) лицензия НБУ?

Название банка пожалуйста :)
У вас 4 счета в различных валютах в одном банке? Иначе % за конвертацию. Не только Украинские банки хотят кушать и содержать штат :)
stm

С нами с: 04.03.15
Благодарил (а): 73 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 03 май, 2018 19:48

stm ОЧЕНЬ неправ. И многого чего не знает и не делает.
Жизнь пройдет мимо.

change_рm очень прав и делает все верно.

Не считаю нужным какому-то там stm рассказывать что-то и советовать как что-то делать.
У меня в польском банке тоже открыты счета и в злотых, и не в злотых. Обслуживание карточного счета - 7 злотых в месяц, при сумме покупок за месяц более 300, кажется, злотых - без комиссии.
Пусть умничает.
Привык, что его дурят на каждой операции в украинских банках и оттого счастлив.
На всякий случай:
- зачисление средств на валютный счет в турецком банке в долларах США - без комиссии, выдача наличных в ЛЮБОЙ сумме по первому требованию - без комиссии.
- зачисление средств в британских фунтах - комиссия в 0,4 процента (платеж в Лондоне - 10 фунтов). Выдача наличных британских фунтов - без комиссии.
- любые коммунальные платежи - без комиссии. Пополнение счета мобильного телефона - без комиссии (сегодня пополнял свой Vodafone Ukraine через Приватбанк - за 100 гривен сняли 103 гривны.)
Приятно знать, что вокруг так много опытных людей в банковской сфере.
Наивных и неопытных.
На них и зарабатывают. То есть дурят.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 03 май, 2018 20:05

change_pm!
П"ять балів!
  change_pm писал(а):Я був у Стамбулі ще коли курс був 2 ліри за долар і ціни, що Акурт публікує і тоді були такі самі. То питаннячко, це зрада чи перемога для турків? А для українців?

Так і є.
Єдине, що жорстко відслідковується за курсом долара - то ціна на пальне.
Але для українця то НЕ МАЄ значення: чим міцніша гривня, тим дорожче пальне в Україні, і тим дешевше воно в Турції для українця!
Карла Маркса ворочається у труні в Лондоні, а Фрідріха Енгельса просить зібрати свій попіл від спаління тіла та запитати:
"Як же це воно так получається?????"

КУМЕДНА АРИФМЕТИКА
Якщо доляр в Турції я сьогодні здав по 4,18, а доляр в Україні мені сьогодні Приватбанк порахував за курсом 26,24 гривні, то получається, що я купую молоко жирністю в 3,1 відсотка по 2,25х(26,24/4,18)=14,12 гривні за літр.
А курку по 5,95х(26,24/4,18)=37,35 гривні за кіло.

Хлопці, я Вас дуже прошу: ну навчіться хоча би рахувати вірно.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 03 май, 2018 20:35

...успіх там, де ним вміють ділитись!

change_pm писал(а):То найкраще, маючи добрий пасивний дохід, жити на дві-три країни, щоб скрізь бути нерезидентом.

...от і підібрались ми до мого улюбленого! :idea: :D - що саме Ви маєте під розумінням: "добрий пасивний дохід" :?:
Ваші варіанти?
...трохи допоможу :D
1) здавати в оренду декілька квартир/чи приміщень(під комерцію) в Україні
2) мати депозити в різних банка, як в Україні, так і за її межами..... і отримувати хороші %%
3)....
4)....
5)....

п.с.
...підставляти свої варіанти можуть(навіть ДУЖЕ БАЖАНО!) всі форумчани!!! :D
Долярчик

Заблокирован
С нами с: 19.10.15
Благодарил (а): 593 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 03 май, 2018 20:41

Ви насправді думаєте, що хтось із вумників дасть відповідь?
Ну-ну...
Чекаємо...

Зауваження про здачу в оренду комерційної нерухомості: і не мрійте, як була ціна в 50 - 70 гривень за квадратний метр ще при Тимошенко, так і залишилася.
Приятель купив квартиру на першому поверсі під цирульню у 2007 році.
Якісь страшенні гроші за ту прєлєсть віддав. Чи 100 000 долярів, чи більше - не пам"ятаю. Зараз 30 не дають за те...
Цирульня давала на місяць 6 000 гривень виручки від оренди.
Їздив кататися на лижах в Австрію.
Все добре: вона і сьогодні дає виручку 6 000 гривень.
Цирульня.
В Австрію не їздить.

Сьогодні знов ввечері, повертаючись додому, заправлявся на тій самій АЗС, що позавчора.
Ціна на пальне не змінилася.
Автівка витрачає - повний привод - позашляховик - при роботі із кондиціонером і під час руху весь час у місті - в самому центрі - 14 літрів пального - майже як у Львові під час руху в центрі в лютому.
Турки питають:
- А правда, що в Україні людей б"ють серед білого дня молотком по голові?

Кажу, що потерпілий учасник захисту України заявив: "Ішов собі, нікого не чіпав, отримав удар в спину ножем – розвернувся, зразу отримав балоном в обличчя з маленької відстані".
- Так що: неправда про молотком по голові?
- Ну, як неправда, тільки ножем в спину та балончиком в обличчя. Просто йому стало погано, він зробив помилку - почав ухилятися від ударів, тоді молотком йому почали цілилися в голову...
- Тільки в голову? Слава Аллаху! Боляче йому було?
- Ну як боляче. Лікарі кажуть, що він - "везучий хлопчина". Ніж зупинила кістка, тому він - ніж - не дійшов до нирки чи кісткового мозку. Кажуть, що через 6 днів його випишуть...
- Слава Аллаху!
- Так. Так і сказав: "Внутрішні органи не задіто, там м’ясо нормально покоцане, але тільки м'ясо. Кістка ціла, в неї просто ніж увіткнувся"...
- То більше його нічого не турбує?
- Турбує дуже, чи видає гречку Ердоган виборцям...
akurt

2
2
7
  #<1 ... 6263646566 ... 1129>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 0
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор